Vitavia Drivhuse Recenzje 65

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,0

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kundeservice gør forskellen. Tegninger er egentlig flotte men det kræver nu en del at afkode dem. Supplerende film på hjemmesiden er gode men enkelte zoom-in optagelser savnes. Skruer er... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Drivhuset er fint nok, der skal bruges meget tid på samling da brugsanvisning ikke er god. Det er svært at læse tegning. Den sorte drivhus bliver let ridset da lakering er tynd og dårlig. I burde forn... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ikke kjøp Vitavia Gaia, lite drivhus for pallekarm. Kjøpte dette for 1 år siden på Felleskjøpet Bergen. I vinter har konstruksjonen skrudd seg løs og vinden har sørget for at masse ruter er sprekt. Le... Zobacz więcej

1. Szklarnia

Napisane przez firmę

Vitavia Drivhuse produceres på egen fabrik, lagerføres i Odense og vi har over 30 års erfaring på markedet. Vitavia sælges i det meste af Europa, og Vitavia Danmark tager sig blandt andet af hele norden.

3,0

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Det startede godt, men....

Jeg købte et Freya 7600 drivhus og henvendte mig til Vitavia med to reklamationer.
Den ene omhandlede de sorte glaslister (til at montere glasset med), som vi var fire, der forgæves prøvede at sætte fast. Der var rent fysisk ikke plads til dem, og vi måtte give op. Jeg kunne på trustpilot se, jeg ikke var den eneste. Jeg måtte købe en stak flueben i stedet. Det er grimt og utilfredsstillende. Det var min første reklamation.
Nummer to var langt mere alvorlig. Under blæsevejr blev presset på tagpladen under udhænget så stort, hele pladen blev sat under pres, og pladen hoppede ud af profilen på et stykke på 40 cm. Det var næsten håbløst at få på plads igen. Gik meget meget stramt. Så listerne er ikke for løse.
Vi brugte ca en time på det og prøvede med alle mulige ting. Opvaskemiddel, rørepind, dåseåbner....
Næste gang det blæser sker det samme. Når den ene tagplade flyver, flyver alle.
Det er jo livsfarligt.
Min henvendelse blev fint modtaget, og jeg ville faktisk gerne give 5 stjerner for de to, jeg talte med. Vi blev enige om, de ville sende en montør, for det skulle vi selvfølgelig have styr på.
Jeg sagde, at risikoen for et flyvende tag var så absolut førsteprioritet. Men selvfølgelig var det da træls at have glædet sig til et flot drivhus og så ende med et, der er fuld af klips, fordi listerne ikke kunne monteres.
Jeg havde forinden snakket flere gange med en i Bauhaus, da drivhuset var købt herigennem. Vi havde fundet en løsning med et ekstra undertag på udhænget. Jeg ville gerne have Vitavia til at levere pladen, så ville jeg selv betale montagen. Det foreslog jeg, men det var fin kundeservice, de ville sende en montør i stedet.
Så langt så godt.
Så blev jeg ringet op af ham, der sender montøren ud. Jeg har sjældent oplevet sådan en uforskammethed. Han kunne jo ikke vide, hvad jeg havde gjort forkert. Og det var jo gerne sådan, at kunderne beklagede sig - og så viste det sig, de ikke havde kunnet finde ud af at samle det rigtigt. Og for øvrigt havde deres montører ingen problemer med listerne, så det måtte være mig, det var galt med.
Og jeg kunne da ikke bare komme her og ville have dem til at lave konstruktionsændringer (pladen under udhænget).

Men vi endte da med, han lovede, montøren ville lime listerne i taget, så det i hvert fald blev liggende.
Han skulle have grundig forklaring, så han kunne fortælle montøren, hvad han skulle.
Så var det på plads, og jeg havde nu givet samme grundige forklaring til tre personer.
Da montøren kom, var jeg på arbejde og sad i møde. Det måtte jeg så forlade, for montøren ringede og sagde, at der jo var noget helt galt med mit drivhus. Der var jo ingen lister i!
Det vidste jeg jo godt, for jeg har ligesom selv samlet det, og som aftalt havde jeg lagt listerne ved siden af drivhuset. Jeg troede jo, han satte dem i. Hans kommentar var bare: Brugte du sugekopper til at holde glasset med, da du prøvede at montere?
Næ...gjorde jeg ikke. Nå, men så var det derfor. Man kan kun sætte dem i, hvis man kan holde imod ,med sugekopper. Han måtte så give mig ret i, det ikke stod i manualen.
Han sagde: Jeg kan ikke forstå, hvad det er, du vil have mig til.
Her mistede jeg tålmodigheden og svarede: Det jeg har talt med tre personer om og senest aftalt med din chef. Hvis du ikke vil sætte listerne i, skal du som minimum lime taget, så det ikke flyver nogle steder.
Hans svar var, at jeg jo ikke bare kunne fortælle ham, hvad jeg ville have. Han ville ringe til chefen. Det gjorde han så, og så måtte han jo i gang med at lime. Han har dog kun limet udhænget, og det var IKKE aftalen! Så jeg har stadig ikke modtaget den ydelse, jeg er blevet lovet.
Han fortalte, jeg regelmæssigt ville opleve, en liste i taget hoppede op, og så måtte jeg jo bare trykke den ned.
Det kan jeg så ikke, når den går så stramt. Det troede han ikke på. Jeg kan så slet ikke, hvis jeg skal stå oppe på en stige og række 1,5 m ind over taget.
Det var han så fuldstændig ligeglad med.
Mit drivhus var samlet helt perfekt bortset fra to beslag på listen over døren, der skulle drejes 90 gr. Det står også fuldstændig lige (han tjekkede det grundigt med sit lange vatterpas).
Jeg er så skuffet. Jeg kunne acceptere, jeg ikke kunne få et pænt drivhus med sorte lister.
Men jeg vil ikke acceptere at blive behandlet uforskammet, og jeg vil ikke acceptere at blive lovet noget, som jeg så ikke får alligevel.
De første to, jeg snakkede med - de får 5 stjerner.
Montørens chef og montøren får 0 stjerner for simpelt hen at være uforskammede.
Og når jeg ender med et drivhus, hvor kun udhænget er limet og har udsigt til, listerne springer ud af profilen, uden jeg kan få dem på plads - så er den ene stjerne samlet set vist rigeligt.

7 sierpnia 2023
Oceniono na 4 z 5

En positiv overraskelse

Deler vores oplevelse med vitavia Diana 9900.
Efter at have læst mange dårlige anmeldelser af både firma og denne model, var det med is i maven, at vi alligevel gav os i kast med et drivhus fra vitavia.
Nu står der et færdigt drivhus, og vi synes faktisk, at Vitavia fortjener en anmeldelse af en positiv oplevelse. Brugervejledningen virker umiddelbart indviklet, men når man har læst den grundigt igennem og følger instrukserne, så er den ret let at følge, hvis man ellers er kyndig samler af fx Ikea-møbler. Alle delene er endda nummererede!

Alle glas var intakte og lette at montere og drivhuset er fuldstændig tæt og har stået igennem både storm og skybrud.
Årsagen til 4 stjerner og ikke 5, skyldes skydedørene, der desværre nogle gange låser sig lidt fast og ikke glider helt så let, som vi kunne have ønsket os.

Kundeservice er også flinke til at hjælpe og vejlede, da vi ringede for at spørge ift tilbehør og eventuel efter-montering af dette.

Vi har endnu ikke tilkøbt ekstra-udstyr så vi kan ikke udtale os om hylder eller øvrigt, og vi havde håbet på et bedre tag-rende system til at opsamle regnvand

På trods af der, er det alt i alt er et fantastisk drivhus, og vi er glade for, at vi valgte vitavia Diana 9900.

30 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Sirius 13000 fra Vitavia.

Sirius 13000 fra Vitavia.
1 stjerne for at pris og kvalitet fint hænger sammen, og selvom man får valget ved køb om hvornår det leveres, så bliver det leveret 10 dage efter køb ved vejen af en fragtmand.
Skal man have et orangeri hvor man kan opholde sig døgnet rundt, så skal man vælge et andet fabrikat. Sirius er temmelig utæt, specielt det ene tagvindue er mindre end rammen udenom.
Vi havde tilkøbt montering og det er virkelig imponerende hvor meget rod der dagligt kunne efterlades. Der står ved tilkøb, at bortskaffelse af imballage er inkluderet. Dén linje var ikke med på teknikerens ordre seddel. Han blev faktisk uforskammet da vi bad om at få fjernet pap o.lign. Vi endte med selv at måtte rydde op og køre væk.
Jeg havde ikke overvejet at drivhuset ikke ville være tæt, så formålet med at bruge det har ændret sig.
Jeg vil ikke anbefale firmaet.

