TRAP HIER ALSTUBLIEFT NIET IN!
Beste mensen, TRAP HIER NIET IN! Vera Franssen bestaat niet (de foto van haar is van internet geplukt), de video’s van zogenaamd “slachtoffers” zijn nep (allemaal gecast via Nederlandse castingsites en dus acteurs). Deze site en nog vele andere sites die “hulp bieden” aan slachtoffers van narcistisch misbruik is opgezet door ondernemer(s) gevestigd in Bulgarije. Het KVK nummer die op de site staat klopt niet. De vestiging in Amsterdam is een pandje waar meerdere bedrijfjes ingeschreven zijn, dit is relatief makkelijk te regelen. Ik vind het erg om te zien dat mensen die echt last hebben van een narcistisch persoon of relatie en dus in mijn ogen kwetsbaarder zijn, hier slachtoffer van worden en geld betalen aan ondernemers, die dit naar mijn idee alleen maar doen voor het geld. Helaas bestaan dit soort mensen. Ik zou voor professionele hulp, naar echte professionals toestappen. Ik raad het niet aan om allerlei dingen te kopen online, hier zit je namelijk vaak langere tijd aan vast, zonder dat je het doorhebt!