Oceniono na 2 z 5

Først det positive: super hurtig levering. Og så det negative: købte 2 stk "Splash Guard – smart drypfanger og underlag til vasken" efter at have set en video på Voresisenkrams facebookside. Dem de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering pakket sikkert og godt, genialt produkt. Vil helt klart handle her igen. Nemme at bruge, dejligt de er genopladelige. Kan kun anbefale. Har købt 2 stk. LUMISENSE LIGHT BAR 40 CM (#LU... Zobacz więcej

1. Sklep żelazny

Napisane przez firmę

Vi er din isenkræmmer online hvor vi tilbyder et bredt udvalg af dagligdags isenkram, gaveartikler m.m. Vi sælger mange af de kendte mærker fra rosendahl, OBH, Georg Jensen, Eva solo m.fl

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Super god kundeservice og fine produkter

Mine bestilte varer lige før jul var af en eller anden grund ikke kommet videre end til noget registrering hos PostNord. Skrev til kundeservice en fredag, og lørdag morgen var der svar på mail og en ny pakke på vej u/b. Fik også ekstra rabat for ulejligheden.

Fejl kan ske, men forskellen ligger i håndteringen af dem. Og det klarer Vores Isenkram til 5 stjerner. Stor anbefaling herfra.

8 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Fik tilsendt ny maskine uden problemer

Købte for nogen tid siden en rigtig god Multi-slicer pro. Jeg var rigtig glad for maskinen, og brugte den til alt snittearbejde.
Den gik i stykker, og jeg fik en rigtig god behandling. Skrev til firmaet, og fik hurtigt tilsendt en ny maskine - ingen bøvl

21 maja 2025

Fantastisk god service!

Fantastisk god service udover det sædvanlige.
Jeg vil anbefale firmaet til mine venner og bekendte og glæder mig til at handle hos dem fremover!

27 stycznia 2025

Fantastisk service

Postnord havde kludret i levering af pakke og efter 5 dage ligger den stadig på et depot..
Sender mail til vores isenkram, der bliver svaret med det samme, selvom kl er 18.30 og dagen efter modtager jeg en ny pakke.
Dejligt med god service 5 stjerner herfra 👍

22 stycznia 2025

Virkelig god service

Virkelig god service ved vores-isenkram. Hurtigt svar på spørgsmål, og de indrømmede, at de havde lavet en fejl, som de straks rettede op, og gav flere muligheder for udbedring. Virkelig god behandling fra Anders, som besvarede mine mails. Kan varmt anbefales🤗

20 grudnia 2024

Super god after-sales service

Super god after-sales service, kunne ikke være bedre 👏.

Skulle hilse mange gange fra mine katte og sige tusinde tak, for nu hele TO Gravity ball's, selvom det egentlig kun var en, der var gået i udu 🙏

30 grudnia 2024

Godt tilfreds !

Købte GaleJet Turbo - kan anbefales !
Jeg skal lige love for "Voresisenkram" kan ekspedere vare i en vis fart.

Super fine produkter og hurtig afsendelse 1½ dag ...til døren.

Ses igen 🎅

13 grudnia 2024

Super

Har tidligere købt bl.a. bubblemax sæbeboblemaskine som var et hit ved børnene, denne gang højtryksblæser som lever helt op til forventningerne, tak for hurtig levering 👍

25 października 2024

Fik rigtig god service

Fik rigtig god service af Voresisenkram. Jeg nåede at hente min pakke til tiden, ved den lokale pakkeshop og pakken blev sendt retur til Voresisenkram. Da jeg kontaktede dem på mail, fik jeg hurtigt svar og Voresisenkram sendte pakken på ny til mig. Virkelig god service og hurtig ekspedering👍😃

24 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Langsom levering og dårlig service

Jeg købte en sæbeboblemaskine de reklamerede med inden nytår. Den blev dog ved med at være forsinket og dukkede først op efter nytår. Da jeg så skulle bruge den til en anden anledning virkede den ikke.

Jeg har optaget fejlen og sendt på mail, men intet hørt fra dem. Så dårligt produkt og dårlig service. Øv.

18 lipca 2024
Logo Voresisenkram

Odpowiedź od Voresisenkram

Hej, jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse med vores sæbeboblemaskine, vi har heldigvis haft rigtig mange der bare virker og skaber glæde hver dag. jeg har prøvet at søge på mailen, men jeg kan simpelthen ikke finde nogen mails, der involvere Nielsen og en reklamation på en sæbeboblemaskine, du skriver du har sendt en video og tænker måske det er det det kan have drillet? jeg vil utrolig gerne hjælpe dig, da vi hver dag gør vores yderste for at hjælpe folk, hvis der er udfordringer, så kan du ikke prøve at skrive direkte på info@voresisenkram.dk eller ringe til 30549219, så vi kan få hjulpet dig videre nemmest muligt.

Mvh. Daniel
Voresisenkram.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej