Fijne webshop met een geweldige klantenservice! Lichtbeschadigde boeken waarvan soms nauwelijks iets zichtbaar is. Vaak een vlekje of deukje, maar dat gebeurt ook regelmatig bij boeken die ik voor... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Boek gekocht zou een net gebruikt boek zijn. Maar de hele achter kant ligt er af. Stond nergens omschreven. Als ik het geweten had had ik deze zeker niet gekocht.
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Voordeelboekenonline.nl heeft een groot assortiment aan goedkope boeken. Wij verkopen ramsj boeken en licht beschadigde boeken welke zelfs nog lager geprijsd zijn dan tweedehands boeken. Ieder boek in ons assortiment ligt tussen de 30% en 40% onder de nationale boekenprijs. Al deze boeken zijn nieuw en nooit eerder gebruikt. Dus bent op zoek naar goedkope boeken? Ondanks dat het ramsj boeken, licht beschadigde boeken en tweedehands boeken zijn, garanderen wij dat het leesplezier er niet minder om is! Tevens zijn al onze goedkope boeken prima om cadeau te geven en wanneer je niet tevreden bent over een boek, kan deze altijd retour worden gestuurd. Bestel alle nieuwe ramsj boeken en licht beschadigde boeken, voor de prijs van tweedehands boeken, snel in onze webshop!
Dane kontaktowe
Leidsevaart 123, 2211VS, Noordwijk
- 0252431566
- klantenservice@voordeelboekenonline.nl
- voordeelboekenonline.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Boek kapot zonder dat dit gemeld wordt.
Super
Super! Boek besteld bij deze verkoper (via bol) en kon niet beter. Bij omschrijving stond zo goed als nieuw; boek nooit gelezen. Is gewoon een volledig nieuw boek, zonder ook maar een enkel gebruiksspoor; werkelijk nog geen beschadigd hoekje aan de omslag.
Een tientje goedkoper dan nieuw kopen; dus zeer tevreden. Verder de volgende dag al bezorgd met track and trace. Dus ook dat was top!
Goede ervaring met de klantenservice
Een boek uit een bestelling was bij het vervoer beschadigd geraakt. Een klacht daarover is door de klantenservice zonder enige discussie en kosteloos opgelost.
Super reactie
Super! Ik miste een stukje van het kerstwinkeltje van "My tiny house".
Via de mail contact gezocht, binnen een week het stukje wat ik miste toegestuurd gekregen.
Vriendelijke en vlotte mailwisseling!
Chapeau, Voordeelboekenonline!
Via bol niks van hun ontvangen
Helaas boek niet ontvangen en daarna was het ineens niet meer te verkrijgen bij hun. Ik zie op bol.com meerdere van dit soort berichten staan.
Een bedrijf dat de afspraken waarmaakt
Via Bol.com heb ik al meerdere boeken besteld bij dit bedrijf. Dit bedrijf komt de afspraken goed na. Snelle verzending en zorgvuldig verpakt. De prijs van de artikelen is voordelig. Ik beveel dit bedrijf met een gerust hart aan.
Geweldige service!
Boek voor kleinzoon besteld. Zou door Post.nl bezorgd worden en volgens track en trace was het boek ook bezorgd, maar wij hadden niets ontvangen. Post.nl kon niet achterhalen waar het boek is afgeleverd en verwees mij naar de verzender, voordeelboeken.nl. Omdat wij volgende week naar Portugal gaan, waar onze dochter met haar partner en kids woont en dit boek graag als kadootje mee willen nemen, werd een ander, zelfde exemplaar vandaag persoonlijk door een medewerkster van voordeelboeken bezorgd. Dank voor deze sublieme service! Boek is ook in uitstekende staat! Dikke 10!!!
Samenspelletje.
Voordeelboekenonline heeft prijsafspraken gemaakt met boekenbalie.nl. Hele partijen worden doorgeschoven naar boekenbalie. Consument uitgeverij boekhandel de dupe en zij hun zakken vullen.
Inside info!!!
Keurig boek, eigenlijk niet te zien dat het 2 e hands is
Via Bol com een boek besteld. Kwam veel sneller dan op de site aangegeven. Was in prima staat eigenlijk niet te zien dat het 2e hands was.
Ik ben helemaal tevreden.
Beschadiging bijna niet te zien en snel…
Beschadiging bijna niet te zien en snel geleverd en goed verpakt.
Fijne webshop met een geweldige…
Fijne webshop met een geweldige klantenservice!
Lichtbeschadigde boeken waarvan soms nauwelijks iets zichtbaar is. Vaak een vlekje of deukje, maar dat gebeurt ook regelmatig bij boeken die ik voor de normale prijs koop.
Toen bij mijn laatste bestelling een boek zat wat iets heftiger toegetakeld was, werd er direct een nieuw exemplaar opgestuurd.
Super service dus, een aanrader deze webshop!
nette service
Snelle levering van het boek. Daarnaast zeer nette afhandeling van een vervolgvraag aan de klantenservice, ik zal zeker vaker via deze weg bestellen. Sowieso ook zonde als boeken met bv lichte schade direct weggegooid zouden worden.
Klantonvriendelijk
Inmiddels tientallen keren besteld, en zolang alles goed gaat tevreden over de afhandeling en producten. Wanneer er echter iets misgaat is de klantenservice ronduit onvriendelijk. Pakket was zoekgeraakt bij PostNL, en ondanks de vermelde voorwaarden op hun website weigerde voordeelboekenonline het betaalde bedrag terug te storten. 2 maanden later en flink wat boze mailtjes en telefoontjes verder toch het bedrag teruggekregen, maar de manier en de toon van benaderen met alle bijbehorende insinuaties is totaal onredelijk en onbehoorlijk. Bah, nare mensen.
Bestelling nooit ontvangen en na een…
Bestelling nooit ontvangen en na een week ineens geannuleerd. Eens maar nooit meer!
Boek kopen
mijn boek is nooit aangekomen, terwijl ik het 3 of 4 weken geleden heb besteld.

Odpowiedź od Voordeelboekenonline
alles keurig
Netjes bezorgd voor een fijne prijs. Goed ingepakt. Boek heeft de val van brievenbus naar vloer glansrijk doorstaan
Uitstekende service.
snelle adequate service. Via mail word je op de hoogte gehouden. Tijdstip van bezorging klopt.
Voordelig
Het aanbod van voordeelboekenonline is aantrekkelijk. Boeken met foutjes voor een leuke prijs. Zo heb ik al heel wat boeken gevonden. Kleine bijdrage in de verzendkosten en snel in huis. Gratis verzenden vanaf bepaald bedrag zou wel leuk zijn!
Doświadczenie Trustpilot