Vivencia heeft last minute een ongelofelijke mooie reis door Umbrië (klein stukje Toscane en Lazio) in elkaar gezet. De manier van communiceren (voor en tijdens), vragen beantwoorden en hoe de reis wo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Heel mooie rondreis met gezin gehad in Zuid Portugal. Luuk van Vivencia had heel goed naar de wensen geluisterd en drie fantastische adressen geselecteerd in Lissabon, de zuid west kust en Algarve. Me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voorafgaand aan de eerste offerte hadden we een online afspraak met Gabriëlle. Zij heeft daarin onze wensen verzameld en op basis daarvan een reisvoorstel gemaakt. In Portugal hebben wij een rondr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vanaf het eerste contact verliep de communicatie heel soepel. Lyna heeft al onze wensen uitstekend verwerkt in een reis op maat. Niks was teveel of een probleem. Kleinschalige accomodaties in telkens... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Leeuwenbrug 115A, 7411TH, Deventer, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Beste Luuk,
Hartelijk dank, je hebt ons geweldig geholpen om binnen andere halve week een heerlijke vakantie voor ons te boeken, super.
Groetjes Frans en Lizette
Hele fijne feestdagen

Odpowiedź od Vivencia Travel
Prachtige rondreis, mooie excursies en echt toplocaties, accomodaties

Odpowiedź od Vivencia Travel
We hebben in oktober 2025 een rondreis via Vivencia door Portugal gemaakt. Het noorden en zuiden was prachtig, het zuiden vonden wij minder.
De hele rondreis (inclusief vluchten) was uitstekend verzorgd.
De communicatie in het begin bij het boeken verdient
volgens ons meer aandacht en is wellicht al verbetert.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Alles was prima geregeld, vluchten, transfers, accomodaties en autohuur.Sommige hotels waren echt’pareltjes’, oa klooster Santo Estevo en het ‘familiehotel in Santiago de Compostela.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Alles was prima geregeld, vooraf en ook tijdens de reis naar aanleiding van vertraging. Reis kwam helemaal overeen met hetgeen we hadden geboekt.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Vivencia heeft een prachtige reis voor ons geregeld, prima hotels, mooie omgeving. De reistips waren goed op onze wensen afgestemd. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Bijna alles was perfect bij deze Fly Drive. De vlucht was prima geregeld, de hotels waren heel goed. Soms in binnensteden op loopafstand van highlights. De reisafstanden per dag goed te doen. De diverse steden natuurlijk fantastisch. Maar ook 2 keer een kleine accommodatie in een natuurpark. Heerlijk. Wat tegenviel was de keuze van autoverhuur. Met moeilijk te vinden shuttlebus naar verhuurder in buitengebied van vliegveld. Daar vrij lang wachten aan de balie, flink bijbetalen ivm verzekering , geen navigatie, geen automaat, geen instructie over bijvoorbeeld schakeling van verlichting ( terwijl we nog een stuk in donker moesten rijden die avond).
Maar al met al een zeer goed verzorgde reis.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Goed contact, denken mee, goede voorstellen en goed georganiseerd. Voor herhaling vatbaar!

Odpowiedź od Vivencia Travel
Super snel een hele fijne reis voor ons georganiseerd. Fijne communicatie!

Odpowiedź od Vivencia Travel
Corsica is beeldschoon, de stadjes knus en gezellig, de landschappen adembenemend.
Vivencia Travel heeft daarnaast ook nog eens gezorgd voor kleinschalige, prettige hotels die stuk voor stuk bijzonder waren vanwege hun ligging, inrichting of geschiedenis. Elke keer weer een fijne verrassing. Dat maakte van onze vakantie een echte beleving!

Odpowiedź od Vivencia Travel
Er is door Vivencia met de inbreng van onszelf meegedacht om de reis voor ons zo aangenaam mogelijk te maken. Heel fijn contact met enthousiaste medewerkster.

Odpowiedź od Vivencia Travel
De reis was zo georganiseerd dat we tijdens het rijden id auto ook nog van prachtige landschappen hebben genoten…. Heel afwisselend qua omgeving. Elke keer vielen onze monden open van de bijzondere verblijven! Geen hotel was het zelfde en ook de bestemmingen waren stuk voor stuk verrassend. Wij zouden zeker nog een keer voor Vivencia gaan!

Odpowiedź od Vivencia Travel
Mooie, rustige accomodaties die gemakkelijk te vinden zijn met goede omschrijving (ook met QR code voor route). Leuke tips om te doen.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Met 8 vriendinnen bezocht ik twee weken geleden Sicilië. De locaties die de reisagent had uitgezocht en waar we verbleven waren uitstekend, een heel goed boutiquehotel in Noto en een mooi huis met fantastisch uitzicht in Eriklea. Voorafgaand aan de reis was het contact met Vivencia prettig en klantgericht, tijdens de reis toen er wat dingen anders liepen dan verwacht, werden steeds oplossingen geboden waar we wat mee konden. Hulde speciaal aan Luuk, die met veel geduld en creativiteit de zaken regelde. Een volgende keer zou ik zo weer met Vivencia in zee gaan.

September 2025
Auto rondreis Corsica.
Alle 16 overnachtingen perfect geregeld.
Inclusief de Ferry’s.
Geweldige rondreis met sfeervolle overnachtingen, vooral onze laatste overnachting in Villa Kirssis was een mooie afsluiting
René bedankt voor het op korte termijn regelen van deze mooie rondreis.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Wij willen Vivencia Travel bedanken voor de goede zorgen in het samenstellen van onze Corsica reis. Met name contact gehad met Ruud Elties, die niks te veel gevraagd was en de hele reis zorgvuldig heeft samengesteld en de vinger aan de pols hield. De overtocht van Toulon naar Ajaccio en v.v. was prima geregeld en de accomodaties zijn absolute toppers! Pure verwenvakantie. Alle accomodaties waren heerlijk, van de Domaine in de wijnvelden: t landhuis met zwembad in Feliceto, tot en met het Grand hotel in het nationale park, met zeer vriendelijk onthaal en behulpzaam onthaal van Lydie van Hotel Mare y Monti in Feliceto en veel heerlijke locale producten bij het ontbijt. Echter vooral de laatste accomodatie bij Hotel Abbartello direct aan de zuidkust, was een paradijselijke afsluiting. Kortom enorm genoten!

Odpowiedź od Vivencia Travel
Een vijfsterren reisbureau dat waarmaakt wat het belooft. Persoonlijk contact met betrokken mensen, goed luisterend naar wensen en voorkeuren, adequaat reagerend op onverwachte hindernissen tijdens de reis (zelfs een nachtelijk telefoontje om ondersteuning werd zonder aarzelen beantwoord, mét follow-up de volgende morgen) en perfecte service. We maakten een rondreis op Sicilië langs voortreffelijke hotels, gelegen op bijzondere locaties, die ons lang zal bijblijven. Vivencia-reizen: een aanrader.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Dit keer voor de vierde keer op reis geweest met Vivencia. Na rondreizen door Portugal, Corsica en Spaans Baskenland een rondreis Peleponnesos ingekort tot weekje rust in Methoni. Ook dit keer was alles tot in de puntjes verzorgd, informatie en tickets ruim op tijd binnen. De Locaties die zij uitzoeken zijn uniek, rustig en goed verzorgd, omringd door veel gastvrijheid ter plekke. Het fijne is dat de enthousiaste mensen van Vivencia goed luisteren en onze wensen weten om te zetten naar een passend aanbod. Klinkt misschien duur, is het niet maar maakt de vakantie wel uniek, dat is pas onbetaalbaar.

Odpowiedź od Vivencia Travel
De rondreis naar Sardinië was perfect geregeld met kleine locaties. Wij hebben erg genoten van de omgeving waarvan wij de tips van Vivencia hebben gekregen.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Prachtige reis gehad door Vivencia georganiseerd.
Alles top geregeld en zelfs een leuke attentie op de kamer op de dag van mijn verjaardag tijdens de reis. Heel erg gewaardeerd!