Hele fijne omgang in het contact en goed werkzame photobooth! De booth werd ingesteld op licht en er werd meegedacht met de beste locatie qua ruimte, waarna met testfoto’s de kwaliteit werd gecontrole... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor onze bruiloft gebruik gemaakt van de Retro Foto Booth. Wat een geweldige aanvulling op ons avond feest. Ontzettend leuke foto's uit gekregen. Iedereen heeft er dankbaar gebruik van gemaakt. Tip w... Zobacz więcej
Jullie hebben de photobooth geheel verzorgd tijdens onze Pets' Experience. Dit is echt een fantastische aanvulling geweest op ons event. De bezoekers hebben de mogelijkheid gekregen om met hun huisdie... Zobacz więcej
Wat heeft de Mirror Photobooth ons feest compleet gemaakt! Een heel ongedwongen, grappig, gezellig en zelfs verbindend deel van onze bruiloft. We zagen naderhand de foto’s terug en alleen maar blije,... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Altijd Vrolijke Gasten met onze photobooths!
Dane kontaktowe
Schotwillemsweg 29a, 7434 PV, Deventer, Holandia
- 085 002 3356
- info@vrolijkegasten.nl
- vrolijkegasten.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
de vrolijke gasten vintage Photobooth
Wij hebben de vrolijke gasten vintage booth op onze bruiloft gehad!! Het was super geregeld. In de middag heeft de booth op de kinderstand gestaan en hebben ze de grootste lol gehad!! En in de avond weer op de ‘ normale ‘ stand voor de volwassenen. Ook veel napret wanneer je alles digitaal ontvangt!! Super 😀
Voor het eindejaarsfeest van ons…
Voor het eindejaarsfeest van ons bedrijf hebben wij de Vintage Photobooth gehuurd bij Vrolijke Gasten. Het contact vooraf was heel prettig en er kon snel geschakeld worden. Op de dag zelf is de photobooth op de afgesproken tijd netjes geïnstalleerd en na afloop ook weer opgehaald. Wij als organisatie hadden er weinig omkijken naar.
Het was tijdens het feest een groot succes. Veel mensen hebben voor de photobooth gestaan en het was leuk om alle foto's achteraf digitaal te kunnen ontvangen.
Wij raden iedereen Vrolijke Gasten aan voor een toffe herinnering van een event/feest!
Super leuke aanvulling tijdens evenement
We hebben tijdens de jaarlijks herdertjestocht in ons dorp de photobooth gebruikt. Het was een groot succes voor jong en oud.
Echt een aanrader tijdens een evenement.
Het brengen en halen verliep helemaal naar wens. We kregen er een duidelijke uitleg bij.
Omdat verhuurder Peter het één en ander kon combineren kregen we ook nog een mooie korting.
Wij hebben ons kerstfeest gevierd met alle medewerkers van Facility Trade Group en Dirksen Bedrijfskleding BV
Wij hebben ons kerstfeest gevierd voor de bedrijven Facility Trade Group en Dirksen Bedrijfskleding BV, het was super geslaagd. We hadden een thema Winterwonderland waarbij de ijsbeer die tegenover de fotobooth stond een succes was en iedereen vindt het leuk om op de foto te gaan. De fotootjes kon je online laten binnenkomen of direct printen. Het was super geslaagd, vrolijke gasten regelt dit prima!
Hema Roosendaal…
Wat hebben wij genoten van de photobooth!!
Een echte aanrader, iedereen werd er helemaal blij van, super leuk
Hema Roosendaal
Erg goede ervaring met Vrolijke Gasten…
Erg goede ervaring met Vrolijke Gasten op onze bruiloft!
Er wordt snel gereageerd op je vragen, met duidelijke antwoorden. De service is erg goed, als klant ben je koning. Ook wordt het opzetten en afbreken erg netjes en op tijd gedaan. Wij kunnen ze aan iedereen aanraden!
Goede kwaliteit en service!
Vrolijke Gasten heeft dit keer de photobooth geleverd op de bruiloft van Natasja & Daan. Het contact verloopt altijd prettig, er wordt snel gereageerd en de communicatie is altijd helder en transparant. Een hele fijne partij om mee samen te werken voor diverse soorten photobooths, voor ieder wat wils! De foto strips én het startscherm van de booth kunnen in eigen huisstijl worden ontwikkeld. De kwaliteit van de booths is top! Ik als weddingplanner werk graag samen met 'Vrolijke gasten'!
Fantastische service!
Fantastische service!! Last minute waren wij opzoek naar een photobooth, binnen 1 uur waren ze op de locatie. Vriendelijk personeel, zeker een aanrader!!
Fijn contact en een goede samenwerking…
Fijn contact en een goede samenwerking met de medewerkers van Vrolijke Gasten. De Mirror Booth met shimmer wall was een groot succes op ons bedrijfsfeest.
Wij hebben een prachtige bruiloft…
Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. met de Photo Booth van vrolijke gasten maakten het feest helemaal compleet we hebben fantastische herinneringen om terug te kijken dankzij de Photo Booth van vrolijke gasten !! Diederick & Renate
Fijne ervaring!
Per toeval kwam ik bij vrolijke gasten terecht voor een Photo Booth. En wat was het een succes!! Het contact verliep heel prettig, en ook de instructies waren duidelijk. Echt een hele fijne ervaring!

Geweldige aanvulling feest
Erg leuke fotobooth gehad, super aanvulling op de bruiloft! en het was ook geen probleem om hem iets eerder te brengen.

Goede service!
Goede service! De photobooth werd gebracht en gehaald. Prettig contact en achteraf snel de bestanden ontvangen. Passend design voor de foto’s van het thema. Dit heeft het feestje extra leuk gemaakt!

Vintage photobooth
De photobooth van Vrolijke Gasten was echt een geweldige aanvulling op onze bruiloft! Onze gasten hebben hier veelvuldig gebruik van gemaakt. Wij liepen tegen wat issues aan met printjes die bleven hangen in het apparaat, met een telefoontje naar Stefan was dat zo opgelost. Echt een geweldige service en absoluut een aanrader als toevoeging op jullie grote dag!

Odpowiedź od Vrolijke Gasten
Wij hebben vrolijke gasten geboekt voor onze bruiloft
Wij hebben vrolijke gasten geboekt voor onze bruiloft. De communicatie was top en ook het brengen en halen van de photobooth was top geregeld! Alles werd verzorgd van A tot Z.
Een photobooth is echt een onmisbaar element van de avond!
Photobooth
Photobooth - afscheid groep 8
we hadden een afscheidsfeest voor groep 8 en de kinderen hebben heel veel lol gehad en leuke momenten vastgelegd !!
super bedankt voor je service. Profi en soepel
Aanrader!
Ontzettend vriendelijke service van Vrolijke Gasten! Van begin tot eind behulpzaam.
Vriendelijk, snel en stipt!
Van begin tot einde prettig contact gehad. Wat een snelheid van reageren en elke keer vriendelijk.
Vrolijke gasten hebben ons geholpen om ons 40-jarig jubileum tot een succes te maken.
Thanks!
Uitstekende service, snelle en goede communicatie
Wij hebben een vintage fotobooth gehuurd voor onze bruiloft en het was een groot succes!
We hebben contact gehad met Harm (regio Breda). Hij heeft zelfs geholpen met de template die in dezelfde stijl is als onze uitnodigingskaart.
Superleuk!
Superleuk om een Photo booth op je feest te hebben! Makkelijk geregeld. Leuke print en goede service! Zeker aan te bevelen!
Doświadczenie Trustpilot