"Beställ innan 21.00 så skickar vi ordern samma dag" stod det. Beställde innan 21.00 Det var den 5 juni. Idag 16 juni. Några dagar senare ett mail: Ursäkta dröjsmålet "Problem med leve... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Was op zoek naar een nieuwe laadkabel voor onze nieuwe auto. Dan voldoet Voldt uitstekend. Goede kwaliteit en snelle levering. Voor mij de 2e keer dat ik hier een kabel koop. Zeker een aanrader!
Virkelig kvalitetsprodukt og super hurtig respons fra website. Lidt langsomt levering, men super fin information så det var ikke noget problem.
Bezorging via DHL was (zoals vaker) moeizaam: in plaats van een mobiele lader zat er in de DHL pakket automaat een zak met kleding ! Direct Voldt gemaild die per ommegaande (!!) antwoordden. Volgende... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig et godt kabel
Virkelig et godt kabel – solidt, fleksibelt og fungerer perfekt med min ladeboks derhjemme.
Ikke en dk hjemmeside
Pengene bliver trukket før du får varen,, gået 5 dage fra bestilling har ikke fået noget endnu.
Manglende levering.
Det eneste der går hurtigt i Voldt, er at hæve pengene. Skriver at levering er på 1-3 dage, men levering er tilsyneladende ikke så vigtigt når man som kunde har betalt.
Meget tilfreds med ladekabel.
Meget tilfreds med ladekabel.
God kvalitet, hurtig levering. Bestilte søndag aften, fik levet onsdag med postnord. Anbefales 100%.
Bestilt lader
Bestilt lader, som kom på 3 dage, Dog er der meget mangelfuld brugsvejl. med. Nu skal den bare testes at den virker som den skal.
Hold jer langt væk.
Nægter at bytte fejlagtige varer.
Troværdigt firma- bøvlet kommunikation
Jeg købte et ekstra Ladekabel for et år siden. Kablet var ustabilt på min bil og jeg kontaktede dem på mail.
De var langsomme om at svare men jeg fik pengene retur og gratis returfragt - hvilket var mere end
Jeg forventende.
Bøvlet kommunikation men fair service i øvrigt
Hold jer langt væk.
På hjemmesiden står der levering indgår 2-3 dage.
Nu har jeg ventet over en uge på min bestilling.
Har rykket på mail flere gange, men der kommer ingen svar fra mailadressen som slutter på .dk.
Jeg fandt frem til en mailadresse i Holland. De svarer, men der skulle rykkes flere gange før forsendelsen blev afsendt.
Produkterne bliver altså ikke afsendt her fra Danmark.
Jeg er spændt på at se, hvornår min forsendelse dukker op.
Snyd og svindel
Bestilte den 20. Juli i ladekabel til min bil. Pengene blev ret hurtigt trukket fra min konto efter bestillingen var bekræftet Den 22. Juli fik jeg mail om at kabel snart vi blive sendt sammen med tracking nummer. Jeg har nu her den 29. Juli stadig ikke modtaget en pakke og følger tracking nummer siger den pakken ikke er afsendt. Jeg forsøgte den 25. Juli at skrive til voldt, men får ingen svar retur. Jeg har nu ikke andre muligheder end at bede min bank om at den mastercard betaling de har trukket fra min konto er snyd fusk efter voldt ikke taget penge ikke sendt en vare og ikke svare på henvendelser
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.