9 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Dårlig kvalitet af drivhus i polycarbonat plader/ruder

Jeg har købt drivhus i polycarbonat plader/ruder og glædede mig til bruge det.
Drivhuset er efterhånden gået i stykker rigtig mange gange.
Ved den mindste vind blæser ruderne og døren af.
Jeg har købt nye ruder og div clips og beslag samt fuget med silikone, men igen ved sidste storm blæste dør og ruder væk igen….
Jeg synes ikke pris og kvalitet hænger sammen og jeg kan ikke anbefale andre at købe et lignende drivhus.

19 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Bor du i Norge og har ikkje frisk bris…

Bor du i Norge og har ikkje frisk bris i hagen så STYR UNNA fra alle drivhusane som ikkje har storm garanti.Kjøpte Vitavia gjennom Felleskjøpet for ca 30.000 og i løpet av 2 år måtte bytta av alt glasset.Dei små rutene bare flyr av vinden, og pitla dagleg glassbitar og metalklipsar overalt i grønnsakhagen.Den kosta meg nå dobelt så dyrt,måtte erstata alle glassruter etterkvart.☹️

4 marca 2023

VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE

VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE
Vi har købt et VITAVIA 9900, drivhus af nogle søde mennesker på FaceBook, der var så heldig at have vundet det i en konkurence.
Så da de fik det tilsendt, hentede vi det hos dem samme dag, så i original emballage.
Og vo glæddede os til at skulle samle drivhuset,
for det første, er samlevejledningen ikke super god, og de videoer der ligger på Vitavia´s hjemmeside giver ikke svar på de udfordringer der kan dukke op.
Men Put, vi fik det samlet, dog manglede der et glas, der simpelthen ikke var blevet pakket med, det er jo hvad der kan ske.
Men udfordringerne starter først her.
jeg ringer til deres "kundeservice" og spørge ind til om de vil sende mig et nyt glas, da der var et der manglede.
Det ville de ikke, jeg kunne bestille et på deres hjemmeside, og det kostede kun 129,-, så jeg tænkte okay, det går nok, men da jeg skulle bestille, var det plus fragt 69,- og 100,- i emballagetillæg, så samlet 300,- for et glas på 612 x 430 mm. som jeg kan købe ved den lokale glarmester for 150,-.
Så jeg ringer tilbage og spørg til om de vil dække de 100,- da fejlen jo ligesom ligger hos dem, det kunne ikke være på tale. Jeg kunne bare bestille som alle andre, her blev jeg lidt irriteret, og gjorde opmærksom på at deres kundetilfredshed her på Trustpilot ikke var alt for god, og jeg kunne læse mig frem til at andre havde stået i lignende situation.
Dertil svare den knap så servicemindet dame i "servicecenteret" af det kun var gamle sure mænd der skrev på Trustpilot, og jeg kunne jo danne en klub med dem. det fik mig til at sige hold da op.. og sagde pænt tak for god service, eller hvad det nu hedder, og damen sagde god dag, farvel og lagde på

29 sierpnia 2022
Oceniono na 2 z 5

To stjerner fordi samling af drivhuset…

Vitavia Sirius 13000.
To stjerner fordi samling af drivhuset gik let og vejledningen var fin og let at forstå.
Det gik først galt, da glasset skulle monteres. Troede først, at der var leveret forkerte glaslister, men fik oplyst fra Vitavia, at det var de rigtige lister... Havde glædet mig til at montere glasset, da jeg i mine unge år var glarmester, men glæden blev hurtigt vendt til problemer og irritation. Glaslisterne er ganske enkelt noget bras. Flere steder har jeg måtte bruge fjederclips, og flere steder hvor listerne tilsyneladende er monteret korrekt, løsner de sig med tiden.
Firmaer har standardsvar og mener det nok er dig der har gjort det hele forkert...
Så mit råd er: Køb ikke Vitavia🥴

26 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med mit netop…

Jeg er meget tilfreds med mit netop opførte Vitavia Sirius 1300. Relativ nemt at samle, så længe man er indstillet på at skære nogle lister til glassene til. Listerne sidder dog mange steder lidt løst, hvilket er klaret med silikone.
Jeg oplever ikke som andre skriver her på siden et utæt drivhus. Omend dørene kører lidt dårligt.
Et af de store glas gil i stykker under opsætning, men Vitavia håndterer denne udfordring hurtigt, og sender mig et nyt.
Jeg er fuldt ud tilfreds med købet.

27 maja 2022

Sirius 13000 lad være

Sirius 13000 lad være, bare lad være

Deres glaslister er ikke gode nok, eller også er der præcisionen af konstruktionen der fejler

Nogle lister hopper kronisk af.

Man skal selv skære nogle af listerne til i længde også.

Efter gentagne gange at have kontaktet dem og de pludselig ikke kan finde noget på vores køb, selvom de har forsendelses advis, ordre advis etc. Så er svaret det samme.

Når listen opfører sig sådan kan det skyldes at der ved montering er monteret på den ene side af glasset først, dernæst den anden. Dermed kan man komme til at skubbe glasset for lagt og listen vil ikke holde på glasset.

En anden årsag, vi har hørt om, kan være at listen er vendt forkert således at den del, der skal holde glasset vender ind mod profilen i stedet og dermed ikke holder glasset. - Det ser ikke ud til at være tilfældet her ☺

En tredje årsag er at drivhuset er samlet på en måde så der ved siden af glasset er en smule for meget plads, hvorved listen ikke kan sidde godt nok fast.

Man kan også opleve at kunne skubbe med aluminiumsprofilen ved at montere listen, så den ikke sidder helt korrekt, hvorved problemet kan "brede sig" til naboglasset.

Ovenstående er meldinger og erfaringer gjort af vore montører som i sagens natur har samlet mange Sirius gennem tiden og jeg håber det kan hjælpe jer.

Er mega skuffet over det drivhus/orangeri........

10 maja 2022

Dårlig kvalitet og service

Vil starte med at sige, at de får en stjerne fordi det ikke er muligt at give mindre.
Vi har købt et Vitavia orangeri 13000. Samlevejledningen var elendig og det samme kan man sige om både orangeriet og hjælpen fra kundeservice.
Flere af glassene var for små eller skæve - så der kommer vand ind mange steder. Listerne falder af og dørerne kører dårligt og falder nemt af skinnerne.
Kontaktede kundeservice der henviste til de små film på deres hjemmeside. Dem havde vi flittigt brugt - men de afhjalp ikke de udfordringer vi stod med. Så skulle vi sende billeder af de fejl/mangler vi oplevede - hvilket vi gjorde. Det er nu ca 1,5 måned siden og vi har intet hørt. Har kontaktet dem 2-3 gange efter - men stadig intet svar.

Vil råde kommende købere til at kigge på andre mærker. I dette tilfælde hænger kvalitet ikke sammen med prisen.

22 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

1 stjerne er en for meget ( men…

1 stjerne er en for meget ( men desværre skal man give mindst en for at kunne skrive anmeldelse )
Havde købt et drivhus igennem STARK Ærø som skulle leveres i dag fra OPJ !
Min kontrakt hos STARK ringer til OPJ i dag da drivhuset ikke var kommet som lovet for ca 1 mdr siden ! Ifølge STARK siger de så hos OPJ at de ikke kan skaffe sokkel før til oktober ...... Men pga af travlhed, Corona osv.havde de ikke resurser til at ringe / skrive til STARK om dette ! Det var en meget ulykkelig mand fra STARK som jeg lige havde i røret :-(
Så 0 stjerner herfra, hold jer langt væk fra OPJ.

11 kwietnia 2022

Vitavia 900 vægdrivhus med polycarbonat ruder

Fik forærey et Vitavia 900 vægdrivhus med polycarbonat ruder for knap et år siden. At tyde tegningerne til opsætning er ikke let, men det lykkedes efter at have set et opstillet drivhus. Glæden var stor ... lige indtil den første storm. Selvom drivhuset står beskyttet på en terrasse, så blæser pladerne ud af befæstningerne. Først rykker clipsene, der holder dem og så flyver plader fra tag og døre rundt. Kan ikke anbefale et drivhus af denne type!

6 kwietnia 2022

100% tilfredshed herfra

100% tilfredshed herfra. Vandt et orangeri fra Opj og kunne fint vælge et andet drivhus. Fik oveni ekstra med uden beregning. Nu glæder jeg mig bare til at få sat det op. Fair behandling ved efterbestilling også 😊

5 kwietnia 2022

Elendig service

Har købt et Sirius 13000 drivhus. Det første glas jeg ville montere eksploderede imellem hænderne på mig. Nyt glas kan købes på Vitavias hjemmeside.
Glasset koster 426 kr Levering 249 kr Emballagetillæg 299 kr
Total altså 974 kr for 1 stk drivhusglas.
Ja så ved i det, lad være med at være uheldig. Jeg finder en glarmester.

14 marca 2022
Oceniono na 4 z 5

Vover pelsen og giver 4 stjerner for Hera

Vover pelsen og giver 4 stjerner for det lille Hera drivhus som vi nu har haft knapt et år, ligner noget spinkel skrammel når det ankommer, omvendt havde vi ikke sat næsen op efter høj kvalitet til den pris, især er vi glade for højden og designet, taget er en ond joke at samle men vi kom igennem og har ikke fortrudt købet, drivhuset står i læ for den værste vind og hård storm har vi endnu ikke haft så lige der mangler drivhuset endnu lidt at bevise, vi har punkt støbt og efterfølgende lagt et lag beton omkring sokkel indvendig for stabilitet, kan være i tvivl om hvordan man skaffer nyt glas til taget den dag det bliver aktuelt, tænker dog deres kundeservice er ok for vi bestilte drivhus og sokkel i hver sin web shop, kun 1 pakke ankom og efterlysning på den anden gik i gang, det viste sig at Vitavia havde sendt det hele samlet og ganske rigtig lå sokkel sammen med drivhuset da vi fik pakket op. Et ønske i fremtiden kunne være samme model og størrelse blev lavet i stærkere kvalitet og med hærdet glas naturligvis til højere pris.

12 stycznia 2022

Super godt drivhus fra Vitavia

Super godt drivhus fra Vitavia. Vi har købt et vægdrivhus Ida 7800 og det er vi super glade for. Det er ikke noget man stiller op på 1 dag. Fundamentet skal være i orden, i vatter og lod, Den medfølgende manual er i orden, og med lidt tålmodighed ( noget vi mænd ikke er kendt for) lærer man hurtig hvad der menes, numrene på hver enkelt del er uundværlig og gør det hele meget lettere. Suppleringsvideo på Vitavias hjemmeside under "Godt at vide" var en stor hjælp for mig. Der var desværre glas der var gået i stykker, det er nok svær at undgå, det undre mig for det er virkelig godt emballeret. Stor ros til kundeservice ved Vitavia, der straks så løsninger i stedet for problemer. Jeg vil gerne købe et Vitavia drivhus igen hvis det bliver aktuel.

21 czerwca 2021

Smukt og god kvalitet

Smukt og god kvalitet
Vi har lige modtaget vores drivhus - Venus 6200 i sort, og det er så flot, og kvaliteten virker god!
Brugsvejledningen var lidt svær st få overblik over, det krævede lidt god tålmodighed og overblik, men så snart de første dele blev samlet gik det fint!
Så trods vente tid på selve drivhuset er vi fuldt ud tilfreds og er så glade for købet.

Ydermere var nogle glas slået itu ved transporten, jeg kontaktede Vitavia over mail - imødekommende kunde service og allerede dagen efter kom der nye glas, det er virkelig service!

19 czerwca 2021
Oceniono na 1 z 5

Har købt drivhuset i efteråret

Har købt drivhuset i efteråret. Skulle montere det her i foråret. Da jeg pakkede pallen op med glas i var 6 ruder smadret. Brugsvejledningen er praktisk talt ubrugelig. Selve drivhus rammen er ok når man først får det hele samlet men de nye vindues lister er noget værre klamp

13 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

købte et sirius drivhus sidste år til…

købte et sirius drivhus sidste år til 13000, og er nu igang med at sætte det op. der mangler bolte og mørtikke. så kontaktede vitavia på kunde service. og Ingen hjælp at hente. så man skal åbenbart samle det med det samme man modtager det ellers ingen hjælp.

23 kwietnia 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej