1. Sklep z butami

VOSneakers permet à tous les amateurs, passionnés et curieux de sneakers d'acheter facilement leurs sneakers préférés. Que vous recherchiez une paire de sneakers en édition limité ou la paire la plus tendance du moment vous êtes au bon endroit. - Produits authentifiés par nos experts. - Livraison en 24h et offerte dès 200 € d'achat. - Paiement sécurisé . - Service client Français dédié et disponible.

1,8

Słaba

Commande jamais reçue

J'ai commandé 2 paires de chaussures une pour moi et une pour ma fille. La commandé n'est jamais arrivée. J'ai essayé de joindre le service client qui est apparemment inexistant, vu que je n'ai pas eu de retour. Donc serait il possible de me faire rembourser s'il vous plaît ? Merci

Mauvaise expérience pour ma part je ne renouvellerai pas d'achats sur votre site.

28 lutego 2026

Echte oplichters !

Echte oplichters !! Zelfde hier gebeurt achteraf vanuit de klarna app besteld. De webwinkel geeft aan bestelling is geannuleerd. En ondertussen vraagt klarna mij wel het geld terwijl ik de bestellling nooit hebt ontvangen. Je komt de site niet meer op van VOSneakers.. klarna moet zulke site niet via hun app aanbieden en dan aangeven ga er zelf maar achterna.!! Bewijsstukken verstuurd van annulering tot blijft klarna geld eissen !!

19 stycznia 2026

Azienda truffa

Azienda truffa. Acquistato tramite Klarna. Fortunatamente ho pagato 1/3 rate ma adesso mi fanno problemi con le restante rate perché l’azienda non emette il rimorso, provato a contattarli e sono spariti. ATTENZIONE NON ACQUISTATE

19 listopada 2025

Mijn dochter is via de klarna app bij…

Mijn dochter is via de klarna app bij deze winkel uitgekomen. Vervolgens bestelling word geannuleerd en nu komt klarna het geld bij mijn dochter! Te gek voor woorden. We hebben alle bewijzen doorgestuurd. Kan de winkel niet bereiken. De eigen website word bij mij geblokkeerd omwille van onveilige site. Tevens ook een hele slecht ervaring met klarna hierdoor.

15 grudnia 2025

Wie bei allen anderen hier auch

Wie bei allen anderen hier auch :
Bestellung wurde storniert , Geld wurde aber nicht zurück erstattet . Habe zwar über Klarna bestellt , dort habe ich nun auch Probleme das Geld zu bekommen.
Wirklich traurig , dass Unternehmen wie Klarna und Shopify solche scammer nicht heraus filtern .

1 listopada 2025

Scam

Scam. Company has took the payment then after 2 weeks sent an email to say my order has been cancelled at my request but they have not issued a refund.
They also now ignore any correspondence

Fake Shop

Fake Shop! Nicht bestellen. Kein Support, keine Paketverfolgung. Schlimm das die Seite bei Klarna und Shopify gehostet ist. Gsd auf Rechnung via Klarna bestellt, somit hab ich kein Geld verloren, aber Daten.

18 listopada 2025

NEPSITE

Niets bestellen daar. Bestelling geplaatst, gelukkig met achteraf betalen. Mail ontvangen dat mijn bestelling geannuleerd is. Kan nu ook niet meer op hun site, bestaat waarschijnlijk niet eens. Oplichters dus!
Nu dus ook in onderzoek bij Klarna, maar het bedrag is nog steeds niet weggehaald. Ik heb al een aantal keer contact opgenomen met Klarna. Alles wat bewijs is doorgestuurd. Hier mag Klarna écht wel naar kijken!!!