Viviennesjurken Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Geld niet terug! Ik heb tijdig de bestelling geannuleerd in juli. In augustus toch het pakket ongewild ontvangen. Terugsturen naar China heb ik geweigerd. Dus een adres in Nederland gekregen, maar i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Normaal schrijf ik niets over bedrijven. Deze dus wel gezien de service en communicatie. Die zijn bijz. slecht! In juni een jurk besteld bleek te klein. Heb je 2 optie bij retour. Optie 1... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Al met al wel goeie ervaring met de webshop, maar is geen Nederlandse. Spul komt uit china. Ziet er op de plaatjes beter uit dan de werkelijkheid. Goedkopere stoffen en afwerking niet heel best. R... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

82 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 1% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 82

Napisz recenzję

Geld niet terug

Geld niet terug!
Ik heb tijdig de bestelling geannuleerd in juli. In augustus toch het pakket ongewild ontvangen. Terugsturen naar China heb ik geweigerd. Dus een adres in Nederland gekregen, maar inmiddels is het 24 september en nog geen geld terug ontvangen.

24 września 2026
Oceniono na 1 z 5

Normaal schrijf ik niets over…

Normaal schrijf ik niets over bedrijven.
Deze dus wel gezien de service en communicatie.
Die zijn bijz. slecht!
In juni een jurk besteld bleek te klein.
Heb je 2 optie bij retour.
Optie 1 betalen verzendkosten voor nieuwe jurk
Optie 2 geen jurk maar toch verzendkosten betalen.
Dan na heel veel tijd van juni tot sept wachten wanneer het geld wordt teruggestort.
Erger nog moest er nog een keer om vragen.
Mijn advies bestel hier niets!

6 czerwca 2026

Slecht bedrijf

Hele slechte communicatie. Jurk bedelen jn maat S en ik ontving maat XL. Ben al een maand bezig om de jurk om te ruilen. Het enig wat er komt is terugsturen naar China op eigen kosten en dan 40% van het aankoopbedrag terug. Nee dat wil ik niet: allleen een andere maat of geld terug. Zij hebben fout geleverd. Kan gebeuren maar los het op. Onbetrouwbaar Onprofessioneel en niets lijkt op wat er op de website staat onder het kopje: over mij

Niet doen

Allereerst heeft het pakket er bijna 3 weken over gedaan. De maat klopte niet. Ik kon ruilen maar moest dan wel €14 verzendkosten betalen. Wat niet klant vriendelijk is. Uiteindelijk gekozen te retourneren. Moet met track and trace naar China. Duurt nu inmiddels meer dan een maand en heb nog geen geld terug. NOOIT meer

1 września 2026

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk, wat een Chinese troep weer zeg. De jurken die ik besteld heb, lijken totaal niet op de chemische zooi die ik thuis gestuurd kreeg. Niet intrappen

29 sierpnia 2026

Ben er ingetrapt

Ben er ingetrapt, had daar een tas voor mijn vrouw haar verjaardag gekocht
Ze zagen er zo mooi uit op de foto’s
Maar het duurde 2 weken voordat het binnenkwam, dus dan gaat er bij mij al een lampje branden
Troep uit China dus
Hij kwam verpakt in een zakje aan, dus was verkreukeld en zat een kras op
En zo te zien slechte kwaliteit
€60 koste dat ding
Waardeloos dus
Maar nu komt het, staat allemaal beloftes op de website
30 dagen niet goed geld terug garantie, stond er
Maar terugsturen? Hoe?
De terugstuurformulier link werkt niet
En op e-mails reageren ze niet
Dus €60 kwijt
MENSEN TRAP ER NIET IN

25 sierpnia 2026

Walgelijk bedrijf

Nadat ik de bestelling had geplaatst duurde het ongeveer een maand voordat ik iets ontving dat amper leek op de foto’s.

De stof voelt en oogt kunststofachtig in plaats van de kwaliteit die op de website werd getoond. Daarnaast is de afwerking zwaar ondermaats:
- De naden zijn slordig afgewerkt en op meerdere plekken zit stiksel duidelijk naast de bedoelde stiknaad, dwars door de stof heen.
- Op meerdere plekken steekt het garen nog los uit de stof.
- Bij de naad onderin een van de broekspijpen bobbelt de stof op, omdat deze scheef is gestikt.

Dit betreft geen kwestie van persoonlijke smaak, maar een product dat niet voldoet aan de eisen die je aan een normaal bruikbaar kledingstuk mag stellen.

Ik kreeg na het delen van foto’s de mogelijkheid om een nieuw artikel te krijgen of het retour te sturen voor kosten die minimaal gelijk stonden aan de aankoop kosten. Ik heb geen enkele reden om erop te kunnen vertrouwen dat een vervangend artikel wel voldoet.

Ze komen op geen enkele manier de koper tegemoet en leveren troep. Ik baal als een stekker dat ik al deze reviews niet eerder heb gelezen…. Dan had ik dit kunnen weten.

15 lipca 2026

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, komt uit China!
Retour kosten zo hoog dat het zonde is het retour te doen, zit je dan met je prut.

14 sierpnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Al met al wel goeie ervaring met de…

Retourneren kost minimaal 26,-

Zelf had ik deze keer de reviews niet gecheckt. Ik hoop dat deze review jou wel helpt.

1 czerwca 2026

Let op! Oplichters!! Waardeloze ervaring

Waardeloze ervaring. De website oogt volledig Nederlands, maar na aankoop blijkt de kwaliteit ver te zoeken en goedkope rommel te zijn. Toen ik wilde retourneren, kwam de aap uit de mouw: je moet het op eigen kosten opsturen naar een anoniem verzamelmagazijn in China (Yiwu, Zhejiang). De verzendkosten hiervoor bedragen €40+, wat hoger is dan de waarde van het product zelf. Het verzwijgen van een Chinees retouradres vóór de aankoop is een misleidende handelspraktijk die indruist tegen de Europese consumentenwetgeving. Dit bedrijf gebruikt dit dure retouradres bewust als drempel om te voorkomen dat klanten hun geld terugkrijgen. Trap hier niet in en bestel hier niets!

Foute levering

Totaal iets anders geleverd gekregen dan besteld.
Geprobeerd te retourneren, kostte €50,- (de bestelde jurk €44,95)
Mail contact gehad, ondanks meerdere oplossingen van mijn kant niet tot een oplossing gekomen. Ga er nooit meer iets bestellen.

5 sierpnia 2026

Niets kopen dropshipping

Niets kopen dropshipping

Goedkoop artikel, veel te lange levertijd.
Na mailcontact zou een terugbetaling gedaan worden.
Dat is na 4 weken nog niet geregeld. En ipv 100% vergoeding zoals afgesproken maar 15% vergoed.

10 sierpnia 2026

Nooit hier kopen

Nooit hier kopen. Als je iets wil terug sturen draai jij op als koper voor de retourkosten naar China. Wordt niet vermeld bij de koop of duidelijk gecommuniceerd. De kwaliteit is echt goedkoop synthetisch en het komt verkreukeld aan. Het is een goedkope dropshipping website die hier veel geld aan verdiend en totaal geen aandacht voor kwaliteit of klantenservice

Zoo slecht

Zoo slecht. Jurken komen binnen zijn totaal anders als op de foto. Nu wil ik retourneren en vragen ze om de reden, die geef ik maar nooit meer antwoord gehad. Krijg dus gewoon mijn geld niet terug! Bestel hier niet, zijn echt oplichters.

7 sierpnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej