Informacje dotyczące firmy

1. Usługi księgowe

Napisane przez firmę

Als online boekhoudcoach en Moneybird expert help ik ondernemers met het (leren) beheren van hun eigen boekhouding in Moneybird.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Your Energy zorgde voor een heel tof aanbod!

Dankzij Vivian heb ik een fantastisch aanbod staan die helemaal aansluit bij wie ik ben. Als startende ondernemer was ik zoekende, klanten had ik binnen en mijn zichtbaarheid liep goed. Toch werkte ik vooral in mijn bedrijf in plaats van aan mijn bedrijf. Vivian heeft me geholpen stil te staan en te visualiseren waar ik heen wilde met mijn onderneming. Dat is meer dan gelukt. Ik ben zo trots op wat er nu staat en dat was niet gelukt zonder de coaching van Vivian.

2 października 2025

Zeer tevreden

Ik heb het Your Energie traject bij Vivian gevolgd en wauw wat ben ik gegroeid! Ik begin met 100 ideeën geen structuur en geen plan. Dankzij Vivian heb ik nu een plan weet ik wat ik wil en heb ik een super fijne energie om door te gaan met mijn plan! Samen met de groep sparren en de nodige 1 op 1 momenten waren zo ontzettend waardevol en ik zou het zo weer doen en raad ik het zeker aan!

2 października 2025

Vrouwelijke ondernemerslunch 11-07-2025 Asteria hotel

Bij aankomst werd ik direct met open armen ontvangen. Alles was heel goed geregeld. We hadden een mooie clubje vrouwlijke ondernemers bij elkaar en het leek direct heel goed te passen bij elkaar.
De lunch was heerlijk, de verbinding vertrouwd en de gesprekken leerzaam.
De manier waarop Vivian ons met elkaar in verbinding bracht, door ieder een vraag te laten schrijven en deze door alle dames te laten beantwoorden, was voor mij heel behulpzaam!
Vivian heeft erg haar best gedaan om een mooie dag neer te zetten en dat is haar dubbel en dwars gelukt!

11 lipca 2025

Vimino = Aanrader!

Vivian geeft met haar “Navigate your numbers - challenge” veel waarde. In praktische video’s en teksten legt ze uit waar je als (startende) ondernemer aan moet denken.
Als ondernemer zijn er ook aantal taken die je beter/liever uit handen kunt geven.
En daar is boekhouden een voorbeeld van.
Bij Vivian ben je aan het goede adres om op een laagdrempelige manier je boekhouding op orde te krijgen. En ook te leren houden dankzij de mogelijkheid om lid te worden van haar boekhoudclub.

22 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Navigate your numbers van Vimino is een aanrader

Ik heb Navigate your numbers van Vimino gevolgd om zo nog meer inzicht te krijgen in wat ik mijn klanten als startend Virtual Assistant kan bieden met de ondersteuning met hun (financiële) administratie. Ondanks dat ik al veel kennis heb is altijd fijn om bij te leren. Vivian is heel duidelijk en geeft goede tips. Met het lidmaatschap bij de boekhoudclub weet ik dat ik altijd antwoord op mijn vragen zal krijgen. En dat ik daardoor mijn klanten nog beter zal kunnen helpen. Kortom een aanrader!

21 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Echt een hele grote aanrader voor starters!!

In December was ik naar een startersdag gegaan voor ondernemers. Hier ben ik benaderd door Vivian omdat ik op zoek was naar een boekhouder omdat ik niet zeker wist of ik zelf alles goed bijhield.

Ik heb haar seminar gevolgd en het voelde gelijk goed! Ze bezit zo veel kennis en is open voor alle vragen die je hebt. De boekhoudclub zelf geeft je contact met andere ondernemers, waardoor je inzicht krijgt in de vragen en antwoorden van anderen.

In totaal zou ik Vimino aanraden aan iedereen die een startende ondernemer is. De basis die ze je meegeeft is sterk en de pakketten die ze aanraad zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Navigate your numbers challenge

Ik heb deelgenomen aan de 'Navigate your numbers' challenge van Vivian en heb hier goede ervaringen mee. Haar kennis en ervaring is duidelijk merkbaar, ze staat open voor alle vragen en helpt je goed op weg met de eerste stappen in je administratie. Zeker aan te raden als startende ondernemer!

3 lutego 2025

De kickstart met Vimino

Ik ben begonnen met Vimino omdat ik enorme onrust had in mijn financiën, ik geen overzicht had. En Vivian gaf mij het gevoel dat ze mij kon helpen. Ze is een lieve, vrolijke en positieve vrouw. Toen we zijn begonnen met de kickstart had ik, door de begeleiding van Vivian, al vrij snel geleerd hoe ik mijn boekhouding kan indelen, bijhouden en waar ik rekening mee moet houden als het gaat om de boekhouding. De online leeromgeving vind ik super waardevol omdat ik hier precies de informatie kan vinden die ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb!
Verder is Vivian heel fijn in contact. Ze is altijd duidelijk en vraagt goed door zodat ze het juiste antwoord kan geven.

Ik ben heel blij dat ik met Vivian mag werken en van haar mag leren. Zeker een aanrader!

Overstap naar Vimino boekhoudclub

In december 2024 heb ik de overstap gemaakt naar de Vimino boekhoudclub. Ik had geen overzicht in mijn cijfers en snapte niks van de boekhoud apps. Samen met Vivian heb ik verschillende gesprekken gehad en zorgde zij ervoor dat alles weer klopte. Het fijne aan de boekhoudclub is dat je ten alle tijden vragen kan stellen en snel geholpen word. Hierdoor kun je vlot verder en hoef je niet dagen te wachten op antwoord. Ook de filmpjes die online staan, zijn makkelijk, overzichtelijk en duren niet te lang. Zo kun je in een paar minuten even snel wat terug kijken.

Ik zou Vivian zeker aanraden! Ze heeft veel verstand van boekhouding en wil je echt graaf helpen. Enthousiaste vrouw met kennis! Voor mij de investering zeker waard. Ik vind het voortaan niet meer erg om de boekhouding te doen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej