Opdatering den 12.07.23 ! 10 måneder efter svarer man herinde!!?!?! Men Blev faktisk kontaktet et par dage efter min anmeldelse af en meget ubehagelig mand som gav mig skylden for at jeg nu hav... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sundhed.dk er et koncept, der virker, hvis man seriøst arbejder med. Jeg har kun haft gode oplevelser med vejledere, som jeg har truffet i mit nu tomåneders forløb. Ingen pres, for at købe deres produ... Zobacz więcej
Det skuffer mig meget, at jeg en uge efter jeg er startet, bliver opfordret til at bruge slankeproduktet for 72kr i døgnet, ellers ser systemet med kalorie tælling rigtig smart ud, men det er jo en pe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vores Sundhed er en sundhedsportal med redskaber, der hjælper brugerne i mål med kostomlægning og vægttab. Som medlem opnår man bl.a. adgang til VS-Regnskab med flere tusinde kalorieberegnede madvarer, der hjælper med at skabe et fuldt overblik over sit daglige kalorieindtag.
Nytorv 18, 9000, Aalborg, Dania
- kundeservice@voressundhed.dk
- voressundhed.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Medarbejder insider viden - Svindel
Den her andmeldelse kommer fra en indside der ved hvordan de kører deres firma og snyder deres kunder, Richards står bag det deres medarbejder får ikke løn de får 30% af hvor meget de kan sælge, deres oplæring kan vare fra en 1 dag til 1 uge i jer som kunders sundhed. Med andre ord vil de bar have penge.
Jeg fik en brochure hvor de brugte navnet
Arbejd-smart.dk hvor de søgte folk der søgt fleksikble arbejdsider og alt lød godt, ingen løn ingen konkret info om noget, de snakker uden om når man snakker kontrakt, arbejdtiser, løn, oplæring og jeg valgte simpelthen at holde mig væk da jeg skal ikke rådgive folk der gerne vil leve sundere eller tabe sig når de ikke oplærere en ordenligt. Og deres svar ved være vi er ''eksterne vejlerede og ikke en del af deres firma'' Fordi de har 2 adresser. SÅ LAD VÆR OG hop på den Både Richard og Rune er skumle personer der bar vil have dine penge! og dette kommer fra en med en del inside viden, jeg kunne ikke holde ud og se og hører på det jeg nåede til 2 dages oplæring da jeg alle flage var røde, Og har nu funde et andstænding job hvor jeg kører pakker ud og ser et smil på folks hovede når de får deres pakke. :) det gør mig glad håber ikke i falder for den her slags, hvis i gerne vil tabe jer vær sikker på i hyrer rigtig personline trænere der har certificat på det eller tag til kende centre som pyregum el. lign, Hav en god dag folkens.
Dejlig positiv oplevelse
Jeg havde længe ønsket at tabe mig men synes ikke jeg kunne finde ud af hvordan. Jeg reagerede en dag på en annonce fra Vores Sundhed og blev efterfølgende ringet op af Githe, hun fortalte om deres koncept og at hun nok skulle hjælpe mig med at tabe mig. Det har jeg ikke et sekund fortrudt, Githe har vejledt og hjulpet mig på alle måder, man kan altid skrive eller ringe til Githe og hun er altid dejlig positiv og glad. Jeg har igennem Vores Sundhed fået et andet syn på mad og hvad man skal spise hvornår og hvor meget via deres kalorieoptælling system, som man kan have som en app på telefonen. Jeg kan til hver en tid anbefale Vores Sundhed og deres nemme kalorieoptælling system.
Jeg har anbefalet Vores Sundhed til min datter som også har tabt sig og nogle af mine venner er blevet interesseret efter at have fulgt med i mit vægttab.

Brugervenlig, nemt og fleksibelt
I forbindelse med vores bryllup ønskede jeg at tabe 10 kilo. Med to mindre børn og en travl hverdag er det hurtigt at vælge de nemme madløsninger. Derfor havde jeg brug for at få nogle gode fif og indsigt i maduniversitet.
Min oplevelse af voressundhed.dk har været fantastisk! Jeg har haft Gitte som vejleder i hele mit forløb og hun er et festfyrværkeri! Man kan altid få fat i hende og hun overholder alle aftaler til punkt og prikke. Hertil hjælper hun også med andre problemer, der kan påvirke kroppen.
Jeg har nu tabt de ønskede kilo og står med rygsækken fuldt af gode værktøjer. Jeg har fået nye kostvaner og nemme go-to retter, der ikke kan ses på vægten. Det har givet mig ny viden om mad og dets indhold.
Jeg kan til hver en tid anbefale voressundhed og deres nemme kalorieoptælling system.

Odpowiedź od Vores Sundhed
Slankeproduktet hører ikke hjemme i et seriøst livstils ændring
Det skuffer mig meget, at jeg en uge efter jeg er startet, bliver opfordret til at bruge slankeproduktet for 72kr i døgnet, ellers ser systemet med kalorie tælling rigtig smart ud, men det er jo en pengemaskine ØV

Blev lidt skuffet
Opdatering den 12.07.23 !
10 måneder efter svarer man herinde!!?!?!
Men Blev faktisk kontaktet et par dage efter min anmeldelse af en meget ubehagelig mand som gav mig skylden for at jeg nu havde lavet en dårlig anmeldelse og jeg burde vide at man ikke bare kunne melde sig ind!! Men det kunne jeg jo - det står ingen steder at det er forbudt. Endte faktisk med at være uhøflig og lagde røret på fir ville altså ikke skældes sådan ud! Så nej overvejer aldrig at komme tilbage!
Anmeldelse i september 2022!!!!
Blev lidt skuffet. Meldte mig ind men hørte ingenting. Ikke en gang en mail om at jeg ville blive kontaktet i løbet af x dage. Der står ikke noget om hvem der er vejleder. Ingen forslag til hvordan man fordeler kcal ud over dagen, heller ikke mad forslag. Har efter en uge meldt mig ud igen, så jeg er sikker på jeg ikke betaler for en måned mere. Men en meget dyr oplevelse 😕

Tak for hjælpen
Tak til min søde vejleder Jette og VS for at hjælpe mig videre med mit mål om at tabe mig. Jeg har lært så meget om kostens sammensætning, om at vælge det rigtige og om at holde gejsten oppe, og ikke fortvivle, når det er gået galt i en periode. Altid har det lydt Op på hesten igen - ingen bebrejdelser, men kun opmuntring til at komme på rette vej igen. Jeg har været medlem i over 5 år og vælger nu at stoppe, fordi jeg føler, jeg kan selv efter de vejledninger, jeg har fået gennem årene.
Min bedste anbefaling til Jette og VS fra et taknemmeligt medlem😁👍

Odpowiedź od Vores Sundhed
Jette er en fantastisk vejleder
Jette er en fantastisk vejleder. Har selv tabt godt 7 kg og er blevet 23 cm mindre på 2 mdr.

Odpowiedź od Vores Sundhed
Fantastisk sød og kompetent vejleder
Jeg har mange gange prøvet på at tabe mig, og uden held. Vores Sundhed, og især min vejleder Jette, blev min redning. Fantastisk stor hjælp og støtte, og ugentlig vejning og vejledning fra Jette, har gjort mig 20 kg og over 70cm lettere. Min kost er helt ændret, og det har på intet tidspunkt været svært.
Stor tak for hjælpen, og jeg fortsætter min nye livsstil.

Vores sundhed- forever.
Jeg kom i kontakt med vores sundhed via sociale medier, udfyldte et skema og meget hurtigt var min vejleder i røret. Så var man ligesom igang og beslutningen blev taget.
Der blev sat en dato som passede mig, og så kørte det bare.
Jeg har kun været til 1 inspirationsforløb, da det er for langt for mig at køre til( bor i Sønderjylland), men har meget stor glæde af kalorieregnskabet hver dag og ved at vejlederen ofte er på telefonen. Det holder mig til ilden. Jeg synes prisen er meget fair i forhold til alt andet vejledning i forhold til livsstilsændringer.
Min største hurdle er det tekniske da jeg ikke er god til pc, men klarer mig fint med Iphone og Ipad.
Oven i det hele har jeg også fået min søn med og måske en veninde(som venter på opringning fra vejlederen) det er altid lidt lettere når man ikke er alene.
Jeg har været igang i 10 uger og tabt 9 kg og selvom jeg gerne vil af med 20 kg endnu, så er jeg glad for resultatet indtil videre.
Jeg er overbevist om at vores sundhed har en livstids kunde i mig. 😘

