Ikke bestill hjemlevering med legemidler dersom du ikke er hjemme 24/7. Virker som de med vilje leverer varene under arbeidstid. Ikke får man varsling fra Postnord heller før 15-30 min før om at lever... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fryktelig treg levering De benytter Post Nord, som bruker vinter og vår på å levere en pakke. Det er i dag en uke siden jeg bestilte, men vet enda ikke når jeg får det levert. Første og siste gangen... Zobacz więcej
Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse hos Vitusapotek på Sirkus shopping i Trondheim. Ventetiden var ekstremt lang, og noen av de ansatte virket uegnede for jobben sin. . På et tidspunkt forsøkte en a... Zobacz więcej
Bestilte tabletter på nett, då detta var einaste apotek, som hadde inne. Vart bestilt i god tid før jul (trudde eg) og 15 dager før eg gjekk tom. 15. Des kl 12:00 måtte bestillingane vera inne derso... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Vitusapotek kan du handle trygt og effektivt. Bestill din resept eller handle i vår nettbutikk og få varene levert hjem eller i apotek. Velkommen!
Dane kontaktowe
Alf Bjerckes vei 28, 0582, Oslo, Norwegia
- vitusapotek.no
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Skikkelig dårlig behandling av ansatte.
Skikkelig dårlig behandling av ansatte.
De ansatte er opptatt av å fylle på istedenfor å hjelpe kunder.det var 4 ansatte i butikken jeg prøvde å få øyekontakt med de men ingen brydde seg de later som de ikke ser deg.skal aldri handle hos dere mere
Avene uv ansiktskrem 30🌱🪴
Avene uv ansiktskrem 30🌱🪴
Den trekker ikke rikelig inn i huden og blir klebete.
Den er ikke lett å påsmøre
Veldig dårlig erfaring!!!
Veldig dårlig erfaring!!!! Måtte Betale dobbelt så mye penger på en antibiotika til barn på grun av dårlig personell og dårlig forklaring eller ingen forklaring… skal aldri gå der igjen. Sa til han å gi meg så mye som står i resepten og han skreket til meg og ga meg halv parten.
Ikke handl Vitusapotek
Ikke handl Vitusapotek, fin andre apoteker og ikke spesielt Vitusapotek på Grønland baser. Han sjefen der burte hvartfall ikke vært sjef det hele tatt. Dårlig oppførsel og hjelper aldri. Pakker det som ble spurte. Sånn person burde aldri vært sjef
Dårlig servis og lite info pluss måtte…
Dårlig servis og lite info pluss måtte mase om hjelp og de fulgte ikke kø systemet hjalp alle andre end når vi sto og ventet og ba om hjelp på apoteket på vear
VirusApoteket i Ålesund…
Var innom VirusApoteket på Ålesund storsenter. Fant hostesaft/slimløsende som var det jeg var ute etter, men tenkte å se over forkjølelse hyllen om det var noe mer som kunne være lurt å ta med seg. Kom da ei ansatt, sa hei, stilte seg opp rett foran meg å begynte å rydde/sette varer i hylla, så etter å ha stirret på ryggen hennes en stund satte jeg fra meg hostesaften og gikk. Litt sirkulasjon må en kunne forvente.
Elendig!
Elendig!! Man kan ikk si at de har elendig service en gang, for service er bare ikke-eksisterende! Noe som ikke eksisterer kan vel ikke være elendig?
Kan man la være å gi så mye som en hel stjerne?
Ikke kjøp noe som helst der inne, ingen bytte-policy, du får ikke prøve hansker i butikken (artrose-hansker), du får heller ikke bytte om de ikke passer.
Vitus nesten 3 ganger så dyrt som Farmasiet
Kjøpte en Jordam "Clinic" tannbørste, pris 82,90. Farmasiet selger den samme for 32,-. Dette gjelder en rekke varer. 5 stjerner til Farmasiet. Dette kan jo ikke holde i lengden! Mitt siste kjøp hos Vitus.
Seriøst
Seriøst. Dere tar 5,50 kr for en bitteliten papirpose. Skjærp dere.
Vitusapotek Jessheim
Hyggelig og hjelpsom betjening. Her blir man møtt av blide ansatte som er der for å hjelpe og som vet hva de holder på med.
Vitus apotek i Tvedestrand anbefales…
Vitus apotek i Tvedestrand anbefales IKKE. Uhøflig jævla ansatte som ikke kan snakke med respekt til kunden. Aldri det jævla hullet av et apotek igjen. En av Norges mest ubrukelige og dritt apotek. Fuck vitus apotek, skal fortelle alle jeg kjenner åssen dritt dere behandler folk, dere fortjener ingen kunder💯🖕
Nettbutikken er like sugen
Etter å ha svidd av flere 1000 mer enn planlagt har jeg nå en pakke jeg ikke får hentet pga misslendende melding fra VitusApotek. Jeg fikk ett svar og etter det har de kun sendt meg reklame, men problemet er fortsatt ikke løst. Det blir nok første og siste gang jeg handler på VitusApotek. Veldig ironisk at de selv sier "«Kunden først» er en av våre viktigste verdier"
Anbefaler heller Farmasiet.no der har de hvertfall bra service, fikster problemer med en gang og har bedre priser +jeg fikk rabatt til neste kjøp. Mye bedre enn 'Ikke mitt problem, kjøp mer' holdningen til VitusApotek.
Generelt dårlig Kundeservice de tre…
Generelt dårlig Kundeservice på de tre vitusapotekene jeg har vært innom i Telemark.
Uhøflig, virker som alle har "gå sakte aksjon", ovenifra ned holdning ovenfor sine kunder, osv, osv.
Vitus apotek Sinsen er et håpløst…
Vitus apotek Sinsen er et håpløst apotek når det gjelder reseptbelagte midler. Opplevelsen i dag intet unntak. Da de anbefalte et tilsvarende preparat sa jeg ok, men det ble sååå vanskelig fordi de orginalen har mindre forpakning enn alternativet, det var snakk om to piller. Jeg ble sittende å vente i nærmere 25 min til de fant ut av det. Jeg har aldri opplevd det samme på vitus Sandaker og Storo. De kunne opplyse at deres apotek var med på et pilotprosjekt siden september 2023 bla bla og at hverken sandaker eller Storo var med i det prosjektet. Frustrende som bare det. Nå forstår jeg hvorfor hjemmesykepleirene mine aldri vil gå dit for meg.
Fikk ikke de medisinene jeg hadde…
Fikk ikke de medisinene jeg hadde bestilt.
Gjør ikke denne feilen igjen
Er bekymret over generelt kunnskap, og oppførsel.
Apotek Hallset i Trondheim. Kom for å be om å få tilbake original fullmakt, så de kunne ta kopi og beholde denne. Fikk utvetydig beskjed om at original fikk jeg ikke tilbake. Ba da om å få det skriftlig, og ba om å få se reglement på det. Kunne ikke vise fram, eller var ikke villig til det. Damen satt og smilte hele veien, enda jeg forklarte at original hadde de ikke krav på. Hun ba meg komme tilbake dagen etter. Jeg ble såklart meget irritert, kan jo regelverket. Ringt 3 forskjellige apotekkjeder dagen etterpå, og fikk bekreftet at jeg hadde rett. Dro ned igjen dagen derpå, og ba om originalen, og at de kunne beholde kopi. Hadde med nr og navn til person hun kunne snakke med i kjeden, som bekreftet at jeg hadde rett, det ble toltalt oversett. Eneste hun ville var å vise meg skriften på fullmakt som ikke sier noe om regelverket, vagt skrevet. Fikk originalen, og den var da stemplet med at den var tilbaketrukket, ikke hørt på et ord jeg hadde sagt tydeligvis. Da ga jeg såklart f.... Har navn på alle parter, og hennes sjef, klage blir ikke sendt bare ditt. Min mor opplevde også deres frekket, når hun var og spurte om en type medisin og fikk til svar = det trenger jo ikke du. Skremmende oppførsel. Har hørt forskjellige historier før, og nå tror jeg på flere av di, pga av min egen og min mors opplevelse. Synd det ikke er mulig å gi null stjerner, maken til arroganse.
5/5 opplevelse
Nettbutikk:
Veldig hyggelig opplevelse! Moren min bestilte bl.a. kongerøkelse og vaniljesukker, og det ble dessverre feil med pakken, men dette ble ordnet opp i med en gang på en utrolig kjapp og hyggelig måte!
De skulle faen møtt dem selv i døra!
De skulle faen møtt dem selv i døra!! De 3 nye driver så til de grader med maktmisbruk og gror dem eier hele apoteket!!! Burde faen ta læring i kundebehandling og norskkurs!! Trynefaktor og serviceinnstilt kun på de dem jobber sammen med,skulle tro arbeidstiden gikk på og sjekke hverandre opp på di som jobber der!!! Vitusapotek evje skjerp dere og de som er sjef der burde faen gi tydelig og profesjonell opplæring,dere tror faen dere er så mye bedre enn ALLE andre og er faen ikke noe kundeservice i det hele tatt!!! Amatører som tror dem er bedre vitene siden de akkurat er kommet ut av skole!!!
Har aldri den medisinen en trenger
Jeg har et fullmakt for å hente medisin til min mann. Den er ved Vitus Hallset, Trondheim. De har aldri hatt de medisinene jeg har fått resept fra legen. De sier, kan ikke ha så mye varer i lager. Må kjøre til andre apotek som tar mye tid og stress. Men shampoo, hudpleieartikler, såper og alt annet uten resept, JA, det har de!! Heretter aldri mer Vitus Hallset eller Stavset. Eller Vitus i det hele tatt!!
Styr unna et elendig apotek…
Personalet på dette apoteket er mest interessert i å stå å prate med hverandre. Kundene blir oversett. Enkelte av personalet er direkte frekke og ufine mot kundene. Heldigvis finnes det andre apotek med personalet som er opptatt av sine kunder.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.