Installatiebedrijf Vosse Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heb 2 jaar geleden mijn badkamer laten renoveren, en waar je toch vaak bij andere, goedkopere, firma's klachten hoort achteraf over lekkages e.d. Hier alles prima afgewerkt geen enkele klacht achteraf... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bedrijf Vosse zegt aan de telefoon dat de kosten maximaal €195 zullen zijn. Vervolgens komt de loodgieter van Buunk (onderaannemer). 2 koppen koffie, de freesmachine aan en binnen een halfuurtje vers... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hydraulik

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vosse Heemstede al meer dan 80 jaar een begrip in de regio op het gebied van CV ketels ,aanleg en service. Badkamers en sanitair een allround Loodgieter

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Wat een oplichters

Wat een oplichters! Bel ze niet. Incapabele monteurs, die het van kwaad tot erger maken! Een simpele reparatie aan de cv eindigde in een cv die moest worden vervangen (op onze kosten) door hun toedoen! Van een rekening van €180,- naar €1800, buiten onze schuld om!

18 marca 2024

Wanprestatie

De werkzaamheden kwamen niet overeen met de offerte. Ook niet met het geschetste beeld over de te verrichten werkzaamheden. Een deel van de werkzaamheden is niet uitgevoerd , namelijk het inslijpen van het lood in de schoorsteen, een deel van de werkzaamheden is ondeskundig uitgevoerd, nl het impregneren van een natte schoorsteen, de werkzaamheden waren snel verricht en dit kwam niet overeen met het aan mij geschetste beeld over de te verwachten werkzaamheden bij het herstellen van de waterschade. De rekening was acht gezien extreem hoog. Namelijk 3.995 euro voor 5 uur werk door een dakbedekker met leerling dakbedekker op een hoogwerker. Dit is inclusief vertrek en terugreis van / naar Vosse. Verder in die tijd zijn zij ook nog 2x naar de werkplaats gereden voor ontbrekende materialen. Dit bedroeg 2 x een half uur. Zij hebben ook nog een kwartier koffie gedronken.
Zij waren niet bereid om hun rekening te herzien.
Tip ga niet met deze firma in zee!

25 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Pas op dit zijn oplichters!

Volgens afspraak langsgekomen voor een controle van de CV. Niet uitgevoerd omdat de rookgasafvoer niet aan de eisen voldeed. Daar wilden ze een nieuwe afspraak voor maken, waar ze meteen druk opzetten voor een akkoord op 2600,- (!) euro. Dat is meer dan een nieuwe CV. Die offerte wilden ze niet specificeren. Na navraag bleek dat dit bij andere bedrijven voor max 500,- gedaan wordt. Daarna brachten ze alsnog 300 euro in rekening voor 2 uur werk terwijl ze er een half uur zijn geweest. Na tegengas zeiden ze dat de helft voor voorrijkosten was, waar niets over was afgesproken. Hele vervelende communicatie, opdringerige praktijken en een opgeblazen rekening. Niet mee in zee gaan!

15 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Al jaren klant bij Vosse maar echt bij…

Al jaren klant bij Vosse maar echt bij elke afspraak gaat het mis. Steeds wordt een afspraak 2-3 keer uitgesteld, zijn de werkelijke kosten 2x hoger dan ingeschat, en geven ze advies wat niet klopt. Ik ben er nu klaar mee. Op naar een andere leverancier.

21 marca 2024

Noemde het oude lekkage, 4 dagen later schade van ruim 10.000eu

Kwamen op vrijdag langs voor een lekkage plek. In totaal 5 minuten bezig geweest en bestempeld als oude lekkage. Interessant, want het plafond is een half jaar geleden gerenoveerd en de plek zat er niet. Na het weekend verschillende lekkage plekken waardoor nieuwe isolatie, gipsplaten, stuc en verf geruineerd zijn en opnieuw gedaan moeten worden. Offerte was 75eu en rekening die we kregen 232.....

16 lutego 2024

Vosse BV Heemstede

Vosse zou bij ons de CV plus rookgasafvoer vervangen. Installatie van de cv ketel ok, wat betreft de rookgasafvoer maken ze zich er makkelijk van af - maar brengen dat wel volledig in rekening. Na klachten brengen ze een deel van de factuur in mindering en dreigen ons voor de rest met het incassobureau. Een sorry naar de klant kan er niet van af. Zeer onprettig in de communicatie.

20 października 2023

Wij hadden een gaslek

Wij hadden een gaslek. Liander heeft alles gecontroleerd en zegt erbij. Er moet een nieuwe gasleiding komen. Wij bellen Vosse voor een offerte. Komt er een ingehuurd bedrijf en doet alles wat Liander heeft gedaan. Krijgen we van Vosse uit Heemstede een rekening van € 250,00 voor de offerte! Schandalig! Er zijn meerdere bedrijven komen kijken en niemand brengt dat in rekening. Nadien kregen we een mail waarin staat, dat er op uurbasis wordt gewerkt. Uiteindelijk nooit een offerte ontvangen, wel veel mails met veel taalfouten. Waardeloos bedrijf.

22 czerwca 2023

Vosse stuurt 2 medewerkers

Vosse stuurt 2 medewerkers, voor een eenvoudige lekkage. De assistent heeft eea gereedschap aangegeven en 90% toegekeken.

Twee keer een arbeidsloon van 125,- op de factuur.
Zeer onredelijke prijs.

Het bedrijf wil niets aanpassen aan de factuur.

Mijn advies: nooit met dit bedrijf werken

25 sierpnia 2023

Verschrikkelijke ervaring met Installatiebedrijf Vosse

Verschrikkelijke ervaring met Installatiebedrijf Vosse - Een regelrechte nachtmerrie

Ik heb onlangs een camera inspectie van mijn riool besteld bij Installatiebedrijf Vosse, in verband met vermoedelijke lekkage. Ik moet zeggen dat mijn ervaring met dit bedrijf absoluut afschuwelijk was. Ik kan het niet nalaten om mijn frustratie te uiten over de wanprestatie.

Allereerst kwam de monteur die door Vosse was gestuurd opdagen zonder een camera, iets wat toch essentieel is voor een camera inspectie van het riool. Bovendien beweerde hij dat hij nog nooit met een camera had gewerkt.

Natuurlijk was het resultaat dat de inspectie niet kon worden uitgevoerd. De monteur gaf toe dat hij geen enkele manier had om het probleem op te lossen omdat hij geen camera. Dit is ronduit belachelijk en getuigt van een totaal gebrek aan competentie aan de kant van Installatiebedrijf Vosse.

Maar het wordt nog erger. Na deze ervaring ontving ik tot mijn grote verbazing een rekening van 98 euro voor hun onvermogen om de dienst uit te voeren.

Alsof dat nog niet genoeg was, bleef het bedrijf me lastig vallen met valse beweringen dat de monteur wel degelijk met een camera had gewerkt. Dit was een regelrechte leugen en het feit dat ze blijven volhouden maakt me woedend. Ze hebben geen enkele verantwoordelijkheid genomen voor hun fouten en hebben in plaats daarvan ervoor gekozen om me verder te frustreren met valse verklaringen.

Het is duidelijk dat Installatiebedrijf Vosse totaal geen respect heeft voor hun klanten en volledig incompetent is in het leveren van de beloofde diensten. Hun onprofessionele gedrag en hun weigering om hun verantwoordelijkheid te nemen, maken hen een bedrijf om ver van weg te blijven.

Ik raad ten zeerste af om ooit in zee te gaan met Installatiebedrijf Vosse. Ze hebben geen enkele moeite gedaan om de situatie recht te zetten. Verspil geen tijd en geld aan dit bedrijf, ze zijn het absoluut niet waard. Zoek elders naar een betrouwbare en competente installatiedienst, want dit bedrijf zal je alleen maar teleurstellen.

4 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

We hadden een lekkage op platte dak

We hadden een lekkage op platte dak, water liep naar binnen in een hoek, er lag op dakje zink er komt een “vent van loodgieter Vosse” langs die kijkt 10 minuten rond ja zeker maar paar minuten en zegt sorry mijn collega moet ook even komen kijken, want het is denk ik wel even een klusje. Enfin die collega komt nooit meer langs maar wel de faktuur hoezo een fff faktuur? Er is niets gedaan en er zou toch nog even iemand komen? Kortom we betalen natuurlijk nooit! Er volgen aanmaning op aanmaning uiteindelijk komt OSCAR BOEDER CDA raadslid deurwaarders waarvan akte! Het Deurwaarders Kantoor Haarlem in het spel. Met bedreigingen zonder motivatie waarom er een claim wordt gelegd op ons huis 🏠 Zelfs een deurwaarders kantoor is dus criminele organisatie ! Ga Never nooit in zee met deze 🦊 Vosse 🦊 Heemstede

17 lipca 2023

Pure oplichting

Pure oplichting. Monteur heeft na tekenen bon aangepast. De heren hielden pauze van 11.35-13.15 en berekenden die tijd gewoon door. Schandalig. En dat x2 en 98,00 per uur. Ook op factuur een uur betalen voor aanvraag offerte. Collega gesproken, had precies hetzelfde

29 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

NOOIT met dit bedrijf in zee gaan!

NOOIT met dit bedrijf in zee gaan!! Het zijn oplichters!! Ontzettend slechte kwaliteit, ondeskundig, onprofessioneel en klantonvriendelijk. Hebben de moed om een hele hoge factuur te sturen voor 5 minuten werk (lees even kitten) zonder getekende opdrachtbevestiging!! Schandalig!

29 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Aan de telefoon vriendelijk tot de rekening komt

Aan de telefoon vriendelijk en behulpvaardig maar na een bezoek van de monteur voor onderhoud/reparatie van de CV ketel een rekening van €465,00!! 2 uurtjes werk. Na gebeld te hebben met het bedrijf kan er na een dreigement dat ze ook voorrijkosten kunnen berekenen uit coulance een half uur arbeidsloon af van € 49,00. Ik zoek de volgende keer wel even verder.

23 marca 2023

Oplichters

Oplichters! Gevraagd voor cv onderhoud. Werd niet gedaan omdat de uitmonding niet goed zit. Werkman was zeer onbeschoft en onbehouwen 5 min binnen geweest. Overal commentaar op. Zou de volgende dag met oplossing komen. Kreeg een rekening van €98. Ctc opgenomen. Krijg je ook geen behoorlijk antwoord. Het is echt te triest voor woorden. Ze moeten zich dood schamen

18 lutego 2023

let op

Offerte gevraagd: 650,00-950 euro incl. BTW, manuren en materiaal. rekening van 1800,- euro gekregen.

22 stycznia 2023

Belachelijk hoge prijs

Monteur is 10 minuten langs geweest om situatie te bekijken voor eventuele plaatsing gas tussenmeter, rekening van 150 euro, om alleen maar te kijken!!

27 września 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej