Doskonale przydaje się w aplikowaniu na różne stanowiska pracy. Dział HR pomaga w komplementacji wszystkich szczegółów i dokłada wielu starań żeby dostać pracę odpowiednią do wybranego stanowiska prac... Zobacz więcej
Scam! Przychodzi rachunek na 35€. Gdy go zapłaciłem przez ich stronę to dostałem e-mail że dalej czekaj na wpłatę. Support nic z tym nie robi pomimo wysłania dowodów przelewu
Koszmar!!! Zapłaciłam a oni nadal żądają ode mnie pieniędzy!!! Informują mnie, że pociągną mnie do odpowiedzialności, bo nie płacę!!! To jakaś paranoja!!! Żeby było zabawniej, to pismo "infor... Zobacz więcej
Dobry wieczór mam na imię Sylwia i chcialam zrezygnować z dalszych procedur i proszę o usunięcie mojego konta w firmie Cvneed. Bo zmieniam miejsce zamieszkania oraz telefon.
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Po sprzedaniu motocykla złożyłem…
Po sprzedaniu motocykla złożyłem rezygnuję z umowy OC w UNIQA przez internet, niewiem jakim cudem termination experts się podpiął pod moją rezygnuję i teraz jestem nękany o zapłacie jakichś kosztów 85 zł a pużniej listownie 105 zł z groźbą jeżeli nie zapłacę będą powzięte kroki prawne. SZOK

Odpowiedź od Vorderly
Dostaje maile że mam zapłacić ponad 100…
Dostaje maile że mam zapłacić ponad 100 zł za rezygnację z prime video. Jeden razy wypożyczyłam film za który zapłaciłam i więcej nie chcę a ta firma mi wysyła groźby za rezygnację i kary które rosną . To jakiś żart.!!Rezygnacja nic nie kosztuje !

Dlczego shopify jest dobry
Jest to naprawdę świetna strona która pomogła mi zarobić naprawdę dużo pieniędzy.
Zaskoczony Turbo pozytywnie polecam każdemu
Dobra cena subskrypcji mnóstwo dodatkowych opcji online
Jestem bardzo zadowolony z usługi
Firma TerminationExsperts to jacyś…
Firma TerminationExsperts to jacyś naciąganie. Zrezygnowaliśmy z Neflixa niby darmo. W/w firma wystąpiła do mnie o płatność. Zapłaciliśmy. Oni potwierdzili otrzymanie płatności. TerminationExsperts dalej upominają się o płatność. Wysyłam im potwierdzenie płatności oni twierdzą że jej nie ma i zwiększają kwotę. To jakieś jaja. Byliśmy w bankach oni potwierdzają wpłatę i proponują więcej nie płacić. Proponują zglosci na policję i tak zrobię. Proszę TerminationExsperts by przesłali mi fakturę i kopie rezygnacji i nic nie otrzymuje, ale e-meil o płatnościach przesyłają, nawet list dziś otrzymalismy

Szybko i intuicyjnie
szybko i prosto
oszuści i wyłudzają pieniądze, nie załatwiają sprawy, pomimo zapłaty ciągle przysyłają wezwania

Odpowiedź od Vorderly
Zostałam oszukana przez tą firmę
Zostałam oszukana przez tą firmę nie mając pojęcia że to nie ja zrezygnowałam np z Disney + a po jakim czasie dostałam maile z danymi do zapłaty nir mając wogole pojęcia że to nie ja sama rezygnowałam
Chce to zgłośc dalej ale potrzebuje więcej osób które również zostały oszukane proszę o kontakt te osoby poprzez znalezienie mnie np przez mesendzera moje dane się wyświetlają przy napisaniu recenzji
O ile wogole ktoś je czyta a nie tylko wystawia komentarze ponieważ mam aż 2 kosmiczne faktury do zapłaty

Odpowiedź od Vorderly
Bardzo fajnie korzysta się z netflix…
Bardzo fajnie korzysta się z netflix polecam każdemu go zalozyc ale ja na chwilę obecną rezygnuje z powodu braku pracy
Nie polecam ,sama zrezygnowałam z…
Nie polecam ,sama zrezygnowałam z disney a firma nęka mnie emeilami ze mam im zapłacić bo oni zrezygnowali za mnie

Za dużo seriali