Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Ik heb helaas 2 weken op mijn bestelling moeten wachten. Miscchien lag het aan PostNL, ik kreeg iedere keer de melding dat het pakket niet fysiek was aangeboden. Al met al hebben jullie het pakket o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Op 7 februari een bestelling gedaan. In de mail staat dat deze ontvangen is en verwerkt wordt. Tevens direct betaald. Melding v PostNL dat mijn pakket nog niet ontvangen is door hen. Bezorgtijd nog... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Fitness i dietetyka
  2. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Wij zijn Vitamines.com. Een plek waar gezondheid simpel wordt. Geen hypes. Geen overdreven claims. Alleen supplementen die passen binnen wat écht bewezen is. Daarom kiezen wij bewust voor producten die voldoen aan de richtlijnen van de Keuringsraad en EFSA. Zodat je zeker weet dat wat je neemt, ook klopt. Wat je van ons kunt verwachten: 🔹 Bewezen formules – producten die voldoen aan EFSA- en Keuringsraadrichtlijnen 🔹 Europese productie – gemaakt volgens strenge kwaliteitsstandaarden 🔹 Snelle levering – vandaag besteld, vaak morgen in huis 🔹 Scherpe prijzen – premium kwaliteit zonder onnodige marges Waarom we Vitamines.com begonnen? Omdat we vonden dat de supplementenmarkt te vaak draait om marketing in plaats van inhoud. Wij geloven dat goede supplementen transparant, betrouwbaar en betaalbaar moeten zijn. Of je nu werkt aan: – je dagelijkse gezondheid – meer energie en focus – herstel na het sporten – of simpelweg een sterke basis Bij Vitamines.com vind je producten waar je op kunt vertrouwen.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Makkelijk in gebruik

Ben tevreden over het product, ik gebruik het in mijn koffie. Maar te kort om echt een mening er over te hebben. Het is makkelijk in gebruik, een maatschep in je koffie. Het is wel een beetje verwarrend. Op de site wordt geadviseerd een schep p.d, op de verpakking staat 1 a twee scheppen p.d. ik gebruik nu in de ochtend en in de avond 1 schep in de koffie. Weet niet of dit wijs is. Heb nog geen klachten. Wil wel weten waar ik mij aan moet houden. Ik gebruik het voor mijn huid nagels en haar. Mochten er rimpels verdwijnen of verminderen is het mooi meegenomen

1 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

De boom mutivitamines vallen bij mijn…

De boom mutivitamines vallen bij mijn zoon goed in de smaak. Zelf gebruik ik het collegeen poeder van beauty blend nu 2 weken en kan nog niet veel zeggen erover maar super makkelijk in gebruik elke dag 1 maal door me koffie

19 marca 2026

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring. ik bestelde de Beauty Blend, maar kreeg geen bevestiging in mijn mail. dit is via de klantenservice super snel opgepakt. ik bestel mijn supplementen nu alleen nog maar via vitamines.com

16 stycznia 2026

Odpowiedź od Vitamines

Wat leuk zeg. Wij zijn echt blij hiermee en hier doen we het voor.

Aanrader!

Snelle levering. Supps bevallen goed. Aanrader.

15 stycznia 2026

Odpowiedź od Vitamines

Wat leuk om te horen dit! DIt is waar we het voor doen.

Snelle verzending / mooie aanbieding

Actie product 1 + 1 gratis , snelle verzending. Of het product voor mij werkt kan ik nog niet zeggen na 1 week.

3 stycznia 2026

Odpowiedź od Vitamines

Jaaa wat leuk dit. Die snelle verzending hebben we heel lang aan gewerkt.

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke site, mooie korting en snelle levering! Vaker besteld en heel tevreden.

16 listopada 2025

Odpowiedź od Vitamines

Wat een leuk bericht. Dankjewel hier doen we het voor.

Oceniono na 1 z 5

Nooit producten hier bestellen!! Ondeugdelijk product!!

Nooit producten hier bestellen!!! Je krijgt een ondeugdelijk product geleverd waarvoor je betaald hebt. Het is je geld niet waard!!

Ik werd door Support team van Vitamines op de hoogte gesteld dat de Boom Greens niet in grote verpakkingen op voorraad zou zijn. En om dit probleem z.s.m. te kunnen oplossen kan men als alternatief
6x 100 gram pouches aanbieden en toesturen én zoals eerder beloofd ook een cadeau vanwege te late levering.

Vandaag kreeg ik netjes mijn bestelling toegestuurd, weliswaar een aantal dagen later dan verwacht. Bij controle heb ik het cadeau nooit mogen ontvangen. Daarnaast werd de 6x 100 gram pouches gewisseld in 2x 270 gram ( originele verpakking en hoeveelheid welk ik oorspronkelijk besteld heb). Prima allemaal, maar tot mijn grote verbazing heeft men mij een ondeugdelijk product gestuurd, lees goed; een product wat GEOPEND/GEBRUIKT is!! Dit kan niet waar zijn zou je denken; een groot bedrijf zoals Vitamines zal hierdoor een slechte reputatie krijgen;

1) slechte communicatie naar de klant toe over het aantal geleverde product.
2) ondeugdelijk product toegsturen - je betaalt voor een product wat al voor de helft gebruikt is en toesturen aan de klant, dat kan een klant toch niet accepteren?

Eindconclusie: NOOIT JE BESTELLING HIER PLAATSEN- JE KRIJGT EEN GEBRUIKTE PRODUCTEN TOEGESTUURD!!!!!!

17 listopada 2025

Hi!
Wat ontzettend vervelend om te lezen dit is absoluut niet zoals het hoort en ook zeker niet wat je van ons mag verwachten.

We hebben intern direct een onderzoek gestart om uit te zoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Wil je een mail sturen naar onze klantenservice
met je ordernummer? Dan lossen we dit meteen voor je op en zorgen we dat je alsnog ontvangt waar je recht op hebt.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Collageen poeder van Herbolist besteld

Collageen poeder van Herbolist besteld. Zat geen maatschepje bij. Gemaild of ze me er alsnog een konden toesturen. “Gebruik maar een theelepel” was de reactie. Waardeloze service. Een levering hoort compleet te zijn en zo niet stuur je iets na en reageer je niet zo.

12 listopada 2025

Hi!

We nemen contact met je op om dit op te lossen!

Oceniono na 1 z 5

In het begin werd ik op de hoogte…

In het begin werd ik op de hoogte gehouden dat het langer zou duren ivm cyber aanbieding. Vandaag gemaild helemaal niets gehoord! Ik hoop dat het goed komt. Als ik de reviews lees zou het goed moeten komen.

4 listopada 2025

Odpowiedź od Vitamines

Hi Ester, heb je inmiddels iets vernomen van mijn collega van de klantenservice? Door de cyber month is het drukker bij onze klantenservice dan gebruikelijk.

Oceniono na 5 z 5

Levering ging niet helemaal goed

Levering ging niet helemaal goed, maar ben super goed en fijn geholpen door de klantenservice. Jabar reageerde snel en adequaat.

9 października 2025

Odpowiedź od Vitamines

Fijn dat het is opgelost!

Bestelling niet bezorgd door DHL

Na een niet geleverde bestelling door DHL uiteindelijk goed geholpen door Jabar van Support Team.
Fijn om te weten dat het toch wel goed komt.
Bedankt!

3 października 2025

Odpowiedź od Vitamines

Bedankt voor je review en fijn dat het helemaal is goedgekomen!

Ein endloser Pfad von Werbung

Mit einer Überschrift die verlockend wirkt. Eine Geschichte die Interessen weckt, so fängt es an. Die Einleitung wird so derart lang hingezogen das der Leser eigentlich nur am scrollen ist. Die Blöcke sind getrennt von wirren Werbeeinblendungen. Kein System,da die Geschichte mal zwei Sätze hat, dann die unsinnige Werbung, mal 5 oder acht Sätze hintereinander...dann wieder Werbung. Personen im öffentlichen Leben werden gezeigt mit einer weiteren Locküberschrift. Zum "Abbiegen" gedacht. Weg von der eigentlichen Storie, da die nächste schon bereit ist.
Endlich kommt die Geschichte langsam in Gang, so glaubt man. Bis jetzt hat der Leser mind. 50 werbepics gesehen und hat das Gefühl schlichtweg aufs Glatteis geführt worden zu sein. Jetzt könnte man merken das es reine Verschwendung der eigenen Zeit gewesen ist. Die Verfasser glauben das bei dieser Art der Unterhaltung eine Ausreichende Menge Leser versehentlich auf son Werbeblock klickt, und es wird dadurch Geld verdient. Das sind eh nur Zombies die nur auf News und Stories aus sind, die man schnell lesen kann während man wartet bis der Cafe endlich zubereitet ist, so könnten deren Ansichten sein. Und die versehentliche Klicks werden auch Garantiert stattfinden.

Der Verfasser ist im Grunde nur stier aufs Geld. Ohne Niveau und ohne Qualität. Einzig sein Lebensstiel ist auf hohem Niveau und sesshaft in nobler Adresse. Die Qualität steht wohl in der Garage in Form eines Sport-Autos. Bereit für noch mehr.....

13 września 2025

Odpowiedź od Vitamines

Waar kunnen we je mee helpen?

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej