von Sperling Kosmetisk Kirurgi Recenzje 35

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været til tre forskellige forundersøgelser da jeg virkelig var i tvivl om mine ønsker. Sidste sted var hos Marie Louise. Det var ikke fordi jeg havde en ubehagelig oplevelse hos de på de... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Blevet opereret for ca 1 år siden. Har nu set mange andre resultater. Og set hvor sjusket mine ar-syninger er bl.a ved navlen - hvor andres er syet så man ikke kan se de tydelige sting og kunne også... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle have lavet øvre og nedre øjenlåg. jeg valgte efter lidt research Marie Louise von sperling. Jeg mødte Marie Louise til forundersøgelsen, og jeg må sige at jeg følte mig velkomm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

STØRSTE ANBEFALING jeg kommer til at give i mit liv. Hvis du overvejer at få lavet BFO så tag Von Sperling. Fik lavet mine af absolut dygtige Peter. De er vanvittig dygtige, lytter og profesionelle. M... Zobacz więcej

1. Klinika chirurgii plastycznej

Napisane przez firmę

von Sperling Kosmetisk Klinik er grundlagt og ejet af plastikkirurg Marie Louise von Sperling i 2023. Siden 2016 har Marie Louise von Sperling dedikeret sig fuldt ud til kosmetisk kirurgi og har arbejdet på nogle af Danmarks mest anerkendte hospitaler, herunder Amalieklinikken, AK Nygart og Roskilde Privathospital. Hendes tilgang har altid haft et stærk internationalt fokus. Dr. Marie Louise von Sperling tager hensyn til dine individuelle træk, lytter til dine forventninger og vejleder herefter om, hvilke procedurer der bedst vil opnå dit ønskede resultat. Hos von Sperling Kosmetisk Kirurgi danner den dybt professionelle tilgang, de smukke og æstetiske omgivelser samt et ekstraordinært højt serviceniveau rammen omkring en enestående helhedsoplevelse. Det skal føles mere som at træde ind på et luksushotel eller et gennemsundt retreat-ophold end en steril og gold klinik. Vi glæder os til at høre fra dig.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne dele min begejstring for…

Jeg vil gerne dele min begejstring for Von Sperling Klinik, hvor kosmetisk kirurg Louise von Sperling udfører sine operationer. Jeg kan med sikkerhed sige, at hun er en ekstremt dygtig kirurg. Klinikken som helhed er simpelthen fantastisk.

Først og fremmest er klinikken utrolig stilfuld og elegant. Når man træder ind ad døren, føler man sig på ingen måde som om, man er i et hospital. Atmosfæren er behagelig og indbydende, og man føler sig straks tryg.

Desuden er klinikken utrolig veludstyret med moderne faciliteter og teknologi. Alt, hvad der er nødvendigt for at udføre de bedste operationer, er tilgængeligt her. Jeg er sikker på, at klinikken har investeret meget tid og ressourcer i at sikre, at de opfylder alle standarder for forskning og sikkerhed.

Men det, der virkelig skiller sig ud ved Von Sperling Klinik, er selvfølgelig dr. von Sperlings ekspertise. Hun er utrolig dygtig i sit arbejde og har en fantastisk fornemmelse for æstetik. Hun formår at skabe naturlige og smukke resultater, der passer perfekt til den enkelte patient.

Jeg kan varmt anbefale Von Sperling Klinik til alle, der overvejer en kosmetisk operation. Her vil du modtage den bedste pleje og opnå de resultater, du drømmer om. Von Sperling Klinik er virkelig en perle i Danmark, og jeg er taknemmelig for at have haft muligheden for at blive behandlet her.
❤️🌹❤️

16 maja 2024

Kære Sia

Sikke en dejlig anbefaling - tusind tak fordi du har givet dig tid til at dele din oplevelse. Det er skønt at vide, at vi har levet op til dine forventninger og givet dig en tryg og dejlig helhedsoplevelse. Vi ved, hvor vigtigt det også er for andre, i deres beslutningsfase, at læse hvordan andres oplevelse har været, så tak fordi din åbenhed omkring dette.

Vi glæder os til at følge dig videre gennem processen.

Hav en dejlig dag og nyd resten af sommeren.

Fantastisk Omsorg og Imødekommende Personale hos Von Sperling Klinik

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Von Sperling Klinik, og jeg er dybt imponeret over den professionelle og omsorgsfulde behandling, jeg modtog. Fra det øjeblik jeg trådte ind i klinikken, blev jeg mødt af et varmt og venligt personale, som straks fik mig til at føle mig tryg og velkommen.

Klinikkens faciliteter er moderne og indbydende, hvilket bidrager til en afslappende atmosfære. Den høje standard af hygiejne og de nyeste teknologier, som benyttes, viser tydeligt, at der ikke er sparet på noget for at sikre patienternes komfort og sikkerhed.

Dr. Von Sperling og hendes team er utrolig dygtige og erfarne. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem min behandling. Deres opmærksomhed på detaljerne og dedikation til at opnå de bedste resultater er bemærkelsesværdig.

Det er sjældent, at man finder en klinik, hvor både faglighed og patientpleje er i top, men Von Sperling Klinik formår at levere begge dele på højeste niveau. Jeg kan på det varmeste anbefale denne klinik til alle, der søger behandling af høj kvalitet i trygge og professionelle rammer.

Tusind tak til hele teamet på Von Sperling Klinik for en fantastisk oplevelse.

KH
Nahla❤❤

29 kwietnia 2024

Kære Nahla

Tusind-tusind tak for din varmeste og hjertelig anbefaling af vores sted. Det betyder uendeligt meget for os at vide, hvor stor en betydning hele oplevelsen har haft for dig. Samtidig betyder det utrolig meget for andre at få et indblik i, hvordan oplevelsen er hos os, så de bedre kan træffe et valg, i den vigtige beslutning, om at få foretaget et kirurgisk indgreb.

Vi elsker det vi laver og elsker at du mærkede det hele vejen igennem - endnu engang tak, kære Nahla.

Sidst, men ikke mindst; Tillykke med dit flotte resultat. Vi glæder os til at følge dig videre gennem din proces.

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse! Utrolig søde og rare mennesker i personalet. Man føler sig helt tryg under hele forløbet, kan klart anbefales!🌸

23 maja 2024

Kæreste Xenia

Tusind tak for besøget og for din varme anbefalingen - det sætter vi enormt stor pris på, samtidig med at det hjælper andre i deres beslutningsproces. Af hjertet tak!

Vi glæder os til at følge dig trygt videre gennem resten af dit forløb.

På glædeligt gensyn.

Fantastisk klinik/team 🌸

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Von Sperling Teamet🌸 Jeg har fået lavet den helt store Mommy-make-over. Stort brystløft, med implantater. Stor maveplastik, med sammensygning af mavemusker og fleur de lis snit.
Efter min krop har været igennem større vægttab og 3 graviditeter, har jeg nu endelig fået min krop tilbage. Resultatet er blevet SÅ godt 🤩
Jeg er så glad for den vejledning jeg har fået, så resultatet bliver det bedst mulige☺️

Jeg har lige fra forundersøgelsen, til den afsluttende konsultation følt mig i trygge og gode hænder 🌸
Skulle jeg have lavet noget en anden gang, skulle det uden tvivl være hos Von Sperling🥰

- Maibritt 🌸

8 maja 2024

Kære Maibritt

Tusind tak for din søde og varme anbefaling og tak, fordi du deler din oplevelse og processen.

Vi er utrolig glade for at have bidraget yderligere til din livskvalitet, efter tre skønne børn og et flot vægttab.

Du er altid hjertelig velkommen tilbage og vi er her naturligvis for dig, hvis der skulle være det mindste i dit videre efterforløb.

Hav en dejlig sommerdag og på glædeligt gensyn.

AMAZINGLY GOOD EXPERIENCE!

The best private klinik I have experienced in my life.
I just want to say huge THANK YOU. Professionalism of all of the team, organization, comfortable conditions, safety, amazing talent of Marie and other doctors are so impressive.
I am very grateful I found this klinik and immediately decided that it is "that's one". The best private klinik I have ever been to.
They are amazing! :)
Tusind tak! ❤️❤️❤️❤️

5 lutego 2024

Dear Martyna

Thank you so very much for choosing Marie and von Sperling Kosmetisk Kirurgi for your surgery, and thank you for taking your time to share your exeprience. We are humbled beyond words for your genuine and generous feedback.

We are looking forward to following your recovery process and very much enjoy having you as our patient.

Thank you again and see you soon.

Wishing you a lovely weekend.

Best wishes,
Julie & the entire team at von Sperling Kosmetisk Kirurgi

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået lavet min BFO + lille løft…

Jeg har fået lavet min BFO + lille løft d 22/01/24 hos Marie-Louise og resten af teamet!

Jeg blev mødt af det sødeste og mest kompetente personale, hvilket har haft stor indflydelse på min oplevelse hos jer.

Jeg havde aldrig før prøvet at være i narkose eller skulle opereres, alligevel har jeg aldrig følt mig i mere trygge hænder, der var ro, omsorg og tryghed!

Ikke på ét tidspunkt har jeg været “bange” under mit ophold hos von sperling

Hvis jeg noglesinde skal have foretaget plastikoperationer igen bliver det hos ingen anden end jer

Tusinde tak til jer alle! <3

Kh Alicia ❤️

22 stycznia 2024

Kære Alicia

Tusind tak for dine varme ord og fordi du deler din oplevelse. Det betyder utrolig meget for os alle sammen, at du har fået den trygge, omsorgsfulde og rolige oplevelse, som vi stræber efter - tak fordi du anerkender dette.

Det er en fornøjelse at have dig som patient og vi glæder os meget til at følge dig tæt gennem efterforløbet og videre i livet.

Vi snarligt og glædeligt gensyn!

Bedste privathospital

Virkelig en oplevelse udover alle forventninger.
Jeg skulle have udskiftet mine implantater.
Jeg havde haft en rigtig dårlig oplevelse første gang jeg skulle have lavet mine bryster (ikke von sperling). Så var rigtigt nervøs og usikker omkring alt!
Von sperling har vist den vildeste service, behandling og mine bryster er blevet rigtig fine.
Der er ikke en finger at sætte på noget. Man føler den varmeste velkomst og behandling fra alle inde på hospitalet.
Selvom jeg har spurgt om de samme ting gentagende gange (grundet tidligere dårlig oplevelse), er de bare så søde og imødekommende og man føler sig bare i gode hænder.

Man kan ikke forklare hvor gennemført og godt det er, det skal man selv opleve.
Vil helt sikkert anbefalede alle at blive opereret ved von sperling. Det fortryder man ikke.

21 listopada 2023

Kære Camilla

Wow, tusind tak for din varme og oprigtige anbefaling.

Vi elsker alle sammen det vi laver og at være der for vores patienter. Derfor sætter vi ekstra stor pris på, at du har fået den helhedsoplevelse, som vi stræber efter og ikke mindst, som særligt du fortjener.

Tusind tak for din tillid til Marie Louise og von Sperling Kosmetisk Kirurgi. Vi glæder os alle til fortsat at følge dig gennem dit efterforløb.

På glædeligt gensyn!

Oceniono na 5 z 5

Kompetent, empatisk og professionelt team :-)

Jeg fik for nyligt udskiftet mine 20 år gamle brystimplantater, og jeg er så glad for, at jeg valgte Marie Louise Von Sperling!

Da det var mange år siden, jeg blev opereret første gang, anede jeg ikke, hvor jeg skulle gå hen. Jeg spurgte derfor en veninde til råds, og jeg var så heldig, at hun netop selv kendte en plastikkirurg, som sagde, at Marie Louise var den bedste i Danmark til det, jeg skulle have lavet.

Jeg bookede derfor en konsultation på Marie Louises nye klinik, og WOW en oplevelse!

Fra jeg kom ind i klinikken, følte jeg mig bare så godt tilpas!

Julie, som tog imod min kæreste og jeg, er bare så sød, smilende og imødekommende. Vi blev tilbudt lækker kaffe i de meget smukke omgivelser i klinikken.

Kort efter kom vi ind til Marie Louise, som er lige så skønt et menneske, og jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg var landet det helt rigtige sted :-)

Vi fik en god snak om størrelsen på implantaterne og narkosen, som jeg ikke var særlig begejstret for. Men efter vores besøg følte jeg mig helt klar og tryg.

D. 5. december blev jeg opereret, og det var en virkelig god oplevelse!

Alle sygeplejersker og anæstesilægen var lige så søde som Marie Louise og Julie, og de var meget oplysende hele vejen igennem.

Jeg blev holdt godt øje med efter min operation, og jeg blev først sendt hjem igen, da de vurderede, at alt var fint, og at jeg var tryg ved det.

Jeg fik en tre dages skriftlig smerteplan med hjem, så jeg havde helt styr på, hvornår jeg skulle tage diverse smertestillende. Jeg havde ligeledes et akutnummer, jeg kunne kontakte dem på.

Ud over, at hele forløbet har været endnu bedre end forventet, er resultatet blevet så pænt, og jeg er så glad for, at jeg valgte Marie Louise.

Jeg har netop været til min første kontrol, og jeg skal derind igen til marts til endnu et tjek. Det føles trygt, at jeg ikke bare er overladt til mig selv efter et kontrolbesøg.

Hvis jeg kunne give mere end fem stjerner, havde jeg gjort det, for det fortjener både Marie Louise og hele hendes omsorgsfulde og kompetente personale.

De kærligste hilsner
Jannike

5 grudnia 2023

Kære Jannike

Marie Louise, og alle os omkring hende, elsker at give vores gæster (patienter) en tryg, tilfredsstillende og enestående helhedsoplevelse. Vi er derved utrolig glade for, at du har mærket og oplevet netop dette gennem dit forløb. Derfor siger vi også af hjertet tak, for din gavmilde, varme og motiverende feedback. Vi glæder os meget til at se dig igen i marts.

I mellemtiden ønsker vi dig og din søde familie den bedste afslutning på 2023 og en forrygende start på 2024.

Rigtig god oplevelse

Meget mere end et privathospital.
Jeg har netop fået skiftet mine implantater hos Marie Louise. Jeg har kun rosende og varmeste anbefalinger til Von Sperling ”klinikken”. På intet tidspunkt i mit forløb har det føles som et ophold på hospital.
Det har været så rolig, behagelig og fantastisk en oplevelse.
Udover oplevelsen har jeg fået et meget meget smukt resultat.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefaling og 5 stjerner herfra.

5 grudnia 2023

Kære Maria

Tusind tak for besøget og din varme anbefaling.

Helhedsoplevelsen og trygheden betyder meget for os. Vi er derfor utrolig glade for, at du er taget herfra med mere end et smukt resultat.

Vi glæder os til at se dig igen, når du kommer til din efterkontrol.

I mellemtiden ønsker vi dig og familien en glædelig jul & et godt nytår.

Fantastisk oplevelse med Marie Louise Von Sperling

Jeg har i mange år ønsket at få tilpasset min krop, så den er som jeg opfatter mig selv, jeg træner mange gange om ugen og nyder at holde min krop sund.
Alligevel har tiden og 4 børnefødsler samt 4 amninger sat sine spor.
Derfor har jeg brugt flere år på at lave grundig søgning på de dygtigste plastikkirurger i DK, efter flere forundersøgelser på forskellige klinikker valgte jeg Marie Louise von Sperling, det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Marie Louise er yderst professionel og dedikeret, går enormt meget op i detaljer og det naturlige look.

Hele tiden har jeg følt mig tryg, Marie Louise har informeret mig grundigt og forståeligt om hvad jeg kunne forvente, i øvrigt har jeg følt meget omsorg fra hele personalet, det giver også en følelse af tryghed.
De kan kontaktes uanset tid, hvis noget uventet skulle opstå (det gjorde der ikke)

Jeg er pave stolt af mit resultat og føler mig enormt kvindelig og lækker, nu passer mit indre "jeg billede" overnes med det jeg ser i spejlet og det booster altså mit selvværd helt vildt.

Ved at dele min oplevelse, håber jeg det kan hjælpe andre med at træffe en informeret beslutning om deres rejse med plastikkirurgi.
Jeg kan varmt anbefale Marie Louise von Sperling til enhver, der søger en dygtig og dedikeret plastikkirurg.

10 listopada 2023

Kære Cicilie

Tusind tak for din varme og oprigtige anbefaling og fordi du har taget dig tid, til at dele din positive og trygge oplevelse.

Plastikkirurgi er en personlig rejse. Vi er derfor glade for at Marie Louise, sammen med teamet, levede op til dine forventninger og har hjulpet dig med at booste dit selvværd. Hvor er det bare skønt at høre!

Vi ønsker dig, dine fire børn og resten af familien en dejlig afslutning på året.

Endnu engang, tusind tak fordi du deler din oplevelse.

De varmeste anbefalinger

Jeg fik lavet et stort brystløft i februar 2023 hos Marie Louise , og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Jeg har fået flotte, symmetriske og faste bryster igen. Under hele forløbet og efterfølgende har jeg fået så god behandling og vejledning. Jeg er så glad for jeg valgte Marie Louise og hun skal derfor også stå for min maveskindsoperation operation om 14 dage.

13 lutego 2023

Kære Stine

Tusind tak for din varme og skønne feedback. Dejligt, at du er så glad for dit resultatet efter operationen i februar. Marie Louise glæder sig, sammen med alle os andre, til at tage godt imod dig i november og sikre (endnu) en tryg og god oplevelse ifm. din maveskindsoperation.

På snarligt gensyn!

Oceniono na 5 z 5

De største anbefalinger herfra!

Jeg har efter graviditet og et større vægttab haft et ønske om en mommy makeover og har i den forbindelse besøgt flere kirurger og klinikker i både DK og Malmø. Det var virkelig vigtigt for mig at når jeg skulle under kniven, at det team der skulle hjælpe mig igennem var ligeså dedikerede og opsatte på dette og resultatet som jeg selv - og det fik jeg absolut hos von Sperling!
Det er en virkelig skøn oplevelse at komme ind i klinikken hvor man fra første møde og indtræden i lokalerne bliver mødt med et service-niveau der er helt fantastisk.
Det er kun lige 4 uger siden jeg fik min operation og det har virkelig været en god oplevelse hvor alle mine ønsker er blevet lyttet til og hørt. Jeg har efterfølgende haft nogle spørgsmål og igen har jeg kun oplevet et team der var tilgængelige og tog sig til at hjælpe mig med mine spørgsmål og udfordringer.
Resultater er allerede ved at vise sig og det ligesom jeg ønskede.
Jeg kan kun anbefale von Sperling, Marie Louise og hendes team!

19 września 2023

Kære Henriette

Tusind tak for din flotte feedback og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på og Marie Louise er, sammen med resten af teamet, utrolig glad for at kunne imødekomme og indfri dine ønsker i trygge og rolige rammer.

Vi ønsker dig et fortsat godt helingsforløb og glæder os til at se dig igen til dit kommende kontrolbesøg.

Oceniono na 5 z 5

Tryg og fantastisk oplevelse med lækker suite, egen sygeplejerske og skøn forplejning

Da jeg ankom, fik jeg en fantastisk modtagelse. Jeg blev hurtigt indlogeret i min smukke suite. Hele atmosfæren indbød til tryghed i smukke omgivelser. Man havde holdt stilen i klinikken på en gammeldags indretning men stadig i en moderne stil. Da jeg har indlogeret mig, kommer jeg ind til Marie Louise, som skal foretage operationen og vi får en sidste snak omkring denne. Efterfølgende mødes jeg med operationssygeplejersken, anæstesisygeplejersken og sygeplejeren som er til rådighed hele døgnet, jeg er på klinikken. Der er fuld forplejning og hjælpe hele tiden. Jeg har virkelig oplevet, at jeg har været tryg hele vejen igennem. Også efter jeg kom hjem. Det har været nemt at komme i kontakt med klinikken vedr. Evt. Spørgsmål mm. Alt i alt er jeg super glad for resultatet, også fordi jeg har fået god råd og vejledning men også fordi der er så meger faglighed hos Von Sperling. Der har været lyttet til mine ønsker omkring operationen og resultatet er virkelig flot. 🩷🩷. Kan kun anbefale operation herfra.

5 września 2023

Kære Lenette

Tusind tak for besøget og din generøse tilbagemelding. Det varmer meget at vide, at din oplevelse levede op til forventningerne og gav dig den tryghed, ro og opmærksomhed, som for os er særlig væsentlig.

Vi ønsker dig et smukt efterår.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg havde besøgt andre plastik kirurger, men først da jeg kom til Marie Louise fik jeg den afklaring og tryghed jeg havde brug for.

Jeg fik vendt mine bekymringer og fik tydeligt forklaret hvad der var realistisk og hvad der ikke var- hvilket var lige det jeg havde brug for. For mig var det vigtigt ikke at føle jeg var en indtægt, og det gjorde jeg bestemt ikke her. Faktisk talte Marie Louise mig fra en langt dyrere operation. Og hun fik helt ret i at den “billige” løsning ville give mig det resultat jeg ønskede.

Omgivelserne er helt fantastisk og ikke mindst al personalet. Jeg fik en fantastisk oplevelse, og skal jeg have udført andre ting, bliver det helt sikkert også her.

6 września 2023

Kære Sacha

Tusind tak for besøget og din søde tilbagemelding efter din oplevelse hos os. Det varmer og vi sætter stor pris på, at du deler dette.

Du skal altid være hjertelig velkommen tilbage.

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling og sublime team

Jeg har fået skiftede mine gamle implantater, samt fået et brystløft lavet af Marie Louise.
Lige fra man træder ind af døren, bliver man mødt med åbne arme og smil.
Min forundersøgelsen gav mig ro i maven. Marie Louise tog sig god tid og lyttede til mine bekymringer. Jeg følte, at jeg fik besvarede mine spørgsmål top professionelt.
Min operations dag gik over alt forventning, smerte frit, lækker forplejning og professionelt men også omsorgsfuldt personale.
Mit resultat blot 5 uger senere er blevet så flot. Jeg har fået de bryster som jeg altid har ønskede mig med de flotteste ar.
Vil klart anbefale team Vonsperling.

9 października 2023

Kære Michelle

Tusind tak for dine varme ord og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Dette er meget værdsat!

Vi ønsker dig et fortsat godt helingsforløb og glæder os til at byde dig velkommen tilbage.

Julie & resten af teamet hos von Sperling

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej