Tijdens de intake een goede medische check waar voor mij een aandachtspunt naar boven kwam. Nadat dat verder (door de huisarts) was onderzocht en na overleg met de arts van Visus heb ik de haar tra... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben heel goed ontvangen en heb een Consult gehad met de teamleider assistente en dat ging super! Weinig plekken waar ik zo goed ben gehoord en geholpen, heel fijn gevoel gekregen en uitstekend... Zobacz więcej
Ik heb jaren permanente make up gehad en na het laseren bleef ik zitten met wenkbrauwen zonder staartjes. Toen las ik dat het tegenwoordig ook mogelijk is om je wenkbrauwen te transplanteren.... Zobacz więcej
In 2021 heb ik een haar transplantatie ondergaan bij Visus. Dit is tot op de dag van vandaag ontzettend goed bevallen. Vanaf het intake gesprek, de dag van de transplantatie zelf waarin alle collega... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gespecialiseerd in haartransplantaties, geavanceerde haaranalyse en premium behandelervaringen. Bij VISUS Haarkliniek combineren wij medische expertise met innovatieve technologie en een zorgvuldig opgebouwde behandelstructuur. Vanuit onze rol als één van de eerste klinieken in Nederland die de DHI-methode introduceerde, blijven wij continu investeren in ontwikkeling, precisie en kwaliteit. - Medisch onderbouwde aanpak - Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens gecontroleerde protocollen en onder supervisie van BIG-geregistreerde artsen, aangesloten bij internationale organisaties zoals de ISHRS. Hierbij staan veiligheid, donor management en een natuurlijk eindresultaat centraal. - Geavanceerde technieken & systemen - Wij werken met moderne behandelmethoden zoals FUE (met sapphire techniek) en DHI, ondersteund door innovatieve extractiesystemen (zoals WAW) en digitale analysetools. Voorafgaand aan de behandeling maken wij gebruik van AI-gedreven en 3D-gebaseerde analyses om een zo nauwkeurig mogelijk behandelplan op te stellen. - VISUS Premium ervaring - Binnen VISUS bieden wij naast de medische behandeling ook een premium behandelomgeving, waarbij comfort, discretie en persoonlijke aandacht centraal staan. Het volledige traject - van intake tot nazorg - is afgestemd op kwaliteit en efficiëntie. - Persoonlijke begeleiding - Elke behandeling begint met een uitgebreide beoordeling van uw haarsituatie en verwachtingen. Wij begeleiden u stap voor stap door het proces en zorgen voor duidelijke communicatie en realistische inzichten. - Natuurlijk en duurzaam resultaat - De getransplanteerde grafts worden zorgvuldig geselecteerd uit het permanente donorgebied. Het resultaat ontwikkelt zich geleidelijk en sluit aan bij de natuurlijke haargroei en gezichtsverhoudingen.
Dane kontaktowe
Turfweg 79, 3065 AJ, Rotterdam, Holandia
- 010- 307 56 92
- info@visushaarkliniek.nl
- visushaarkliniek.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer tevreden
Ik heb een jaar geleden een haartransplantatie bij Visus laten doen en daarna een XL behandeling gedaan. Ik ben erg blij met de algemene service en zorg voor en ook na de behandeling. Ik heb altijd eerlijk en realistisch advies gekregen. Ik ben erg blij met het resultaat, het is pas echt gaan groeien tussen maand 6 en 12. Het duurt even maar het is de moeite zeker waard.
Very happy about the end result.
Very happy about the end result.
Excellent overall experience, staff is kind, helpful and professional. Exceptionally explanation of the surgery, possible results and recovery time. Thank you Visus haarkliniek.
Prima resultaat
Goede uitleg en begeleiding in het hele traject. Zeer tevreden over het eindresultaat, weinig of geen complicaties. Wilde dat ik het eerder had gedaan.
Great result and very friendly and Professional service!
Very satisfied with the service and the result at Visus. Very friendly and Professional staff. Super friendly and happy intake with the doctor and a very patiënt and sweet medical team during the treatment.Also the aftercare was kind and reassuring.Top team!
zeer goed resultaat en professionele begeleiding
Ik heb vorig jaar mijn haar transplantatie laten doen bij Visus haarkliniek, hierbij zijn 3000 grafts geplaatst, ik ben zeer tevreden zowel over de begeleiding, de operatie en het eind resultaat. De kliniek besteed veel zorg aan het voor- en na-traject om zo goed de kwaliteit en het herstel te begeleiden. Wat mij ook opviel is dat ze veel nieuwe technologieen als eerste in Nederland toepassen.
Professioneel en kundig! Enorm blij met het resultaat.
Een jaar geleden ben ik een haartransplantatie ondergaan bij visus. Ik was niet tevreden met mijn haarlijn en wilde deze graag gecorrigeerd hebben. Na professioneel en eerlijk advies - de arts vond het nog niet helemaal nodig gezien mijn leeftijd (toen 23), maar liet het aan mij over - ben ik voor de DHI methode gegaan. Ik heb een naaldenfobie en bij vooronderzoek kwam ik erachter dat Visus met een soort naaldloze techniek werkt. Komen er dan helemaal geen naalden aan te pas? Jawel, alleen de beginverdoving is met een soort klikker die de hoofdhuid eerst verdoofd voordat de daadwerkelijke onderhuidse verdoving (met naald) wordt gezet. Deze klikker voelt alsof iemand licht met een elastiekje tegen je hoofd slaat - voor mij niet pijnlijk en viel me allemaal reuze mee. De daadwerkelijke naald heb ik dus niet gevoeld.
De dag van operatie was heel rustig en prettig verlopen: intake met invullen van formulieren (en wat je wil hebben als lunch), kleine medische testjes als bloeddruk en suikergehalte, en dan door naar de behandelkamer. Je wordt vanaf het begin gerust gesteld en goed begeleid in de stappen die ze doen. Moet je tussendoor naar het toilet of heb je dorst? Ze stoppen even en geven je de tijd en ruimte. Super! Na de behandeling krijg je duidelijke instructies mee naar huis en kom je een of twee dagen later terug om je haar voor het eerst te laten wassen. Wederom krijg je dan duidelijke instructies hoe verder.
Concluderend, mijn gehele ervaring met Visus is zeer prettig geweest. Het is een professioneel bedrijf met kennis en kunde. Als ik dit wist, was ik nog eerder gekomen! Niet geheel onbelangrijk: ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.
Ik ben nu een jaar verder en ervaar een…
Ik ben nu een jaar verder en ervaar een geweldig resultaat! Het voortraject, de behandeling zelf en de nazorg zijn perfect te noemen. Tel hier nog bij op dat de kliniek op steenworp afstand van mijn huis zit. Kortom, een aanrader voor iedereen die last ervaart van kaler worden.
Aanrader!
Nu een half jaar verder. Ziet er al veelbelovend uit! Zeer tevreden over de werkwijze en het personeel.
Zeker aan te raden!
Een jaar geleden behandeling ondergaan
Een jaar geleden behandeling ondergaan, heel erg tevreden met het resultaat. Iedereen aan te raden.
Mooi resultaat
Mooi resultaat, goede begeleiding, vriendelijk en behulpzaam personeel
Zeer blij met het resultaat/werkwijze…
Zeer blij met het resultaat/werkwijze en de begeleiding.
Ik zou het iedereen aanraden!
Ik bent zeer tevreden vaan de resultaat…
Ik bent zeer tevreden vaan de resultaat een zeer professioneel een vriendelijk bedankt.
Top ervaring met geweldig resultaat
De intake, behandeling en nazorg was geweldig. Duidelijke vooraf geïnformeerd, met blond haar kunnen ze het resultaat moeilijk inschatten. In november 2018 een haartransplantatie ondergaan. De dag zelf verliep zeer prettig, een fijne rustige omgeving. M'n partner was welkom en alles was keurig verzorgd. Het herstel verliep goed en ook de nazorg was prima. Wachten duurt lang... Na een jaar kon ik echt zeggen "Wauw!" (en.. Dit had veel eerder gemoeten..) Nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Boven verwachting.
Erg lang getwijfeld, maar ik zou het nu iedereen aanraden. Het personeel is altijd goed bereikbaar, staat open voor alle vragen en weten wat ze doen. Kortom: geweldig!
Één jaar geleden haartransplantatie en heel erg tevreden!
Één jaar geleden een haar transplantatie ondergaan. De eerste indruk bij het intake gesprek was vriendelijk maar ook duidelijkheid waardoor een realistisch beeld en verwachtingen werden gegeven. Dat gaf vertrouwen. De ingreep zelf erg professioneel. En een uitstekende nazorg. Kortom overweeg je een haartransplantatie dan adviseer ik je zeker om een afspraak te maken met Visus
1 jaar en 2 maand geleden een…
1 jaar en 2 maand geleden een haartransplantatie ondergaan. Het eindresultaat dat ik voor ogen had is gerealiseerd. De ingreep viel alles mee en mede door de klantvriendelijkheid van Visus en het resultaat tot nu toe ben ik super tevreden dat ik de stap heb gemaak om bij Visus Haarkliniek deze ingreep te laten doen.
1 week geleden een transplantatie…
1 week geleden een transplantatie ondergaan. Het eindoordeel heb ik nog niet maar andere branches mogen een voorbeeld nemen aan de klantvriendelijkheid van Visus! Ook de software hebben ze goed op orde met herinnerings sms'jes voor je afspraken.
Echt super blij met het resultaat tot…
Echt super blij met het resultaat tot nu toe. Al na 7.5 maand kan ik eindelijk weer mijn haar in model doen. Top service van hele vriendelijke mensen!!
Via een collega bij Visus haarkliniek terecht gekomen
Via een collega bij Visus haarkliniek terecht gekomen en zeer goed geholpen. Prettig en vriendelijke medewerkers, een aanrader
Geweldig ervaring met super…resultaat
Geweldig ervaring met super professionele en zeer vriendelijke personeel. Heel goede uitleg perfecte behandeling en echt een super resultaat.
Doświadczenie Trustpilot