Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooi pakket
Mooi pakket, snel opgestuurd. Ik was vergeten juiste adres op te geven. Dit was geen probleem, men dacht direct mee om het op te lossen. Ontvanger was blij met het pakket en aangenaam verrast over de inhoud. Bij dit bedrijf ga ik vaker bestellen.

Valentijnpakket
Omdat het een last minute bestelling was even gebeld en vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Medewerker was behulpzaam en dacht mee. Het Valentijnpakket zag er leuk uit en verzorgd uit.

Odpowiedź od Vitamine Bo
Origineel, gezond en verrassend!
Hele leuke en gezonde manier om jezelf of iemand anders te verrassen. Net even anders dan de standaard bos bloemen, fruitmand of cadeaubon!
Goed contact tijdens het verzendproces en leuk verpakt. Prijzen iets aan de hoge kant vind ik zelf maar voor de rest: Aanrader!

Super super super …
Was weer een geweldig en heerlijk gezond pakket. Iedereen die er een ontvangt is er altijd ontzettend blij mee.
Communicatie met het bedrijf is echt top.
Kan dit zeker aanraden.

Persoonlijk, betrouwbaar, snel
Leuk bedrijf, persoonlijke communicatie, snelle betrouwbare levering met track & trace, makkelijk te verzenden naar meerdere adressen

Odpowiedź od Vitamine Bo
Originele cadeaus en perfecte service
Duidelijke en goed werkende website. Leuke en originele brievenbuspakketjes die je direct bij het adres van vrienden of familie kunt laten bezorgen met een persoonlijk bericht op de kaart.
Goede tracking informatie. Binnen het aangegeven tijdblok bezorgd bij een vriendin, van wie ik vervolgens een blij berichtje kreeg. Het heeft haar die dag helemaal opgevrolijkt.

Odpowiedź od Vitamine Bo
Prima als je geen haast hebt
Site was redelijk traag, bestellen ging prima, ook wordt je goed op de hoogte gehouden. Vond wel dat het lang duurde. Donderdags besteld en hopelijk zaterdags afgeleverd.

Odpowiedź od Vitamine Bo
Echt een verrasing voor de ontvangers!
Origineel, verrassend lekker en fijne service!

Odpowiedź od Vitamine Bo
Super leuk en origineel cadeautje
Super leuk en origineel cadeautje. Is goed bevallen bij de ontvanger.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.