Odpowiedź na informację dotyczącą Punktu 22.8 Regulaminu
Szanowni Państwo,
Dziękuję za odpowiedź, jednak przedstawione wyjaśnienie budzi moje poważne wątpliwości.
Powołują się Państwo na Punkt 22.8 Regulaminu dotyczący osób zajmujących eksponowane stanowiska polityczne (PEP) oraz jurysdykcji wysokiego ryzyka. Oświadczam jednoznacznie, że nie zajmuję ani nie zajmowałem żadnego eksponowanego stanowiska politycznego, nie pełnię funkcji publicznych oraz nie podlegam pod definicję PEP. W związku z tym zastosowanie wobec mnie tego zapisu uważam za bezpodstawne.
Dodatkowo pragnę zwrócić uwagę, że na wcześniejszym etapie wskazywano zupełnie inny powód ograniczenia mojego konta. Zmiana uzasadnienia na późniejszym etapie budzi moje zastrzeżenia co do przejrzystości oraz rzetelności procesu weryfikacyjnego.
Chciałbym również podkreślić, że posiadam duże doświadczenie jako gracz — od około 4 lat korzystam z różnych kasyn online. Zawsze przestrzegam regulaminów i zasad. Przykładowo, w jednym z kasyn otrzymałem bonus, jednak nie spełniłem warunków obrotu oraz przekroczyłem maksymalną kwotę dozwoloną do gry środkami bonusowymi. W konsekwencji odebrano mi wygraną w wysokości 1000 zł. Uznałem tę decyzję za zgodną z regulaminem i przyjąłem ją bez zastrzeżeń. Do dziś gram w tym serwisie — już od 2 lat — ponieważ zostałem potraktowany w sposób jasny, partnerski i uczciwy.
Właśnie takiego podejścia oczekuję również od Państwa. Oczekuję jasnego, konkretnego wyjaśnienia, na jakiej podstawie zostałem zakwalifikowany w kontekście Punktu 22.8 oraz jakie konkretne przesłanki o tym zdecydowały.
W obecnej sytuacji moje doświadczenie z Państwa marką oceniam negatywnie — komunikacja jest niespójna, a przedstawiane powody ograniczeń zmieniają się, co podważa moje zaufanie do serwisu.
Proszę o ponowną, wnikliwą analizę mojej sprawy oraz przekazanie szczegółowych informacji na piśmie.
Z poważaniem,Tomasz Sznajder

Odpowiedź od Vivajack