Biggest single win highlighted at from
Biggest single win highlighted at €385 from a 5 CAD stake on a Pragmatic title.
Opdag vovsebutikken.dk - en webshop med hundeprodukter til din bedste ven. Hos Vovsebutikken.dk stræber vi efter at skabe en oplevelse, der ikke kun opfylder din hunds behov, men også styrker båndet mellem dig og din vovse:)
Bautastenen 9B, 9230, Svenstrup J, Dania
Biggest single win highlighted at €385 from a 5 CAD stake on a Pragmatic title.
Table search lacks min-bet filter, I have to click each table to check stakes.
My first week I turned 61 GBP into around 381 euro and felt like a genius. Next week gave a chunk back, reality check. So the balance over time isn't great but the site isn't shady.
Table games crashed mid-hand twice in a 28 min session. Bet stuck in pending status, took chat to refund the 161 pounds.
Profile flag for "high risk" was set in error — account locked silently — my Sunday play was cut short with no warning to me at all.
Live tables never dropped video on cellular. 25 min uninterrupted.
Rigtig fine produkter i god kvalitet og hurtig levering. Kan klart anbefales
Virkelig god og hurtig service🤩
Det er en shop som jeg helt sikker vil anbefale! Jeg vil ihverfald vende tilbage næste gang jeg mangler noget til min hund!
Altid god service og hurtig levering 😊👍 Helt sikkert en shop jeg kommer til at bruge meget.
Virkelig god kvalitet og hurtig levering🤩
Mega god service og hurtig levering. Kan klart anbefales🙌🏻