Odpowiedź od Vores Sundhed
Jeg har været medlem siden 2019 med en…
Jeg har været medlem siden 2019 med en pause på 1 år, da jeg kunne se på vægten at jeg slappede lidt for meget af . Det at man kan skrive ned hvad man spiser er en rigtig øjen åbner. Jeg har tabt 20,6 kg og mangler 1kilo i at nå mit mål
Det er også rart at ha en god vejleder som hjælper en på vej med ros når går godt og en lille løftet pegefinger når man har slappet lidt men med op på hesten igen

Odpowiedź od Vores Sundhed
Jeg har været med i vores sundhed i et…
Jeg har været med i vores sundhed i et år, mit mål var at tabe 15 kg nu mangler jeg kun 2 kg. I starten vejede jeg alt min mad og førte det ind i kost skema det fungerede godt for mig samtidig havde jeg en ugentlig tlf samtale med min vejleder. Jeg har stadig kontakt med min vejleder men prøver at klare mig uden skema jeg har lært at sammensætte min mad helt anderledes end jeg gjorde før. Jeg har kun ros tilovers for Vores sundhed, det er ikke en slankekur der er ikke noget der er forbudt det er ren og skær en kostændring. Venlig hilsen Birgit Videsen

Så har jeg nået mit mål ❤️
Så har jeg nået mit mål ❤️
Jeg fik anbefalet Voressundhed af en veninde der selv havde nået sit mål og var blevet slank og lige som hun ønskede.
Jeg havde faktisk opgivet at tabe de ekstra kilo som er kommet på igennem de seneste år. Men så blev jeg medlem og fik min fantastiske vejleder Karin der har båret mig igennem et livsændrende forløb.
Jeg vidste at jeg havde brug for hjælp og det fik jeg.
Først fandt jeg ud af hvad der egentlig holdt min vægt ”ved lige”, og så kunne jeg gå igang med at ændre på de dårlige vaner. Og hele tiden med Karin til at understøtte mig og opmuntre mig til at blive ved.
Nu efter ca. 4 måneder er jeg ved et mål jeg ikke troede jeg kunne nå og jeg er ikke sulten og har kun periodisk været sulten men har så vha. Karins råd og støtte fundet veje til at få spist rigtigt og så forsvandt sulten.
At tilberede min Fusion og spise den med frugt hver morgen, plus hvornår jeg ellers havde brug for det, har været og er stadig en fantastisk måde at undgå at spise dårlige fødevarer, da det er så tilfredsstillende at få den drik både ift. mæthed men også fordi den smager så lækkert og frisk med årstidens bær og frugter.
Jeg har kun roser til Voressundhed.
Det kan varmt anbefales.
Prøv det det har ændret mit liv jeg har det bedre, er slank, ser bedre ud men frem fir alt jeg har udskiftet de dårlige vaner med sunde vaner.
Af hjertet tak. ❤️❤️❤️

Fik pengene retur
Jeg har efter en dårlig anmeldelse på Trustpilot (som jeg nu ændrer) fået mine penge retur. Stor anerkendelse for dette.

Odpowiedź od Vores Sundhed
Jeg er rigtig glad for at være med i…
Jeg er rigtig glad for at være med i vores sundhed, jeg har en dygtig vejleder der kommer med mange gode råd, jeg har fået body canning siden april sidste år og det begynder at gå den rigtige vej, man skal lige lære systemet at kende ;-)

Et dejligt fællesskab
Et dejligt fællesskab, hvor alle kan være med af alle støbninger. 85kr er ingenting for den personlige vejledning, månedlig bodyscanning og god motivation og inspiration fra både vejledere og fællesskab. Jeg har været en del af voressundhed i 5 år nu, og hele fidusen er nemlig, at det er en livstilsændring, og livet sker engang imellem, og i stedet for at slå en i hovedet, så guider vejlederne en tilbage på kurs og med små skridt ad gangen. Jeg har kun ros!

Tak til Michael
Jeg er så glad for at min veninde Lene, har fået mig til at gå ved vores sundhed, det har givet mig det rigtige værktøj til at tabe mig, på et halv år har jeg tabt 50 cm og 6 kg, jeg har en super god vejleder Michael, der er god til at komme med inspiration, hvad man kan gøre for at tabe sig

Odpowiedź od Vores Sundhed
Livsstils ændring er nøgleordet.
Livsstils ændring er nøgleordet.
Siden jeg tilmeldte mig Vores Sundhed, gik det op for mig at jeg ikke spiste sundt, hvad jeg ellers syntes jeg gjorde. Det hele startede med at min mavesyre skabte store problemer, lige meget hvad jeg indtog af sødt, surt eller fedt gik voldsom mavesyre.
Men med Vores Sundhed app og indtastninger af dagens mad, gik det op for mig hvor slemt mit indtag af fedt var enormt, og jeg spiste for få kalorier. Uden hjælp fra mine to meget hjælpsomme konsulenter var jeg ikke nået til der hvor jeg er i dag. Det skal lige siges at jeg fra starten sagde, at jeg ikke ville drikke deres protein pulver, men tabe mig via maden og motion. Det er nu lykkedes med et vægttab fra 92.9 kg pr. 1/7-18 til nu i dag 75.8 kg 14/3-19. Mangler stadig 3.8 kg men det skal nok komme. Så mange gange tusind tak til VORES SUNDHED 👏👏👏 I GØR ET FANTASTISK ARBEJDE. 💕 Mange kærlige tanker til Pernille Jensen som desværre ikke er der mere og til Githe Brandstrup for hjælpen. Conny Behrend

Nyt liv
Har ved hjælp af deres app og konsulenter tabt 67 kg. Og bruger stadig deres app med kalorieregnskabet så holder stadig vægten.

Odpowiedź od Vores Sundhed
Der virker fantastisk rejse jeg har…
Der virker fantastisk rejse jeg har været på har siden midt september tabt mig 13,6kg og 55cm på kroppen... Julen måned 2.7kg er så glad det var aldrig lykkes uden det helt igennem det fantastiske kalorie regnskab og mi. Skønne vejleder Tenna 🙏 har prøvet så meget andet før en intet har virket... Det har været en dejlig oplevelse og selvom det er hårdt så virker det.. Uden deres produkter i form af pulver Fusion og en tablet booster var det ikke lykkes for mig.. Mit blodsukker er stabilt for første gang i mit liv så man ikke falder i føler ikke sult mere og har kontrol det er så fantastisk... Jeg havde taget 22 kg på efter rygestop og nu mangler jeg 8.4kg for at være i mål. Dejlige klub aftener hvor vi hygger og bliver motiveret... 😊 Kan kun anbefale Vores Sundhed det har været en kæmpe forandring i mit liv både psykisk og fysisk den bedste investering i mit liv... 🙏 Vil lige afslutte med at sige til jer der er i overgangsalder og ikke tror i kan tabe jer det var min undskyldning og spiste følelser det kan man altså er så taknemmelig og stolt af mig selv endelig lykkedes det.... Prøv det🙏

Fantastisk
Fantastisk, var virkelig af den overbevisning, at jeg ikke kunne tabe mig. Undskyldning som jeg er for gammel mm. Men... nu har jeg altså tabt 10 kilo på 4 mdr ca. og det har slet ikke været svært. Har ikke gået sulten i seng, og har været i byen og kunnet spise maden der blev serveret. selv julen har jeg "overlevet".
Systemet er let at gå til, man skal tænke sig lidt om, men nemt at håndtere, man kan hurtigt se hvor langt man er og lige undersøge hvad man kan spise resten af dagen.Ingen løftede pegefingre og ikke noget der er forbudt. Jeg kan varmt anbefale Vores sundhed, det virker,

Odpowiedź od Vores Sundhed
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.