Rekommenderas starkt. Kunnig hjälp som bollar idéer och kommer med råd kring design och lösningar. Håller tidsplan och arbetar snabbt och effektivt. Bra priser och kvalité på både arbete och fönster... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag kan rekommendera detta företag om ni är i behov av att byta fönster. Representanten från företaget kom och mätte befintliga fönster som skulle bytas och återkom kort efter med en offert. Den pers... Zobacz więcej
Mycket lätta att ha att göra med. Trevliga och mycket proffsiga. Bytte alla mina fönster inklusive listning på insidan på dryga två dagar.
Fantastiskt bra företag som är mycket duktiga och proffsiga på fönsterbyte och allt vad det innebär. Det har varit extremt bra kommunikation och dialog, från början till slut. Vi är supernöjda med Chr... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vision Entreprenad erbjuder kompletta lösningar inom fönster- och dörrbyten för både renovering och nybyggnation. Vi hjälper dig med ditt projekt från start till slut. Projektering, jämförelse av priser och utförande utav ditt projekt anpassat efter just dina önskemål. Genom kostnadsfria hembesök, noggranna och tydliga dialoger ser vi till att ta fram en lösning som är anpassat efter just dina behov och din budget. Med många välkända varumärken och samarbetspartners så är vår portfölj unik och konkurrenskraftig. Låt oss förverkliga dina visioner!
Dane kontaktowe
Kanalstråket 1, 43376, Jonsered, Szwecja
- 0735029810
- info@visionab.se
- visionab.se
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Oerhört effektiva med prima resultat
Oerhört effektiva med prima resultat.
Var till en början skeptisk till tidsplanen men vid första dagens slut stod det klart att det är dessa man skall anlita för fönsterjobb. Tack igen! Väldigt nöjd
Lyckat fönsterbyte!
Positiv känsla från första kontakt och genom hela beställningen. Snabbt och smidigt utfört arbete med trevliga och tydliga montörer. Lätt att kommunicera och att förstå utan att ha fackkunskap. Fönstren är verkligen top class som överträffar våra förväntningar.
Fönsterbyte och montering av skjutdörrar
Anlitade Vision Entreprenad för fönsterbyte och montering av skjutdörrar. Tydlig kommunikation genom hela processen och proffsigt utfört arbete. Mycket nöjd!
Nyinstallation vindsfönster
Mycket nöjd med deras arbete, både utförandet och slutresultat! Kan varmt rekommendera dem!
Byte av fönster och ytterdörr.
Byte av fönster och ytterdörr.
Allt gick bra och riktigt snygg finish både ute och inne.
Trevliga och proffsiga killar som jobbar effektivt.
Kommer anlita dom igen rekommenderas starkt.
Byte av fönster/fasadarbeten.
Byte av fönster/fasadarbeten.
Resultatet blev mkt bra. Några småjusteringar behövdes göras på utsidan vilket togs om hand snabbt.
Enkla att ha att göra med - bra kommunikation.
Rekommenderas.
Trevlig personal och bra utfört arbete
Trevlig personal och bra utfört arbete. Vi är jättenöjda
Alla överenskommelser var tillfredsställande
Alla överenskommelser var tillfredsställande.
Bra och snabb installation
Bra och snabb installion av fönster och balkongdörr. Snabbt besök efter kontakt när det gällde misstänkt fel på ett fönster.
Trevlig personal!
Byte ytterdörr
Jobb. Montering av ytterdörr. Efter hembesök kom omgående en offert. Priset kändes klart konkurrensmässigt. Jobbet utfärdades enligt den tidplan som vi var överens om. Bad även att låset skulle bytas till ett Yale doorman. Efter avslutat jobb hade låset lite problem med att stänga. Var tvungen att dra till lite extra. Tänkte att det var dom nya listerna som inte satt sig. Men tre månader senare ingen skillnad. Skickade ett sms och beskrev problemet. Dom hörde av sig omgående och kom redan samma eftermiddag och gjorde en lite justering på låsblecket. Nu fungerar allt hur bra som helst. Sättet och bemötandet från detta företag kan bara ge betyget 5 Stjärnor. Dom sätter standarden för kund nöjdhet. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
Kanon företag med kundfokus
Kanon företag. Underbart bemötande. Spelade ingen roll om jag kontaktade dem via telefon eller sms på en helg eller kväll, fick alltid svar inom en timma. Ett väldigt seriöst företag med 100% kundfokus.
Blev rekommenderad av Nordiska fönster när jag köpte ytterdörr och altandörr att Vison kunde installera dörrarna åt mig.
Vilket jag gjorde, hade kontakt med Hampus Niemi, kom ut och kollade först innan dem skulle installeras. Frågade hur utförandet skulle vara med fodret, gav tips och råd om vad dem tycker skulle bli snyggast.
Sen när dörrarna kom så gick det löjligt snabbt och smidigt att installera. Resultatet blev över förväntan, både utsidan och insidan på båda dörrarna blev så bra.
Kommer definitivt använda mig av Vison i framtiden när fler dörrar skall bytas.
Mycket bra
Snabb respons. Bra information. Christer jätteduktig snickare.
tydligt och proffsigt
Vision Entreprenad har varit proffsiga från start till mål.
företaget personal alltid varit tillgängliga. och svarar fort om man har några funderingar.
även när det blev ett lite stavfel på fakturan så rättades detta till inom några minuter.
kan verkligen rekommendera Vision Entreprenad!
Fin snabb service
Fin snabb service, mätte,gav oss kostnadsförslag och lovade leverans vid speciell vecka och de levererade t.om före angivet datum!!
Levererade och gjorde ett fint jobb.
Väldigt nöjd med mina fönster.
Rekommenderar verkligen .
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.