Banner for Vivencia Travel

Vivencia Travel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vivencia heeft last minute een ongelofelijke mooie reis door Umbrië (klein stukje Toscane en Lazio) in elkaar gezet. De manier van communiceren (voor en tijdens), vragen beantwoorden en hoe de reis wo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel mooie rondreis met gezin gehad in Zuid Portugal. Luuk van Vivencia had heel goed naar de wensen geluisterd en drie fantastische adressen geselecteerd in Lissabon, de zuid west kust en Algarve. Me... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Voorafgaand aan de eerste offerte hadden we een online afspraak met Gabriëlle. Zij heeft daarin onze wensen verzameld en op basis daarvan een reisvoorstel gemaakt. In Portugal hebben wij een rondr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het eerste contact verliep de communicatie heel soepel. Lyna heeft al onze wensen uitstekend verwerkt in een reis op maat. Niks was teveel of een probleem. Kleinschalige accomodaties in telkens... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki

O Vivencia Travel

Napisane przez firmę

Bij Vivencia Travel geloven we dat reizen meer is dan alleen het zien van nieuwe plekken. Reizen is beleven, het meemaken van onvergetelijke momenten. Wij creëren inspirerende rondreizen naar de mooiste Europese bestemmingen aan zee. Alles wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Jouw reis is daardoor altijd uniek. Onze reisexperts staan klaar om je met zorg en aandacht te begeleiden, van het eerste contact tot ver na je reis. Wij zorgen voor een ideale balans tussen ontspannen en beleven, zodat jouw droomreis werkelijkheid wordt!

Onze expertise en persoonlijke benadering maken ons uniek. We nemen de tijd om jou te leren kennen en te begrijpen wat je echt zoekt in een reis. Van het regelen van bijzondere accommodaties tot het organiseren van exclusieve ervaringen, Vivencia Travel biedt de toegevoegde waarde die van een gewone reis een buitengewone belevenis maakt.

Dane kontaktowe

Promotion box for Vivencia Travel

Zelf een onvergetelijke rondreis maken?

Neem voor een wensengesprek contact op met één van onze reisexperts.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

352 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 128

Napisz recenzję

15 dagen Corsica

15 dagen Corsica. Een fantastische reis.
In de voorbereiding goed contact gehad met Anne( en haar collega's). Er werd goed geluisterd naar onze wensen. En de reis werd op onze wensen afgestemd. Ja, Vivencia is iets duurder dan andere organisaties maar je krijgt er ook veel voor terug.
Tijdens de reis bleek dat alles tot in de puntjes geregeld was!
En Anne heeft zelfs nog tickets voor een concert kunnen regelen!.
De hotels waren allemaal erg goed en leuk. Duidelijk de betere hotels. Hotels met een prachtig uitzicht, vaak met een heerlijk restaurant. En natuurlijk gelegen op mooie locaties.
Het boekje met ideeën voor de reis werd ook zeer gewaardeerd. Zo kon je makkelijk tickets kopen of plattegronden downloaden. Dank je wel hiervoor!
Kortom: we zijn erg blij met Vivencia en zullen zeker vaker boeken.

25 maja 2026

Beste I Meinders,

Hartelijk dank voor jullie mooie review!

Wat fijn dat de reis zo goed bevallen is en dat alles tot in de puntjes geregeld was. Geweldig om te lezen dat Anne en haar collega’s jullie wensen zo goed hebben kunnen vertalen naar een passende reis, en zelfs dat concert hebben kunnen regelen!

Dank voor het vertrouwen en jullie enthousiaste woorden. We helpen jullie in de toekomst graag weer bij een volgende reis!

Vier-Eilandenreis Azoren

Vier-Eilandenreis Azoren. Van 23 mei t/m 7 juni hebben we deze reis gemaakt, georganiseerd door Vivencia Travel⁠. Zowel de voorbereiding als het contact met Danny van Vivencia Travel verliepen uitstekend. De reis was zeer goed samengesteld en tot in de puntjes georganiseerd. We verbleven in kleinschalige, sfeervolle accommodaties die volledig aansloten bij onze verwachtingen. Tijdens de reis hadden we nog enkele vragen; deze werden snel, adequaat en klantvriendelijk opgepakt en opgelost.
Wij kunnen zowel deze reisorganisatie als deze prachtige reis van harte aanbevelen. We kijken terug op een fijne, ontspannen, gezellige en afwisselende vakantie. We hebben volop genoten van de indrukwekkende natuur, de rust, de prachtige wandelingen, de gastvrijheid van de bewoners en de vele bijzondere plekjes die de Azoren te bieden hebben. Elke eiland had zijn eigen charme en karakter, wat de reis extra bijzonder maakte.
Voor ons was dit een onvergetelijke ervaring en een bestemming waarop we met veel plezier terugkijken. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van natuur, rust, wandelen en authentieke bestemmingen.

11 czerwca 2026

Beste Chrisje,

Hartelijk dank voor jullie mooie review!

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de reis en dat alles naar wens is verlopen. We geven jullie complimenten zeker door aan Danny.

Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling, graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Een prachtige goed geregelde vakantie op de Azoren

Vivencia heeft een prachtige vakantie voor ons geregeld op de Azoren. Het boeken ging soepel en persoonlijk; de accommodaties waren prima, boden wat de informatie beloofde en waren goed verzorgd; de autohuur was goed geregeld op alle drie de eilanden; de internationale en binnenlandse vluchten ook perfect geregeld; de informatie over locaties en omgeving/reisbestemming was beknopt, nuttig en duidelijk en de medewerker was goed op de hoogte van de mogelijkheden, plussen en minnen op de reisbestemming.
En de service bij de annulering (vertraging) van onze terugvlucht was boven verwachting. Op eigen initiatief nam Vivencia contact op, toen bleek dat wij die dag niet konden vliegen. Zij regelden op zondag (om 22.00 u. Nederlandse tijd) een fijne overnachting voor ons in een hotel vlakbij de luchthaven, terwijl er nergens meer accommodaties vrij waren. Daardoor hoefden wij niet op de luchthaven te overnachten en konden wij de volgende dag uitgerust vertrekken. Zo konden wij de vakantie toch zeer positief afsluiten. Enkele dagen na thuiskomst namen zij contact op, om te vragen hoe wij de reis hadden ervaren. Onderdeel van hun prima service. Top bureau!

31 maja 2026

Beste Henk Meijer,

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide en enthousiaste review! Wat geweldig om te lezen dat jullie zo'n mooie vakantie op de Azoren hebben gehad en dat alles, van de boeking tot de accommodaties, autohuur, vluchten en reisinformatie, naar wens is verlopen.

Extra bijzonder vinden we het om te horen dat onze ondersteuning tijdens de vluchtvertraging zo gewaardeerd werd. We vinden het belangrijk om onze reizigers ook bij onverwachte situaties zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat we op tijd een passende oplossing konden regelen, zodat jullie comfortabel konden overnachten en de reis toch positief konden afsluiten.

Ook jullie complimenten over onze persoonlijke aanpak, bestemmingsexpertise en nazorg waarderen we enorm. Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld en voor het delen van jullie ervaring.

We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een bijzondere reis!

Vriendelijk en goed georganiseerd

Vriendelijk aan de telefoon, afspraken goed nakomen en perfect ingeschat waar we behoefte aan hadden. Leuke gezellige, kleinschalige hotelletjes, goede reis informatie over alle plekken waar we verbleven met QR-codes en linkjes.

3 czerwca 2026

Beste Marjan van Wijk,

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie onze vriendelijke service, duidelijke communicatie en goede organisatie hebben gewaardeerd. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze reizigers, dus het is geweldig om te horen dat we jullie behoeften goed hebben kunnen inschatten.

Ook leuk om te lezen dat de kleinschalige hotelletjes en de uitgebreide reisinformatie met QR-codes en handige linkjes goed zijn bevallen. We doen ons best om reizen zo zorgeloos en compleet mogelijk te maken.

Bedankt voor jullie vertrouwen en de fijne woorden. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een mooie reis!

Rondreis Andalusië

Vanaf het eerste moment was duidelijk dat alles met zorg en aandacht was georganiseerd. De route, de hotels en de praktische organisatie sloten perfect op elkaar aan, waardoor wij optimaal hebben kunnen genieten van een prachtige rondreis door Andalusië.

2 czerwca 2026

Beste Lucoda,

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide beoordeling!

Wat fijn om te horen dat jullie rondreis door Andalusië volledig naar wens is verlopen en dat alles zo goed op elkaar aansloot. We besteden veel zorg aan het samenstellen van onze reizen, dus het is geweldig om te lezen dat dit ook zo is ervaren.

We hopen dat jullie nog lang nagenieten van deze prachtige reis en verwelkomen jullie graag nog eens voor een volgende bestemming!

Puglia, 14 daags

Luuk Elties van Vivencia heeft een 14 daagse rondreis Puglia voor ons verzorgd. We zijn buitengewoon tevreden over het geheel, deelbestemmingen, hotels, auto, etc. Toen er tijdens de vakantie reden voor assistentie door Vivencia was, bewees Luuk, de meerwaarde van een goede reisagent!

13 maja 2026

Beste Peter,

Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen dat jullie in Vivencia Travel hebben gesteld!

Wat fijn om te horen dat jullie 14-daagse rondreis door Puglia zo goed is bevallen en dat jullie tevreden zijn over alle onderdelen van de reis, van de bestemmingen tot de hotels en de huurauto. We besteden veel zorg aan het samenstellen van een reis die helemaal aansluit bij de wensen van onze reizigers, dus het is geweldig dat jullie dit zo hebben ervaren.

Extra bijzonder is het om te lezen dat de geboden assistentie tijdens de reis de meerwaarde heeft laten zien van een goede reisagent, daar zijn we uiteraard erg blij mee!

Nogmaals dank voor jullie vertrouwen en hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie verzorgen.

Prima geregelde reis naar 5 eilanden van de Azoren

Alles was perfect en netjes geregeld door de medewerkers van Vivencia travail.
Het contact verliep zeer prettig, zowel telefonisch als per mail. Men heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen. Waarop er een reis is samengesteld voor ons, die van het moment van vertrek tot de thuiskomst perfect georganiseerd was.
Mede hierdoor hebben wij enorm en zorgeloos kunnen genieten van onze reis naar de Azoren.
Het was top. Vivencia Travel is zeker een aanrader.

1 czerwca 2026

Beste Anoniem,

Hartelijk dank voor deze prachtige review en het vertrouwen dat jullie in Vivencia Travel hebben gesteld!

Wat fijn om te horen dat jullie reis naar de Azoren, langs de vijf eilanden, volledig naar wens is verlopen en dat alles van vertrek tot thuiskomst perfect geregeld was. We vinden het erg belangrijk om goed naar de wensen van onze reizigers te luisteren, dus het is geweldig om te lezen dat jullie dit ook zo hebben ervaren.

We zijn blij dat jullie zorgeloos hebben kunnen genieten van deze bijzondere reisbestemming, daar doen we het voor!

Nogmaals dank voor jullie aanbeveling en hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie verzorgen.

Uitstekende vakantie

Onze wensen die we vooraf kenbaar hadden gemaakt waren in lijn met onze verwachtingen, sterker nog we waren aangenaam verrast wat betreft de 3 hotels. We hebben genoten van de wandelingen en de vissersplaatsen en het eten was voortreffelijk.
Kortom, we hebben een uitstekende vakantie gehad.

29 maja 2026

Beste Werner,

Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Wat fijn om te horen dat alles aan jullie verwachtingen voldeed, en zelfs overtrof. Geweldig dat jullie zo hebben genoten van de hotels, de wandelingen, de vissersplaatsen en het eten.

Graag tot een volgende keer!

Onvergetelijke reis op de Azoren

Vivencia heeft voor ons een fantastische fly&drive vakantie samengesteld naar de Azoren. Vooraf had Danny goed geluisterd naar onze wensen en al snel kwam er een passend voorstel met nog wat keuzemogelijkheden. Alle geboekte hotels en huisjes waren op hun eigen wijze uniek te noemen en gelegen op bijzondere plekken. De huurauto’s en lokale vluchten waren ook prima op elkaar afgestemd. Het was voor ons een onvergetelijke reis!

1 maja 2026

Beste JvD,

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel voor deze prachtige review!

Wat fijn dat jullie zo’n onvergetelijke reis op de Azoren hebben gehad en dat alles, van de accommodaties tot de vluchten en huurauto’s, zo goed op elkaar aansloot.

Geweldig om te horen dat Danny jullie wensen zo goed heeft kunnen vertalen naar een reis die echt bij jullie past. Daar zijn we trots op!

We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen bij een volgende droomreis.

Aanrader

Vivencia maakt waar wat ze beloven! Uitstekende service.
Wat een heerlijk ontspannen en mooie reis hebben we gehad naar Corsica. De accommodaties waren geheel naar onze wensen. Echt een aanrader!

4 maja 2026

Beste mevrouw Wiegant,

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie woorden!
Geweldig dat jullie zo hebben genoten van jullie reis naar Corsica en dat de accommodaties helemaal aansloten bij jullie wensen.
Daar doen we het voor!

We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen inspireren voor een volgende mooie reis.

Oceniono na 5 z 5

Terug van een weekje Sardinie.

Terug van een weekje Sardinie.
Wat een mooi eiland. Het advies van Lyna om alleen noord en oost te doen was perfect, er is goed geluisterd naar onze wensen. De locatie in het oosten, villa Cedrino was geweldig,een aanbeveling, wat een uitzicht.
Dit was onze 4e reis met jullie, Lyna bedankt voor het regelen, het was weer perfect.

26 maja 2026

Beste Joop,

Wat een prachtige review, dank jullie wel!

Wat fijn om te horen dat Sardinië zo goed is bevallen en dat het advies om het noorden en oosten te verkennen zo goed heeft uitgepakt. Villa Cedrino is inderdaad een pareltje, geweldig dat jullie daar zo van hebben genoten!

En natuurlijk extra leuk dat jullie alweer voor de 4e keer met ons op reis zijn geweest. Lyna zal heel blij zijn met deze mooie woorden.

Graag tot een volgende reis!

Volledig ontzorgd!

Wij vonden het best spannend om het organiseren van een reis(je) uit handen te geven. Maar vanaf het eerste contact hadden we alle vertrouwen. Sanne stelde goede vragen o.a. over wat wij belangrijk vinden en wanneer een reis geslaagd is. Ze kwam met een voorstel dat direct al passend was, perfect uitgewerkt, compleet ook. Het voorstel is online vormgegeven en dat is al een beleving. Je ziet dat er aandacht aan is besteed, hoge kwaliteit. De benodigde stukken kregen wij twee weken van tevoren toegestuurd, tip top in orde. De reis was werkelijk adembenemend, en overtrof onze verwachtingen. Ook de logistiek goed geregeld. Wij wilden dat aan Sanne laten weten, maar ze was ons voor. Fijn geëvalueerd en onze ervaringen gedeeld. Voor een volgende reis zullen we Vivencia Travel weer inschakelen.

12 maja 2026

Beste Marleijn de Groot,

Dank jullie wel voor deze mooie review!

Wat fijn om te horen dat jullie je vanaf het begin vertrouwd voelden en dat de reis zo goed is bevallen, zelfs boven verwachting. Daar doen we het voor!

We kijken ernaar uit om in de toekomst weer iets moois voor jullie te mogen organiseren.

Renee, namens Vivencia Travel

Oceniono na 5 z 5

Perfecte reis naar de Azoren geregeld.

Perfecte reis naar de Azoren geregeld.

14 maja 2026

Beste Sjors Joosen,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat jullie reis naar de Azoren perfect is verlopen.

We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen met een volgende bijzondere reis.

Oceniono na 4 z 5

Onze reis naar Sardinië was top

Onze reis naar Sardinië was top! De accommodaties waren goed. De mensen die daar werkten heel gastvrij en lief. De route die door Vivencia was uitgestippeld was zoals we het zelf ook gedaan hebben. Kortom: een reis via Vivencia is voor herhaling vatbaar. Sterker nog: die is al geboekt.

24 kwietnia 2026

Beste Helga Oudshoorn-Madern,

Wat leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben van Sardinië! Fijn dat de accommodaties, gastvrijheid en route helemaal aansloten bij jullie verwachtingen.

En extra leuk om te lezen dat er alweer een nieuwe reis geboekt is, daar zijn we natuurlijk enorm blij mee!

Dank je wel voor het vertrouwen en tot snel!

fantastische fly & drive Sicilie

We hebben een fantastische fly & drive vakantie gehad op Sicilie. Dit was mede dankzij de organisatie en al het regelwerk van de medewerkers van Vivencia Travel. Ze dachten erg goed met ons mee om onze vakantie vorm te geven. We werden steeds snel en goed geïnformeerd, en ze waren altijd goed bereikbaar. Dank daarvoor! Arjen & Petri

7 maja 2026

Beste Arjen & Petri,

Wat geweldig om te lezen dat jullie zo’n fantastische fly & drive op Sicilië hebben gehad! Dank voor jullie mooie woorden.

Fijn dat jullie onze betrokkenheid, bereikbaarheid en het meedenken zo hebben ervaren, precies waar wij naar streven.

Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens een mooie reis voor jullie samenstellen!

Oceniono na 5 z 5

Helemaal niets te klagen!

Vonden Vivencia Travel op internet. Belde en kregen enthousiaste medewerker aan de lijn. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de bestaande reis werd op onze wensen aangepast. Ze zijn erg flexibel en duidelijk in wat de opties zijn. We hadden ons zelf al aardig ingelezen, maar kregen van Vivencia ook veel info over wat er te doen is. De hotels waren zonder uitzondering uitstekend. Autohuur altijd via Sunnycars en dat werkt goed door de volledige dekking. Na afloop een welkom thuis kaart en een persoonlijk telefoontje of alles naar wens is verlopen.
Vivencia Travel is bedrijf met een team dat goed samenwerkt en waar de lijnen kort zijn. Daardoor is hun service naar de klant heel goed. Wij zullen zeker vaker een reis bij hen boeken.

12 maja 2026

Beste F. van der Vorm Lucardie,

Wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel! Wat fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over onze service en dat de reis volledig aansloot op jullie wensen. Daar doen we het voor!

Ook leuk om te lezen dat jullie onze persoonlijke aanpak en nazorg waarderen. We geven dit compliment zeker door aan het team!

Heel graag tot een volgende reis!

Perfect verzorgde rondreis Andalusië

Onze rondreis door Andalusië is perfect geregeld. Er is rekening gehouden met onze wensen, waar onze interesses lagen en waar juist niet. De reis was volledig in balans en we zijn aangenaam verrast door de accommodaties die wij, ieder op hun eigen manier, als pareltjes hebben beschouwd. Daarbij hebben wij de communicatie met Vivencia Travel als uiterst prettig ervaren.

11 maja 2026

Beste Nicole van Woerkum,

Wat een prachtige review, hartelijk dank!

We zijn blij om te horen dat de rondreis perfect aansloot op jullie wensen en interesses. Fantastisch dat de accommodaties als echte pareltjes zijn ervaren en dat de reis in balans voelde. Ook fijn dat het contact met ons zo positief is geweest.

Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens iets moois voor jullie verzorgen!

Fantastische accommodatie’s

Fantastische accommodatie’s, mooi uitzicht, vriendelijk en behulpzaam personeel, voldeed meer dan aan onze verwachtingen. Communicatie met Viventia was prima.
Huurauto was echter niet wat we gevraagd hadden: eerst een elektrische aangeboden (nooit in gereden en bovendien nauwelijks oplaadpunten) en na protest een SUV gekregen (wel met automaat) terwijl een kleine middenklasse toegezegd was.

8 maja 2026

Beste Dortland,

Dank jullie wel voor deze mooie woorden!

Wat fijn dat de accommodaties, het uitzicht en de service zo goed zijn bevallen en zelfs jullie verwachtingen hebben overtroffen.

Goed om te horen dat de communicatie met ons als prettig is ervaren. Jammer dat de huurauto niet helemaal aansloot op de oorspronkelijke wens, dank voor het delen, dit nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Andalusië

Nadat we aan Luuk onze wensen kenbaar hadden gemaakt is er een prachtige reis door Andalusië samengesteld. Alles was prima geregeld. De kleinschalige hotels en de parkeermogelijkheden vlakbij het hotel maakten de reis uiterst comfortabel. Kleine problemen werden snel en vakkundig opgelost.
Kortom, een aanrader voor goed georganiseerde reizen.

5 maja 2026

Beste J Klaver,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n mooie reis door Andalusië hebben gehad!

Geweldig dat de route, accommodaties en parkeermogelijkheden hebben bijgedragen aan het comfort van jullie reis. Ook goed om te horen dat eventuele kleine problemen snel zijn opgelost.

Bedankt voor jullie vertrouwen en aanbeveling!

Oceniono na 5 z 5

Mooie reis en alles prima geregeld!

Laatste week van april een mooie reis door Puglia gemaakt. Luuk van Vivencia Travel heeft zeer goed geholpen door prima communicatie en alles strak geregeld. Ontzorging eerste klas!

8 maja 2026

Beste R. Tromp,

Bedankt voor deze fijne woorden!

Wat leuk om te horen dat de reis door Puglia zo goed is bevallen en dat alles naar wens was geregeld. Luuk zal dit compliment zeker waarderen.

Ontzorging staat bij ons hoog in het vaandel, dus mooi dat dit zo is ervaren.

Hopelijk mogen we weer iets moois voor jullie organiseren in de toekomst!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej