Sjældent giver jeg 5 stjerner, da jeg mener at der skal gøres noget ekstraordinært for den femte stjerne. Vestegnens autocenter Aps Gør det ekstraordinære og leverer en individuel service til der... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super professionel ansatte og går altid med et smil på ansigtet. Rimelige priser til et prof. Stykke arbejde. Takker herfra ♥️
Som taxa har jeg igennem mere end 25 år brugt forskellige værksteder. Både autoriserede, såsom Mercedes, VW, Skoda og de øvrige. Vestegnens Autocenter blev jeg anbefalet af en god kollega som jeg... Zobacz więcej
Helt igennem god oplevelse. Hurtig svar på mail og telefon. Venlig og imødekommende. Kompetent rådgivning. Gør hvad der er muligt for at overholde en aftale - også selv om det måske kræver overarb... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hos Vestegnens Autocenter er et erfaren auto-reparations værksted som lægger meget vægt på sikkerheden, kvaliteten og ikke mindst priserne. Vi udfører: Alle slags bil reparationer på alle bilmærker på uanset mærke model eller årgang. Vi har dog specialer i Mercedes, Bmw, Vw Audi, Seat, Skoda, Toyota, Peugeot, Citroen, Renault, Ford, Opel, Suzuki så netop de biltyper har vi et indgående kendskab til. Vi råder over alt relevant og specielt værktøj samt nyeste diagnosetester til nyere personbiler og nyere varevogne. Vi står indenfor, at alle reparationer udføres fagmæssigt korrekt. Alle reparationer udføres med garanti.
Dane kontaktowe
Holsbjergvej 19, 2620, Albertslund, Dania
- info@vs-autocenter.dk
- vs-autocenter.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Godt og seriøst værksted
Godt og seriøst værksted. Bilen blev sporet 2 gange, for at sikre at sporingen var korrekt. Men betalte alligevel blot den aftalte pris.
Proof oplevelse. VW service 30.000 km.
Helt igennem en god oplevelse vedr. 30.000 km. service på min VW Polo. Gratis lånebil (forsikring 1dag kr.64.00)
God kommunikation om de ting som en…
God kommunikation om de ting som en gammel bil kræver og bil retur som jeg stoler på fungerer efter syn og værksted service!
Hurtig og god service
Hurtig og god service - kom en dag før med bilen og fik ordnet hjulskift med det samme.
Endnu engang en super service
Overholder alle aftaler.
Flinke folk, altid sober kontakt - og så overholder de alle aftaler!
Nem booking og alt fungerede
Er fast kunde ( når jeg har brug for…
Er fast kunde ( når jeg har brug for dem) Det er de mest serviceminded mennesker jeg nogensinde har mødt i dette fag. De giver også gerne er gratis hånd og vejledning hvis behovet er der.
Lånebil kostede penge, trods første udsagn om gratis
Ok værksted. De kunne dog ikke syne med det samme, så vi kunne ikke vente imens, til trods for at vi efter aftale afleverede bilen kl. 8.30 og først skulle videre 9.30. Vi fik i stedet en lånebil som kun skulle koste benzin. Da jeg henter bilen om eftermiddagen koster lånebilen nu 80 kr.
Fantastisk service og hurtigt arbejde.
Fantastisk service og hurtigt arbejde.
Kan kun anbefales til alle.
Altid god behandling
Altid god behandling. Skiftede værksted på et Autobutler tilbud, og det har ikke været nødvendigt at bruge Autobutler siden.
Fantastisk service og hurtige personale
God service , velforberedte personale.
Og ikke mindst fiksede de min bil.
Fik skiftet 4 medbragte dæk
Fik skiftet 4 medbragte dæk. Hurtigt klaret og til en fin pris. Oplevede desværre, at det en hjul tabte luft. Kørte forbi - de ordnede problemet med det samme (viste sig at være en utæt ventil).
Meget god service
En service og godt håndværk til perfektion.
Har brugt VA i snart 8år og der er en grund til at jeg altid vender tilbage. Fantastisk service og altid klar til at gå det ekstra skridt for at hjælpe. Og så er deres arbejde de udfører bare top klasse. Kan varmt anbefales. Mvh. Rasmus
Fik skiftet til vinterdæk
Fik skiftet til vinterdæk. Da de var sat på fik jeg af vide de var for slidte og skulle skiftes. Så penge lige ud af vinduet.
Ville ønske de havde fortalt mig det inden de blev skiftet.
Hurtig service
Fantastisk flink personale, der levere hurtig service til en meget konkurrencedygtig pris.
Super service!
Super service!
Hurtig behandling af forespørgsel og udførelse af opgave.
Kommer igen!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.