Voja heeft onze reis naar de Azoren (São Jorge en Pico) voor ons geregeld helemaal zoals wij het wilden. Je kan het helemaal zo laten organiseren zoals je zelf wilt. Zeer flexibel. De accommodaties wa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het was onze eerste ervaring met Voja Travel. Ze waren geduldig met het verlenen van advies en stelden een mooie reis naar de Azoren en Madeira samen. Alle locaties waar we verbleven waren goed en ver... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al twee keer een reis geboekt bij Voja Travel, en nog steeds zeer tevreden. Zij boeken mooie kleinschalige accomodaties op prachtige plekken. De vakanties van Voja Travel zijn heel goed verzorgd en he... Zobacz więcej
Femke heeft en prachtige reis voor ons samen gesteld naar Guadeloupe, Dominica en Martinique. Alles was goed verzorgd en geregeld. Een klein probleempje bij een accommodatie of het ontbijt wel of nie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn Voja Travel en wij zijn opgericht als antwoord op het massatoerisme. Massatoerisme leidt op veel plekken wereldwijd tot uitbuiting van lokale bevolkingen en overexploitatie van hun land. Dat moet en kan anders! Bij Voja reis je altijd met een positieve impact. Je geniet van een fantastische reiservaring die eerlijk is voor de lokale bevolking én je laat de bestemming en de aarde een stukje beter achter. Verbeter de wereld met je reis!
Catharijnesingel 47, 3511GC, Utrecht, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wij zijn met voja 2 weken op cabo verde geweest, in totaal 4 accomodaties op 3 eilanden. Een leuke mix aan ervaringen, variërend van uitgaan in Mindelo, tot wandelen diep in de prachtige Paul vallei, en relaxen in een unieke setting van de klifwoningen van cruzinha op santo antao. Voja heeft ons erg goed geholpen om onze reis samen te stellen op de manier die perfect bij ons past. De uitvoering lokaal qua transfers en informatie was prima. We hebben genoten en gaan voor een volgende vakantie zeker checken welke andere bestemmingen voja aanbiedt

Odpowiedź od Voja Travel
Alles was perfect georganiseerd door Voja travel. We hebben genoten! Leuk was ook dat je door lokale mensen geholpen werd. Dan kwam je in het dorp je chauffeur en gids weer tegen. Heel gezellig!

Odpowiedź od Voja Travel
Aardige medewerkers, goede communicatie. Regelen dingen goed. Kleinschalige leuke accomodaties.Staan open voor feedback achteraf.

Odpowiedź od Voja Travel
Prachtige reis naar Kaapverdië en alles goed geregeld! Fijne, mooie kleinschalige accomodaties die door lokale ondernemers worden gerund. De hikes waren heel pittig, maar de uitzichten waren echt adembenemend mooi.

Odpowiedź od Voja Travel
Dit was werkelijk een reis met een goud randje. Prachtige wandelingen in de meest indrukwekkende natuur. Wandelingen waar je fit voor moet zijn en waar je het dalen en klimmen voor lief wilt nemen. Ook de accommodaties waren bijzondere verblijven met oog voor natuur en rust.

Odpowiedź od Voja Travel
We boekten een reis via Voja naar Kaapverdië. Goede interactie met het team van Voja over onze wensen en een mooi programma. Na 3 dagen op reis moesten we vervroegd terug wegens een onverwachte ziekenhuisopname van een naaste. Voja heeft ons uitstekend geholpen met een snelle terugreis en ook met de afhandeling van de formaliteiten na terugkeer (verzekering). Heel fijn dat we zo geholpen zijn en een grote geruststelling dat je ook op Voja kunt rekenen bij onverwachte tegenslag!!!

Odpowiedź od Voja Travel
Heerlijke reis gemaakt met Voja Travel.
Goed geregeld met fijne hotels, het vervoer van en naar de bestemmingen ging vlotjes.
Zou ik iedereen aan willen raden

Parce que ce jeu, c’est excellent pour tous les jeunes de 12 ans de 10 ans
Thérèse en Theo
We hebben een prachtige 14 daagse reis gemaakt naar Kaapverdië. Helemaal naar onze wensen samengesteld door Kelly.
We bezochten de eilanden Sal - effe lekker relaxen op het strand, daarna São Vicente voor het gezellige stadsleven in Mindelo waar van alles te beleven is en als laatste naar het natuureiland São Antao, niet te bevatten zo mooi, lekker rustig wandelparadijs met hele lieve mensen.
Helaas hadden we pech op Sal toen we onze binnenlandse vlucht gemist hadden doordat we te laat opgehaald werden. Gelukkig hebben we de vlucht om kunnen boeken naar een avondvlucht. Voja Nederland stelde voor om een taxi terug te nemen naar ons hotel, daar onze bagage te stallen en lekker te gaan lunchen in Santa Maria, dit alles voor hun rekening, een heel mooi gebaar van hun. Hierdoor toch een leuke middag gehad op ons favoriete plekje aan zee.
Al met al zijn we heel tevreden over onze reis met Voja Travel. Heel fijn dat ze altijd bereikbaar zijn en voor je klaarstaan, zowel lokaal als in Nederland.

Odpowiedź od Voja Travel
Alles prima geregeld met fijne accommodaties en accuraat taxi vervoer.

Topreis naar Tenerife en La Palma
In samenspraak met reisadviseur Geertje van Voja is er een prachtige reis voor ons geregeld. Geertje heeft 4 verschillende, kleinschalige, accomodaties voor ons gevonden. Precies wat we graag wilden.
Reis was perfect geregeld. De bezochte eilanden zijn indrukwekkend in velerlei opzichten.

Odpowiedź od Voja Travel
Vriendelijk en deskundig personeel, wij werden goed geadviseerd over de reis

Odpowiedź od Voja Travel
Dankzij Voja Travel hebben we de gastvrijheid én de vriendelijkheid van de Kaapverdiers ontdekt. We hebben genoten van de mooie natuur op Santo Antao (ondanks de felle wind). In Mindelo op Sao Vicente hebben we heel lekker, lokaal én gezond gegeten. Op Sal hebben we vooral genoten van het mooie weer én de lekkere cocktails. De reis prima georganiseerd, de verblijfplekken met zorg gekozen. De lokale contactpersonen waren heel vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan alvast nog met Voja op reis.

Odpowiedź od Voja Travel
Prettige en professionele benadering, kennis van gebied en adviezen. Goed passend reisplan iom ons.
Bijzondere locaties en lodges.

Odpowiedź od Voja Travel
Van begin af goede info ,planning etc op maat.Vriendelijke medewerkers.Alles prima geregeld,hotels vervoer etc.en stipt!

Odpowiedź od Voja Travel
Vanaf het eerste contact met Voja begon de vakantie. We wilden een reis op maat en kregen snel een mooi voorstel dat bij onze wensen paste. We hadden een reis met veel verschillende activiteiten waarbij diverse partijen betrokken waren Door een goede onderlinge communicatie verliep alles op rolletjes.

Odpowiedź od Voja Travel
Voja Travel heeft ons heel goed geholpen bij het samenstellen van onze gezinsvakantie naar Kaapverdië. We wilden niet te toeristisch gaan, veel zien en veel beleven. Het reisvoorstel was echt op onze maat en hoefde nog weinig aanpassingen. Snel bediend, vriendelijk personeel en steeds tijdig verwittigd. We gaan zeker nog op reis met deze organisatie.

Odpowiedź od Voja Travel
Een TOP ervaring met Voja Travel.
Het standaard programma kon makkelijk aangepast worden met meer of minder dagen per accomodatie die trouwens allemaal goed zijn bevallen. 1 sprong er voor mij uit: Kira’s Boutique Hotel op Sai Vincente in Mindelo op Kaap Verdië.
Alle transfers werden op de afgesproken tijd uitgevoerd. De dag voor een transfer verstuurde het lokale Voja team een app met de vermelding van de ophaal of wegbreng tijd, fijn!

Odpowiedź od Voja Travel
10 daagse reis Kaapverdië São Vicente en Santo Antão. Fijne directe communicatie met voja travel. Maakte een voorstel nav onze wensen. Mn Santo Antão is prachtig. Hier mooie wandelingen gemaakt. De transfers waren top. Bij vragen konden we terecht via de app bij locale reisagent aangesloten bij Voja travel. Voja Travel nam na onze reis het initiatief voor een review gesprek. Wat fijn dat Voja Travel zo hun reizen kan verbeteren waar nodig. Ga zo door ! Tip : breng de meeste tijd door op Santo Antão om mooie wandelingen in prachtige natuur te kunnen maken.

Odpowiedź od Voja Travel
Voja heeft een fijne reis van een maand samengesteld naar aanleiding van onze wensen. Van alles wat; luieren en stevige wandelingen. Dat op vier heel verschillende eilanden van Kaapverdie. We hebben genoten.