Tijdens de intake een goede medische check waar voor mij een aandachtspunt naar boven kwam. Nadat dat verder (door de huisarts) was onderzocht en na overleg met de arts van Visus heb ik de haar tra... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben heel goed ontvangen en heb een Consult gehad met de teamleider assistente en dat ging super! Weinig plekken waar ik zo goed ben gehoord en geholpen, heel fijn gevoel gekregen en uitstekend... Zobacz więcej
Ik heb jaren permanente make up gehad en na het laseren bleef ik zitten met wenkbrauwen zonder staartjes. Toen las ik dat het tegenwoordig ook mogelijk is om je wenkbrauwen te transplanteren.... Zobacz więcej
In 2021 heb ik een haar transplantatie ondergaan bij Visus. Dit is tot op de dag van vandaag ontzettend goed bevallen. Vanaf het intake gesprek, de dag van de transplantatie zelf waarin alle collega... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gespecialiseerd in haartransplantaties, geavanceerde haaranalyse en premium behandelervaringen. Bij VISUS Haarkliniek combineren wij medische expertise met innovatieve technologie en een zorgvuldig opgebouwde behandelstructuur. Vanuit onze rol als één van de eerste klinieken in Nederland die de DHI-methode introduceerde, blijven wij continu investeren in ontwikkeling, precisie en kwaliteit. - Medisch onderbouwde aanpak - Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens gecontroleerde protocollen en onder supervisie van BIG-geregistreerde artsen, aangesloten bij internationale organisaties zoals de ISHRS. Hierbij staan veiligheid, donor management en een natuurlijk eindresultaat centraal. - Geavanceerde technieken & systemen - Wij werken met moderne behandelmethoden zoals FUE (met sapphire techniek) en DHI, ondersteund door innovatieve extractiesystemen (zoals WAW) en digitale analysetools. Voorafgaand aan de behandeling maken wij gebruik van AI-gedreven en 3D-gebaseerde analyses om een zo nauwkeurig mogelijk behandelplan op te stellen. - VISUS Premium ervaring - Binnen VISUS bieden wij naast de medische behandeling ook een premium behandelomgeving, waarbij comfort, discretie en persoonlijke aandacht centraal staan. Het volledige traject - van intake tot nazorg - is afgestemd op kwaliteit en efficiëntie. - Persoonlijke begeleiding - Elke behandeling begint met een uitgebreide beoordeling van uw haarsituatie en verwachtingen. Wij begeleiden u stap voor stap door het proces en zorgen voor duidelijke communicatie en realistische inzichten. - Natuurlijk en duurzaam resultaat - De getransplanteerde grafts worden zorgvuldig geselecteerd uit het permanente donorgebied. Het resultaat ontwikkelt zich geleidelijk en sluit aan bij de natuurlijke haargroei en gezichtsverhoudingen.
Dane kontaktowe
Turfweg 79, 3065 AJ, Rotterdam, Holandia
- 010- 307 56 92
- info@visushaarkliniek.nl
- visushaarkliniek.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Goeie match !
Mijn eerste consult bij Visus was als een warm bad. Mijn eerste indruk was beslissend, wat een vriendelijk personeel. Hier wil ik en ga ik mijn haartransplantatie laten doen! Nu 5 maand verder en ben zeer tevreden en krijg een lach op mijn gezicht als ik het resultaat zie en bedenk hoe het er eind dit jaar uitziet. Ook de nazorg is/was goed geregeld, makkelijk en snel te bereiken !
Visus haarkliniek
De uitleg is goed en duidelijk zowel voor tijdens en na de behandeling. Er word goed voor je gezorgd en ook naar je geluisterd. Het resultaat is zeer goed ik ben er enorm blij mee. M.denouden
Aanrader
Inmiddels twee behandelingen gehad. De eerste is zeer goed bevallen en de tweede behandeling (tot nu toe) ook. Tevreden met de goede voorlichting, inclusief realistische verwachtingen. De begeleiding, de behandeling en de nazorg waren zeer professioneel en prettig. Een aanrader.
5 sterren voor haarkliniek Visus,
5 sterren voor haarkliniek Visus,
Het ontvangst, de afspraken en de behandeling zijn op een professionele manier aangepakt en voor de klant zo vriendelijk mogelijk gemaakt.
November 2023 ben ik voor een gratis consult op gesprek geweest en vervolgens in februari 2024
De behandeling gestart, alles is goed verlopen en nu een jaar later (feb 2025) ben ik zeer tevreden met het resultaat!
Zeer ontevreden na 2 behandelingen in korte tijd.
In 2020 heb ik mijn eerste FUE behandeling uit laten voeren bij Visus Haarkliniek. Hierbij werden de nodige +\- 3000 grafts geplaatst voor mijn inhammen. Nadat bij het herstelproces alles prima is verlopen tot dusver begon na ongeveer 6 maanden al een mooi resultaat zichtbaar te worden. Enkel bleven er 2 duidelijk kale plekken rondom mijn inhammen zichtbaar waar geen haargroei terug kwam. Na enkele controle foto’s werd steeds gezegd dit wat achter liep en uiteindelijk nog wat langer de tijd nodig had. We zouden dit aankijken tot aan de jaar controle. Vervolgens tijdens de jaar controle was er enkel nog geen verbetering zichtbaar. In gesprek met verschillende artsen en medewerkers werd er vervolgens steeds gezegd dat mijn haar uitval proces in dit afgelopen jaar steede verder is gegaan, terwijl op alle foto’s duidelijk zichtbaar was dat hier volledig geïmplanteerd was op de kale plekken. Tot vervelendheid en frustratie toe heb ik lang moeten praten tot ze een touch-upp behandeling aan wilde bieden om deze plekken met +\- 500 grafts op te vullen.
Om een passende afspraak voor me in te plannen voelde ik me een aantal keer niet bepaald serieus genomen omdat ik steeds te horen kreeg er geen plek was voor de behandeling rondom dat tijdstip terwijl enkele bekenden van me vervolgens op een later moment nog wel ingepland konden worden. Uiteindelijk op de behandel dag van de 2e behandeling aangekomen, werd er besloten dat het aantal grafts onvoldoende zou zijn om de plekken op te vullen waarbij werd gezegd ze zowat meer den het dubbel aantal grafts nodig hadden en er bij de afgesproken prijs ook nog eens meer dan €600,- bij kwam. Er persoonlijk op dat moment toch voor gekozen om hier met tegenzin toch voor te gaan omdat ik voor een goed eindresultaat wil gaan. Inmiddels een jaar verder ben ik nog zeer ontevreden over de dichtheid van deze plekken. Ik heb alles bij elkaar meer dan 5 mensen richting Visus doorgestuurd voor een harttransplantatie maar raad werkelijk niemand meer aan om hier voor een behandeling heen te gaan. Los van het kostenplaatje, maar vooral het eindresultaat ben ik zeer ontevreden.
28 jaar Fue behandeling 1000-2000 grafts
Via sociale media ben ik terechtgekomen bij Visus Haarkliniek. Ik moet zeggen dat ik tijdens de intake goed werd opgevangen door de kliniek. Iedereen is professioneel, wat voor mij de doorslag gaf om mijn haarlijn te laten ‘versterken’. Op 27 augustus heb ik mijn inhammen laten opvullen. Ik ben nu 10 weken na de FUE-operatie en zie al duidelijke progressie, wat mij natuurlijk blij maakt en me doet uitkijken naar de komende maanden waarin het haar sterker zal groeien. Iedereen reageert anders op een operatie, en bij mij viel het gelukkig allemaal mee.
Het enige nare voor mij waren de verdovingen, maar dat komt omdat ik sowieso geen goede relatie heb met naalden. De pijn zou ik een 6,5 geven op een schaal van 1 tot 10. Voor de rest viel het gelukkig allemaal mee.
Ik ben goed geholpen tijdens de intake
Ik ben goed geholpen tijdens de intake, ze hebben mij veel uitleg gegeven over de mogelijkheden van de haartransplantatie en welke het meest passend was. Erg positief!
Prima resultaat bij Visus Haarkliniek
Februari 2023 prettig intakegesprek gehad bij Visus Haarkliniek en 20 april de haartransplantatie laten doen. De informatie vooraf, tijdens en achteraf zeer duidelijk. Tijdens het genezingsproces een aantal vragen gehad die direct per mail of telefonisch werden beantwoord. Na een jaar het eindresultaat besproken. Op de kruin na was ik dik tevreden. Mijn kruin was bedekt maar wilde het voller hebben. Dit besproken en kon binnen een week weer terecht. Inmiddels weer 5 1/2 maand verder en het resultaat is veelbelovend. De kruin is nu al flink bedekt. Waarom gekozen voor Visus Haarkliniek; prettig contact, duidelijke informatie voor, tijdens en na de ingreep, goedkopere tarieven t.o.v. anderen. Zeer aan te bevelen.
Andre Brusse, Vlaardingen
Tot nu toe zeer tevreden
Tot nu toe zeer tevreden. Uiteraard had ik veel zenuwen maar alle personeel is zo zorgvuldig en super vriendelijk! Scheelde de helft! Ze nemen echt de tijd voor je.
Teleurgesteld
Ik heb een afspraak op 22-02-2023 gehad voor een haar transplant voor mijn kruin. Ik snap dat op de kruin alleen 60 procent van de grafts normaal groeien. Maar ik ben zo goed als kaal. Als ik geen behandeling had gehad zou het zo'n beetje hetzelfde eruitzien. En nu heb ik ook nog eens kale plekken/littekens op mijn achterhoofd van de behandeling.
Tijdens de behandeling waren de mannen veel afgeleid door hun collegas en ik denk dat dat een groot effect heeft gehad op mijn behandeling. Mijn behandeling werd niet serieus genomen merkte ik.
Ik heb het een anderhalf jaar afgewacht in de hoop dat het haar dikker zou worden maar dat is niet gebeurd, en zal ook niet gebeuren van wat ik heb gezien. Iedereen die het ziet zegt dat ik kaal geworden ben.
Ik heb de FUE haar transplantatie methode gedaan met +/- 3000 grafts. Als alleen al 50% was gegroeid had ik dik haar op mijn kruin. Maar het ziet eruit alsof maximaal 20% eruit is gegroeid. Bij de na controle is mij verteld dat er geen ruimte is voor een correctie.
Ik heb veel spijt dat ik deze behandeling hier heb gedaan en ik raad het niemand aan.

Odpowiedź od Visus Haarkliniek
Top ervaring
Top ervaring.
Visus haarkliniek is een bedrijf die ik iedereen aanraad, ze doen wat ze zeggen en aangeven op de website.
Na vele websites en intakes gehad te hebben viel mijn keuze uiteindelijk op Visus haarkliniek. Het vertrouwen wat ik kreeg door alleen al de verhalen op de website en nog meer na mijn intake was groot. Dit vertrouwen is door mijn behandeling en de service na de behandeling alleen maar gegroeid.
In februari stond mijn haartransplantatie gepland, ondanks dat ik erg zenuwachtig was, stelden ze mij direct op mijn gemak. Vanaf het eerste moment loopt er een assistent met je mee die alles precies uitlegt. Je kunt haar alles vragen en als je wilt zal ze je hand nog vasthouden.
Het team wat vanaf het eerste uur bezig is geweest met de behandeling zijn zeer professioneel en laten je precies weten wat ze gaan doen.
Het ligt natuurlijk aan de hoeveelheid crafts die gezet moeten worden maar mijn behandeling met ca. 4000 crafts heeft een ochtend geduurd. ( nu heb ik ook niet vaak om pauze gevraagd)
Na de behandeling heb ik nog mogen genieten van een lekkere lunch en heb ik nog het vervolg plan doorgesproken.
En ja, de vraag : doet het pijn? :)
Opzich verneem je van het grootste deel van de behandeling helemaal niks omdat je verdoofd wordt. De verdoving aanbrengen is echter geen fijn gevoel en kan een prikkend gevoel geven.
Ach ja wie mooi wil zijn moet…..
Ik ben nu een half jaar verder de eerste kapper bezoeken zijn geweer en ben nu al tevreden met het resultaat. Het eindresultaat zal over ca. een half jaar zijn en ik ben erg benieuwd wat het nog meer gaat brengen.
Bedankt Visus haarkliniek jullie zijn geweldig.
Tevreden over Visus haarkliniek
1,5 jaar geleden een haartransplantatie laten doen bij Visus haarkliniek en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen. Je wordt geholpen door een topteam van professionals.
Tevreden klant
De kliniek is heel erg professioneel en de experts geven goed advies. Je wordt heel goed begeleid tijdens de behandeling en de nazorg is zorgvuldig. Ik heb absoluut geen spijt van mijn behandeling en raad Visus aan als de ideale plek om de behandeling te ondergaan.
Prima maar kan beter
Op mijn 22e besloot ik samen met mijn tweelingbroer een haartransplantatie te ondergaan via de bekende DHI-methode. Ik ben blij dat ik nu weer haar heb, want dat was natuurlijk het belangrijkste doel. Maar of de behandeling echt volledig aan mijn verwachtingen heeft voldaan, daar twijfel ik over.
Wat positief opviel, is dat het resultaat op zich goed is: ik heb weer haar. Het pand van de kliniek was schoon en goed onderhouden, en de receptionistes waren vriendelijk en behulpzaam.
Toch waren er ook dingen die me tegenvielen. De haarlijn werd vrij snel getekend, en ik kreeg slechts een klein spiegeltje om te beoordelen of het goed was. Dat gaf me niet echt een gerust gevoel over hoe het zou worden. Tijdens de behandeling zelf was het team van drie Turkse dames veel aan het lachen, wat een ongemakkelijk gevoel gaf. Het voelde niet echt professioneel aan.
Uiteindelijk weet ik niet zeker of ik deze kliniek zou aanraden. De service was wat mij betreft niet op het niveau dat ik had verwacht, vooral tijdens het consult. Ik had graag wat meer tijd en aandacht gehad voor mijn persoonlijke situatie. Het voelde een beetje alsof ik veel geld neerlegde voor iets wat mijn onzekerheid moest wegnemen, maar de ervaring zelf was meer te vergelijken met een snelle hap bij de McDonald’s: het doet wat het moet doen, maar verwacht geen uitzonderlijke service of veel aandacht voor detail.
Als je overweegt om een haartransplantatie te laten doen, raad ik je aan om ook naar andere klinieken te kijken die misschien wat meer aandacht besteden aan de persoonlijke wensen en zorgen van hun cliënten.

Odpowiedź od Visus Haarkliniek
haar transplantatie visus haarkliniek
Vorig jaar de stap gezet om een haartransplantatie te doen. Ik wou het liever dicht bij huis doen ipv ervoor naar het buitenland te reizen. Zo ben ik bij visus haarkliniek in Rotterdam terecht gekomen. Na een vrijblijvende kennismaking en informatie afspraak heb ik de stap gezet om het bij visus te doen. De medewerkers zijn heel vriendelijk en professioneel, de klikiek is heel modern, ze volgen je goed op en zijn vlot beschikbaar als je met vragen zit. Nu een jaar na de ingreep heb ik terug een volle haardos. Ik raad visus aan iedereen aan. Het resultaat is meer dan geslaagd.
Vriendelijke professionele behandeling
Vriendelijke professionele behandeling. ik zou iedereen aanraden die een behandeling wil ondergaan hier naar toe te gaan.
Bedankt
Graag wil ik de haartransplantatie kliniek Visus in Rotterdam bedanken voor hun uitstekende service en het prachtige resultaat. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg werd ik professioneel en vriendelijk behandeld. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe haardos.
Als het compleet pijnloos had geweest…
Als het compleet pijnloos had geweest kreeg het 5 sterren ;)
Heel tevreden met de behandeling
Heel tevreden met de behandeling. Ik heb nu een jaar geleden een haartransplantatie gehad en extreem tevreden met het resultaat. Een zeer goede keuze! Hele professionele club met oog op het resultaat
Super tevreden!
Anderhalf jaar geleden gekomen voor een FUE behandeling van ongeveer 3000 grafts. Echt superblij met het resultaat! Zelfs mijn kapper was onder de indruk van mij nieuwe haar. Vooral de periode na de behandeling was ik erg blij met Visus. Zo'n behandeling is geen kleine ingreep en je moet best wel voorzichtig zijn met je hoofd de weken erna. Maar ik kon Visus op elk moment bellen en mailen voor vragen en advies, wat wel heel veel gerustelling gaf. Ik zou Visus zeker aanraden aan mensen.
Doświadczenie Trustpilot