Vindunor A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi besøgte Vindunor i forbindelse med at vi skal bygge nyt hus, og i den forbindelse skal bruge en del vinduer og døre. Mathias Pihl fra Salg gav en meget sober og grundig gennemgang af de forskelige... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service fra jeres service montør.. han har rettet mange fejl efter en tømrer der har fejlmonteret vores terrassedøre. Samtidig en god vejledning i hvordan vi fremadrettet selv kan justere på... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Igennem vores tømmer Lillebælt køkken og vinduescenter, fik vi et godt tilbud på 5 nye vinduer, fra vindunor, Pæne og stilrene. Der var dog en ridse i det ene glas, vores tømmer skrev til vindunor... Zobacz więcej

1. Dostawca okien
  2. również w kategorii:
  3. Producent drzwi

Napisane przez firmę

Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik - med rødder tilbage til 1976. Fabrikken er 24.000 m2 og er beliggende i Hjørring og Linderum, Nordjylland. Vi beskæftiger over 170 medarbejdere og producerer mellem 1200-1600 elementer om ugen. Vinduer og døre fra os udmærker sig ved nordisk æstetik med rene linjer og et tidløst udtryk, og selvfølgelig i dansk kvalitet. Vores produkter forhandles kun gennem tømrere og fagfolk, ikke direkte til private, hvilket sikrer høj faglighed og den bedste vejledning. Vindunor A/S ejes af Henrik Sørensen og hans 3 børn. Casper er ansat som kommerciel direktør, Caroline arbejder i logistik og Mikkel er i intern salg. Vores vinduer og døre forhandles af professionelle håndværkere.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

45 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk introduktion til produkter…

Fantastisk introduktion til produkter og rigtig god vejledning. Jesper er meget forstående og støttende når man som kunde har svært ved at træffe beslutninger

7 czerwca 2024

Hej Lone

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi sætter en ære i god vejledning og glæder os over at du netop har oplevet dette.

Sune, Vindunor

Oceniono na 5 z 5

Har lige bestilt vinduer og var i deres…

Har lige bestilt vinduer og var i deres showroom. Mødte Jesper og hvilken oplevelse. Meget kompetent sælger og rigtige god fortælling om produktet😊 Spændende at høre og se hele processen fra træ til færdig vindue

7 czerwca 2024

Hej Jens.

Tak for de fem stjerner!

Vi er glade for at du blev taget så godt imod i vores Showroom her i Hjørring. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og takker for ordren.

Sune, Vindunor

Helt fantastiske produkter

Helt fantastiske produkter, vi er super tilfredse med vores køb hos dem . Softclose på skydedør er en genial opfindelse 👍🏻 super service hos Rødovre afdelingen

22 lutego 2024

Hej Jonas
Tak for de pæne ord.
Soft open/close på skydedøre er nemlig bare ret lækkert.
Jeg sender dine roser videre til de flinke folk på Sjælland, det er jeg sikker på de vil sætte pris på.

Oceniono na 4 z 5

Igennem vores tømmer Lillebælt køkken…

Pæne og stilrene.
Der var dog en ridse i det ene glas, vores tømmer skrev til vindunor, som efterfølgende sendte Claus montør ud, som skiftede ruden med et smil og godt humør, vi er meget tilfredse med den service vi har fået ⭐️⭐️⭐️🌟🌟

11 października 2023

Hej Michael

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og servicen omkring dem.

Christian, Vindunor

Snydt

Vi har søgt energitilskud og blev godkendt. Og bestiller så vinduer her i 3 lagsglas. Men bliver så afvist da vi skal have tilskudet ud fordi de vinduer vi har fået har en dårlig u værdig. vinduesfirmat har brugt 2 lagsrammer og ikke 3 lags

5 stycznia 2023

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse, og beklager vores sene svar.

Vil du kontakte os på tlf.98921583 hurtigst muligt, så vi sammen kan finde ud af hvad der er sket.

Med venlig hilsen Christian, Vindunor

Oceniono na 5 z 5

Mega god service og kvalitet leveret…

Mega god service og kvalitet leveret til tiden

9 marca 2023

Hej Klaus
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi bestræber os altid på at yde Jer den bedste service og holde en høj kvalitet.
Hilsen Jannie, Vindunor

Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og…

Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og døre.

6 marca 2023

Hej Lars
Det er vi meget kede af at få en sådan melding, kan du/vil du være mere præcis så vi kan løse problemet.
ring gerne på 30 555 888
Henrik Sørensen
Vindunor

Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og…

Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og døre. Har fået dem justeret virkelig mange gange.
Heller ikke en special hjælpsom kundeservice.

15 stycznia 2023

Hej Gitte
Det er bestemt ikke hvad vi ønsker at stå for, så kan jeg få dig til at kontakte mig direkte på hs@vindunor.dk eller 30555888

Henrik Sørensen
Direktør

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået en utrolig fin hjælp til at…

Vi har fået en utrolig fin hjælp til at vælge de rette vinduer, farver mm. af en meget tålmodig medarbejder. Leveringen gik fuldstændigt som planlagt og vi har fået de smukkeste vinduer :)

24 stycznia 2023

Hej

Mange tak for, at du har taget dig tid til at lave denne flotte anmeldelse.

Dejligt, at du føler dig godt hjulpet af vores kundesupport. Det er jo det, vi er der for. Også godt at høre, at levering sker som aftalt.

Mathilde, Vindunor

Oceniono na 5 z 5

Vi har monteret hundredevis af…

Vi har monteret hundredevis af elementer hos vores kunder hos AS Tømrer de sidste par år. Alle med stor tilfredsheds. Hvis der er det mindste problem kommer de hurtigt og fikser det.

31 grudnia 2022

Tak for dine fine ord.
Jeg vil straks give dine roser videre.

Med venlig hilsen, Mathilde - Vindunor.

Oceniono na 5 z 5

Vi har handlet med vindunor i mange år.

Vi har handlet med vindunor i mange år.
service, kvalitet, pris og leveringstiden har altid været
til UG. vi kan anbefale andre at handle døre og vinduer ved vinduenor.
Vh. Mads, Djurs byg aps

17 stycznia 2023

Hej
Tusind tak for, at du har taget dig tid til at lave denne flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du både sætter pris på vores produkter og servicen omkring dem.

Vi er også meget glade for samarbejdet.

Med venlig hilsen, Mathilde Vindunor.

En trofast leverandør....

Vindunor har nogle af markedets bedste og mest kompetente sælgere. De holder hvad de lover og levering sker ALTID til aftalt tid.
Jeg bruger Vindunor som leverandør i min tømrervirksomhed og er glad for at have en trofast leverandør på dette område.

7 grudnia 2022

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for samarbejdet og vi i teamet ser frem til at fortsætte den gode service.

Med venlig hilsen Mathilde, Vindunor

Oceniono na 5 z 5

Vi/jeg har nu gennem en årrække handlet…

Vi/jeg har nu gennem en årrække handlet med først Glaseksperten og nu Vindunor.
Der er kun positivt at berette.
1. Konkurrencedygtige priser.
2. Levering til tiden_altid.
3. Nemme og ligetil af ordre hos.

19 grudnia 2022

Hej Kim

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har brugt tid på at beskrive, hvorfor samarbejdet fungerer godt for dig.

Mathilde, Vindunor

Kundeservice i verdensklasse!

Holbæk 16/12-2022

Kundeservice i verdensklasse!
Imødekommende medarbejdere, der yder en særdeles god indsats.

15 grudnia 2022

Hej Thomas.

Mange tak for den flotte anmeldelse og ros til os.

Vi er meget glade for at høre, at du har gode oplevelser med vores produkter og vores service.

Christian, Vindunor

Var med hele vejen.

Vi fik hurtigt en konsulent, Finn, ud til at hjælpe os med ideer og opmåling på vores udestue. Derfra kom papirarbejdet som bestod af tegninger på det vi var blevet enige med konsulenten om, tilbuddet, hvornår de kunne leverer, og hvordan det ville blive leveret. Alt kom hurtigt, som perler på en snor.
Selve elementerne er rigtig flot produceret, og da en af vores venner er tømrer/snedkermester, og han var meget imponeret over deres finish, så glædede vores valg af Vindunor os ekstra meget.
Vi vil give hvert led i dette firma, konsulenten, administrationen, dem der har stået for produktionen, hver 5 stjerner.
Det hele kørte bare på skinner.

16 maja 2022

Hej Karin.
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Jeg giver straks din besked videre til kollegaerne på fabrikken, og jeg ved de alle bliver glade og stolte. Tak.

Kvalitet til tiden

Vi har flere gange brugt Vindunor og senest ordret flere vinduer og døre til helt hus. Der går ikke lang tid fra forespørgslen fremsendes til tilbud kommer. Ordre bekræftes indenfor meget kort tid og levringstiden overholdes altid.
Produktet er i ordren og altid uden fejl.

12 grudnia 2022

Hej Henrik
Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt du er tilfreds med hele forløbet, fra tilbud til det færdige produkt.

Oceniono na 5 z 5

Høj kvalitet og service i højsædet

Høj kvalitet og service i højsædet. Virkelig en god oplevelse og købe vinduer til hele huset her. Kan virkelig kun anbefales. Der er tænkt på alle detaljerne når man bestiller ved vindunor👍👍

4 grudnia 2022

Hej Henrik
Tak for din fine anmeldelse.
Dejligt du har haft en god oplevelse, både med vores vinduer og vores service. Vi gør os umage og det er dejligt, når det også bemærkes.

Connie Krogh, Vindunor

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej