Vi var väldigt nöjda med vår säljare, Sigvard. Upplevde även att alla andra säljare var observanta på oss och frågade om de kunde hjälpa till. Snabb service och de kunde svara eller tog reda på sva... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi hade ett antal kontakter med både verkstad och säljare. Fick alltid återkoppling nästan direkt och svar på våra frågor på ett mycket trevligt sätt! Vi skulle sälja vår husbil via förmedling men kom... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi hade en toppendag i samband med vårt köp av plåtis hos Wincents. Vi fick titta och provköra i lugn och ro och möjlighet att ställa alla tänkbara frågor. När vi väl bestämt oss fick vi också alla f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.
Gunnestorpsvägen 8, 43248, Varberg, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Trevligt och fint bemötande av alla.
Extra tack till Ola och Frida❤️

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra bemötande och bra i information. Kunnig och jättetrevlig personal!

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Mycket bra på att informera om allt och att ni ringde och berättade då det blev en förändring. Jag hr INGET att klaga på. Kommer att rekommendera er.

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra bemötande med proffsig uppföljning.
Noggrann genomgång med reparations rekommendationer före försäljning.
Snabb försäljning och överföring av pengarna.
Mvh
Odd Moe

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi är väldigt nöjda, allt har gått snabbt och smidigt när vi både köpt och sålt husbil genom Vincents. Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera till andra.

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Snabb service och de kunde svara eller tog reda på svar när vi ställde frågor.
En liten detalj som inte åtgärdats innan leverans fixades snabbt då vi påpekade det.

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Fick kanon bra hjälp av dom som jobbar där o ett bra bemötande av personal

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Supertrevligt bemötande av två noviser på husbil. Nöjda både med införsäljningen och leveransen. Alltså - supernöjda! 🤩

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi ger dom bästa recensionerna till Vincent husbilar och framförallt till säljare Andreas Carlsson.
Proffsigt men personlig.t bemötande. Sakkunnig/insatt. Metodisk. Engagerad och tog sig tid för vårt köp. Dessutom mkt trevlig glad och förtroendegivande.
Vi blev hämtade i Varberg på stationen av Andreas kollega, då det var dags för leveransen. Uppskattade detta oerhört.
Husbilen ser ut att vara i mycket gott skick, genomgången och välstädad. ”Som ny”!!
Stort TACK till Vincent och Andreas . Vi är mycket nöjda med vår köp och ser nu fram emot vårt äventyr. Vill det sig väl så återkommer vi och byter upp oss ett snäpp.

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Andreas upplevdes trevlig och ärlig. Lätt och smidigt att göra affär. Hunden Dixa trivdes förträffligt hos er 😄.

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Haft en bra kontakt med Love som är väldigt snabb med återkoppling. Mycket uppskattat!
Vänligen
Örjan

Hej Vincents i Varberg!
Min make o jag 78 o 77 år måste väl ha blivit utsatta för ett bedrägeriförsök?
Ni sålde vår husbil SSE142 sep förra året!
Vi blev erbjudna av en trevlig man i tel en summa som vi accepterade!Sedan fick vi utbetalat till vårt konto med ett väldigt stort avdrag från den ursprungliga summan när ni sålt bilen!Efter detta skulle allt vara klart lovade ni!Döm om vår förvåning när vi får en faktura på 5000kr nu!!!Självrisk försäkringsskada?Flera månader efter affären!Självklart tror vi på blufförsök!Det kan väl inte vara möjligt att ni sköter era affärer på detta vis?Hot om inkasso fanns också med!Ni har inte tagit kontakt med oss på ngt annat sätt än att skicka fakturor!Detta måste vara fel för så sköter ni väl inte era affärer!
MVH/Björn Höij tel 0704-976005

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Gjorde ett besök där nu i februari 2025, ingen av handlarna tog kontakt. Ingen som undrade om vi behövde hjälp!? Vi gick och tittade i flera bilar och bara ett par till på plats förutom oss. Men inget intresse av att sälja. Där tappade dom mig, finns andra som säljer husbilar!

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
+ Vincent skötte allt praktiskt bra, skönt att slippa kommunikationen med kunden.
- Svårt att få information om vad som händer under resans gång, svårt att nå säljarna, behövs bättre information där.

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Väldigt trevligt bemötande av Julia vid inlämningen av husbilen. Jag fick förtroende direkt och också för de kunniga teknikerna som jag träffade.

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Allt har ju fungerat under gången för att sälja våran
Husbil.Vi har verkligen varit nöjda med allt.

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Har inte fått något mail om något affärsförslag, men har fått att jag ska utvärdera ert sett att hantera detta

Odpowiedź od Vincents Husbil & Husvagn AB
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.