Vivara België/ Belgique Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Pratique. Produit de qualité. Par contre, pas facile pour passer commande si on n’est pas habitué à l'informatique. Pendant des années j’avais un interlocuteur au téléphone et c’était bien pratique.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mooi aanbod voor de natuur, correcte service & levering. Onze vogeltjes op ons terras genieten van het granenaanbod in voedersilo Brussel! Eén plezier om dit dagelijks te zien.

Oceniono na 4 z 5

Prachtig qua design, kwaliteit...juist waterafvoer klein dakje ontbreekt...water blijft op dakje staan, kan niet wegvloeien...we hebben dit opgelost ...is nu ’n ster meer waard .😉

Oceniono na 5 z 5

Les produits reçus sont toujours de grande qualité. Depuis que j'utilise les produits Vivara, j'ai une grande diversité d'oiseaux. Ceux-ci me rendent beaucoup de services en restant chez moi (pour la... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z karmą dla zwierząt
  2. Sklep ogrodniczy
  3. Szkółka roślin

Napisane przez firmę

Vivara is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin, zodat men een optimale leefomgeving kan bieden voor tuindieren. Dit doet Vivara door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen samen met natuurorganisaties. Zo kan Vivara garanderen dat zowel dier als mens voordeel heeft van de producten. Vivara travaille chaque jour au développement, à la production et à l’amélioration de produits destinés à un jardin respectueux des animaux, afin d’offrir aux animaux du jardin un environnement de vie optimal. Vivara y parvient en développant des produits innovants et de haute qualité en collaboration avec des organisations de protection de la nature. De cette manière, Vivara peut garantir que tant les animaux que les personnes bénéficient de ses produits.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 968

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Bestelling geplaatst op 12 juli

Bestelling geplaatst op 12 juli en vandaag 21 juli nog altijd niet ontvangen dit door een fout van PostNL die na vele leveringen in het verleden zonder probleem ineens ons adres als ‘verkeerd adres’ beschrijft en het pakket niet bij ons aflevert.
Wij wensen dat deze bestelling bij ons geleverd wordt zoals afgesproken op de bestelling en niet om af te halen bij Molecule in Vichte.
Wij hopen dat dit spoedig wordt rechtgezet en dat er in de toekomst dit soort probleem niet meer voorkomt.
Erik De Cabooter Deerlijkstraat 67 8570 Vichte

14 lipca 2026

Hallo,

Bedankt dat u dit met ons deelt. We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is wanneer een bestelling door een probleem bij de bezorging niet op het afgesproken adres aankomt. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag samen naar de status van uw bestelling en zoeken we naar een passende oplossing, zodat u snel kunt genieten van de vogels en wildlife in uw tuin.

Oceniono na 5 z 5

steeds correcte leveringen en goede…

steeds correcte leveringen en goede beschrijving van de producten!

14 lipca 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve review, geweldig dat je tevreden bent! We geven je complimenten meteen door aan het team.

Odpowiedź od Vivara België/ Belgique

Quelle belle évaluation, merci beaucoup ! Nous sommes ravis que vous soyez satisfait(e) et restons à votre disposition avec plaisir.

Oceniono na 3 z 5

Boules de graisse âbimées

Bonjour, j'ai reçu des dizaines de boules de graisse complètement détruites, je pense que cela est dû à la chaleur. Voilà, je voulais juste vous le signaler.

DENDONCKER S.

Odpowiedź od Vivara België/ Belgique

Merci de nous avoir informés de ce problème. Nous sommes désolés d'apprendre que vous avez reçu des boules de graisse endommagées.
En effet, les températures élevées peuvent parfois affecter la tenue de ce type de produit lors du transport. Nous prenons votre remarque au sérieux et vous invitons à contacter notre service client afin que nous puissions examiner la situation et trouver une solution adaptée.

Oceniono na 4 z 5

Bons produits mais livraison PostNL décevante.

Très satisfaite de la qualité des produits commandés chez Vivara. En revanche, l'expérience de livraison avec PostNL est très décevante. Le colis a été déposé directement dans un point relais sans aucun passage à mon domicile. Service de livraison à revoir.

Odpowiedź od Vivara België/ Belgique

Merci beaucoup pour votre avis et pour votre confiance envers Vivara. Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfaite de la qualité de nos produits.
Nous sommes en revanche désolés pour votre expérience avec la livraison. Nous comprenons votre déception si le colis n'a pas été présenté à votre domicile comme prévu. Nous transmettons votre remarque à notre partenaire de livraison afin d'améliorer la qualité du service.

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden over de produkten en…

Heel tevreden over de produkten en alles perfect geleverd !

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

-Qualité impeccable du produit

-Qualité impeccable du produit
-Colis parfaitement protecteur
-Livraison très tardive: une semaine entière entre la confirmation de la commande et la livraison

19 lipca 2026

Odpowiedź od Vivara België/ Belgique

Merci pour votre avis et pour vos commentaires positifs concernant la qualité du produit et l'emballage.
Nous sommes toutefois désolés d'apprendre que le délai de livraison n'a pas répondu à vos attentes. Nous comprenons votre déception et faisons notre maximum pour que les commandes soient livrées aussi rapidement que possible. Nous espérons que vous profiterez pleinement de votre achat.

Odpowiedź od Vivara België/ Belgique

C’est un plaisir de l’entendre, merci pour votre évaluation positive ! Nous continuons ainsi et restons engagés à vous offrir le meilleur service possible.

Hallo,

Dank je wel voor je mooie woorden. We vinden het top dat je tevreden bent en staan de volgende keer graag weer voor je klaar.

snel en juist

10 lipca 2026

Oceniono na 5 z 5

Prima voeding voor vogels zelfs tijdens deze warme zomer!

Zoals “altijd” een snelle en correcte levering !
Producten van prima kwaliteit, dit wordt bewezen door de talloze vogels, groot en klein. Met de huidige hoge temperaturen zijn de meelwormen en de zomermengelingen een lieve lust voor hen.

9 lipca 2026

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering van gezonde plantjes…

Snelle levering van gezonde plantjes (goudbes) in een zorgvuldige verpakking 🫶

9 lipca 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

A recommander

Commande reçue rapidement et sans problème malgré des articles lourd.
Produits de qualité

Odpowiedź od Vivara België/ Belgique

Merci pour votre avis, quel beau compliment ! Nous le prenons en compte avec plaisir et ferons de notre mieux pour maintenir ce niveau.

Top qualité

Top qualité, prix raisonnable et livraison rapide.

Oceniono na 5 z 5

Het product voldoet aan al mijn…

Het product voldoet aan al mijn verwachtingen !

25 czerwca 2026

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. We nemen je compliment graag mee en blijven ons inzetten voor dezelfde kwaliteit.

Très satisfait

Très satisfait

7 lipca 2026

Odpowiedź od Vivara België/ Belgique

C’est très agréable de lire que vous êtes satisfait(e). Merci pour votre évaluation positive, cela compte beaucoup pour nous.

Fan van Vivara

Snelle levering.
Mijn tuinvogels zijn zot van de zaden.
Plezier om ze bezig te zien iedere dag.

7 lipca 2026

Hallo,

Wat een mooi compliment, dankjewel. We zijn blij dat je onze service zo positief hebt ervaren.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej