VisumPlus

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Voor de ondersteuning van mijn hotel in Ghana, het Golden Hill Parker Hotel in Elmina, vlieg ik een aantal jaren per jaar naar Ghana. Al die jaren verzorgt Visumplus , ik ben nu aan mijn 7de visum t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Visumplus is uit de lucht en dus hedtopt. Mijn geld is weg voor mijn Nepalvisum..:( Eerder ging het er perfect. Heel jammer!

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro wizowe i paszportowe

Napisane przez firmę

Ontdek de Plus in VisumPlus! Al ruim 12 jaar biedt VIsumPlus u de mogelijkheid om het traject van uw visumaanvraag te verzorgen. Eenvoudig online en in het Nederlands. Een snelle verwerking tegen een gunstig tarief! VisumPlus zorgt er vervolgens voor dat u uw e-visa tijdig ontvangt zodat u zorgeloos op (zaken)reis kan gaan!

Dane kontaktowe

Oceniono na 5 z 5

5 sterren voor visumplus vanwege de…

5 sterren voor visumplus vanwege de snelle en vlotte afhandeling, maar jammer dat het visum zo duur is. Wat ik niet begrijp is dat ik bij een betaalde visum van 90 dagen, op Zanderij een stempel krijg voor een verblijf van 1 maand. In Suriname moet ik dan binnen die maand naar de vreemdelingendienst voor verlenging van het visum. Vreemdelingendienst is geen visitekaartje voor Suriname. Schande dat het gebouw waar toeristen verwelkomt worden in zo'n verwaarloosd, onverzorgd, armoedig pand zit en niet opvalt. Er zijn ook weinig mensen c.q taxi chauffeurs die precies weten waar deze dienst zich bevindt en bij regenweer wordt je kletsnat. Wat het personeel daar betreft: "een cursus omgaan met mensen" is een aanrader. ik geef 1 ster voor de vreemdelingendienst Suriname. Hopelijk kunnen jullie iets betekenen voor jullie verlengstuk in Suriname

7 lutego 2021

Aanvraagproces is prima verlopen

Aanvraagproces is prima verlopen. Eén puntje zou geperfectioneerd kunnen worden wat mij betreft: indicatie over verschillende stappen in proces. Datum aanvraag ontvangen - datum aangeboden bij ambassade - verwachte datum verwerkt door ambassade - datum retour ontvangen van ambassade - datum retourzending

6 lutego 2021

visum

hallo ik ben heel goed geholpen door aad
alleen ik had een ander visum moeten hebben
voor 3 maanden en dan hier verlengen
want ik kan geen border run maken
had me 100 euro minder gekost maar goed
ik ben nu eindelijk hier dat is het voornaamste

gr gerrit bregman

30 stycznia 2021

Ondanks alle corona maatregelen

Ondanks alle corona maatregelen, heeft Visum plus het uiterste gedaan, om mij een visum te bezorgen. Dit is helaas niet gelukt, maar dat lag aan de Thaise ambassade. Visum plus heeft ook voorgaande jaren mijn visum verzorgt, tot mijn grote tevredenheid.

29 stycznia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej