Prima service en een goed product.
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn ervaring was zeer prettig en prima service. Ik had vogelgeluiden box gekocht om cadeau te doen. Helaas kreeg ik bericht binnen paar weken dat deze het niet meer deed. Contact opgenomen en zee... Zobacz więcej
Goede kwaliteit en prima service!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer tevreden van
Zeer tevreden van. Doet wat het moet doen. Niets op aan te merken. Geweldig om naar te kijken!
very nice product
very nice product, good quality camera, very sturdy even when you just place the product on a table without the pole, cute feeder and bath, def a recommendation!
Top product
Ik kan me uren vermaken door naar vogels te kijken. Door het vogelvoederhuisje met camera kan ik de vogels nog beter zien. Extra plezier dus!!
Mijn ervaring was zeer prettig en prima…
Helaas kreeg ik bericht binnen paar weken dat deze het niet meer deed.
Contact opgenomen en zeer snel reactie en zonder problemen werd er een nieuwe gestuurd die er binnen 1 dag was. En ook super dat het meteen naar adres ging waar wij het cadeau aan hadden gedaan. Zelfs vanaf vakantieadres werd het meteen geregeld, top.
Super dus, Nogmaals dank.
IRMA.
Super leuk vogelhuisje
Super leuk vogelhuisje. Het hele gezin geniet mee van de vogels die langskomen !
Super leuk
Wat een fantastisch vogelvoederhuisje! Enige nadeel: de kinderen staan s'ochtends te springen aan mijn bed omdat ze de nieuwe vogeltjes willen zijn. Verder helemaal top, Zeker een aanrader!
Mensen als er een is die kritisch is…
Mensen als er een is die kritisch is ben ik het wel 😀 maar bij deze site doe je eerlijk en vertrouwd zaken, een eerlijke prijs voor mooie /disine producten. Dus schroom je niet, zou hier zeker kopen. Zijn vriendelijke en betrouwbare mensen. is echt super.
Leuke artikelen voor mens en vogel!
Super leuke artikelen voor de tuin en tuinvogels. Ik heb het vogelbadje gekocht en geniet er enorm van. Het is zo leuk dat je op afstand naar de vogels in je tuin kunt kijken! De verzending ging super snel. Het artikel arriveerde eerder dan de aangegeven leverdatum. Het in elkaar zetten en installeren van het product en de camera is super makkelijk. Kortom: ik raad dit bedrijf echt aan!
De camera van het voederhuis was helaas…
De camera van het voederhuis was helaas kapot gegaan. Na contact is dit echter zeer correct opgelost. En werd ook snel op vragen gereageerd.
Alles zoals het hoort!
Alles zoals het hoort en kwaliteit is super dikke aanrader!!
Voqella vogelhuisje
Het is een klein grappig apparaat met diverse geluiden voor het toilet, badkamer of woonkamer.
Je kunt kiezen uit vogels, beekje,zee of rustgevende muziek.
Hele goeie kwaliteit
Ik heb het vogelvoederhuisje met camera, super blij mee. Het beeld is heel scherp, makkelijk in te stellen en op te hangen. Vogeltjes zijn er helemaal blij mee!
Super!
Ik heb hier een vogelhuisje met camera gekocht en ben er echt super blij mee. De kwaliteit is uitstekend en alles werkt precies zoals verwacht. Ook de service was snel en vriendelijk, wat het geheel extra prettig maakte. Zeker een aanrader
Goed geholpen
Fijn bedrijf, Mooie producten & Super vriendelijke jongen van de klantenservice! Zoek je naar een vogelhuisje met camera dan zit je bij Voqella aan het juiste adres.
Ik heb een vogelvoederhuisje gekocht…
Ik heb een vogelvoederhuisje gekocht via bol.com bij feelgood.
Ik ben heel erg tevreden, het werkt perfect, ben er superblij mee
Groetjes Roelfien Maatkamp
Fijne service!
Wij hebben een nestkastje gekocht van voqella. Alles werkt perfect en de levering verliep vlekkeloos. We hadden nog wat vragen over het product en de jongen van klantenservice heeft ons uitstekend geholpen. Zeker een aanrader!
Doświadczenie Trustpilot