1. Pielęgnacja zieleni
  2. Ogrodnik
  3. Kształtowanie krajobrazu
  4. Architektura krajobrazu
  5. Pielęgnacja drzew

Vita Verde er latin for det grønne liv. Vi gør en ihærdig og professionel indsats for at levere en ordentlig og effektiv ejendomspleje, så du nemt kan nyde det grønne liv. . Én aftale, ét kontaktpunkt – og en smuk velplejet ejendom året rundt.

4,0

Dobra

Grøn omstilling hos vitaverde!

Kæmpe anbefaling af Vita Verde!

Jeg kan ikke sige nok gode ting om Vita Verde. Fra start til slut var servicen helt i topprofessionel, pålidelig og med en tydelig passion for faget. De gik above and beyond for mig og sørgede for, at alt blev lavet ordentligt, ned til mindste detalje.

Haven blev fuldstændig forvandlet, den ser ikke bare pæn ud, den føles gennemtænkt og velplejet. Der blev lyttet til mine ønsker, givet gode råd undervejs og arbejdet blev udført effektivt og med et smil og lidt sjov til side her og der. Man kan tydeligt mærke, at det ikke bare er et job, men noget de virkelig går op i.

Hvis du leder efter en gartner, der leverer kvalitet, ærlighed og flotte resultater, så er Vita Verde det helt rigtige valg. Jeg ville uden tøven vælge dem igen og anbefaler dem til alle, der vil have deres have i topform 💚

8 września 2025
Logo Vita Verde

Odpowiedź od Vita Verde

Sikke en dejlig anmeldelse. Tak for det.
En sand fornøjelse at arbejde hos dig,- vi kommer meget gerne igen.

Venligste hilsner
Johannes fra Vita Verde

Jeg har benyttet Vita Verde til at…

Jeg har benyttet Vita Verde til at istandsætte min have, som har vokset vildt i lang tid.

Jeg er meget tilfreds. Haven står nu pænere end aldrig før.

Varm anbefaling herfra.

Ps. I øvrigt blev arbejdet udført af en super flink og ordentlig fyr.

7 stycznia 2026
Logo Vita Verde

Odpowiedź od Vita Verde

Tak for en meget fin anmeldelse.

Venligste hilsner
Johannes fra Vita Verde