Zobacz, co mówią recenzenci
Bezorging werd tegen einde tijdslot afgezegd. Belofte volgende werkdag,is nu zo dagavond 23:05, nog niets gehoord, voel er niet veel voor ineen dag te gaan zitten wachten. Ergo, product heb ik nog n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie vilt hexagons, onze kamer ziet er een stuk vrolijker uit. Akoestiek nog niet helemaal als gewenst, moeten nog aan de slag met gordijnen. Levering volgens afspraak, vriendelijk geholpen aan de te... Zobacz więcej
De communicatie over levering etc was perfect. Niet teveel mails en niet te weinig. Gewoon duidelijk. Levertijd was prima en het product geweldig. Heel blij met het resultaat.
Informacje dotyczące firmy
O Viltstore
Napisane przez firmę

Viltstore is een toonaangevende aanbieder van PET-vilt producten in Nederland. Onze producten zijn gemaakt van gerecycled PET-fles panelen, wat ze niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk maakt.
Van akoestische panelen en wanddecoraties tot maatwerkoplossingen, Viltstore heeft een breed scala aan producten. We hebben zowel standaard als op maat gemaakte akoestische wanden die variëren in grootte van 60 x 60 tot 120 x 240 cm.
We gebruiken uitsluitend PET-vilt panelen van 9 mm dik. Deze panelen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, wat bijdraagt aan een beter milieu. Onze producten zijn niet alleen duurzaam maar hebben ook uitstekende akoestische eigenschappen.
Voor meer informatie of samenwerkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen via 010 321 61 61 of bezoek onze website www.viltstore.com.
Ontdek de Wereld van betaalbare akoestiek bij Viltstore!
Napisane przez firmę

- Waar Kwaliteit en Klanttevredenheid Hand in Hand Gaan
- Bij Viltstore staat de klant centraal. We begrijpen dat een tevreden klant de beste ambassadeur is voor ons merk. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige, duurzame PET-vilt producten aan, maar zetten we ook in op een uitmuntende klantenservice. Van het moment dat u onze website bezoekt tot de after-sales service, wij staan voor u klaar.
Uw Tevredenheid, Onze Belofte: De 100% Tevredenheidsgarantie van Viltstore
Zorgeloos bestellen met onze onvoorwaardelijke garantie

Dane kontaktowe

Hoogwaardige akoestische panelen
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle en nette levering van onze…
Snelle en nette levering van onze panelen. We zijn er blij mee
Mooi product en goede service
Meedenken met de klant. Goede adviezen en fijne service.
Adequate afhandeling.
Zorgvuldige levering en middelen voor montage.
Mooi product!
prima in orde
Super tevreden
Persoonlijk, proactief en topkwaliteit
De communicatie is superfijn en persoonlijk. Ze denken mee zijn proactief en leveren mooie producten. Aanrader!
Mooie viltpanelen!
Goede communicatie (had het verkeerde adres doorgegeven en had dat overlegd met Viltstore en het aanpassen van het adres was geen probleem). Mooi in onze slaapkamer. We zijn er erg blij mee!
De belofte van leveren met 9 dagen, alles is toch nog goed gekomen 👍…
De belofte van leveren met 9 dagen kunnen ze niet nakomen. Ze bellen wel netjes dat het iets later komt maar zit nu al een maand te wachten.
Ok, alles is goed binnengekomen nu. Bedankt voor de lekkere reep, ik zal aan jullie denken bij het oppeuzelen van de reep. Tevens wil ik mijn 1 ster omwisselen voor 4,5 sterren.

Zoals gezegd na 2weken geleverd
Zoals gezegd na 2weken geleverd. Inclusief cadeau.
Prachtige vilten mandala.
Erg blij mee!!
Er is echt uitstekend de best gedaan om…
Er is echt uitstekend de best gedaan om onze bestelling op tijd op locatie bezorgd te krijgen. Echt TOP klasse en dit noem ik : 100% KLANTVRIENDELIJK en KLANTGERICHT
Zeer tevreden
Levering was binnen de afgesproken periode. Panelen waren zoals verwacht. Monteren was goed te doen. Met een Stanley mes recht afsnijden was nog best een kunst vonden wij..een hele fijne getande zaag ging beter vooral als je het paneel in de lengte moest door nemen. Maar zeer tevreden over ons eindresultaat! Ik zal zeker weer wat bestellen
Tot op heden nog niets ontvangen… Track…
Tot op heden nog niets ontvangen… Track n trace van transporteur blijft al week op ‘sorting’ staan. Onduidelijk wanneer geleverd wordt.

trage levering
Ik heb wel een uitnodiging review, maar nog niets ontvangen na 2.5 week.

Mooi eindresultaat
Eerst kleurstalen besteld. Daarna de panelen. Er zit een duidelijke handleiding bij en het vilt is eenvoudig te snijden met een Stanley mes.
Het eindresultaat is mooi, je ziet nergens de scheiding van de panelen. Waardoor het 1 mooi vlak is geworden. Super tevreden. Goede kwaliteit
Helemaal naar wens
Mooie wandpanelen!
Erg blij met onze wandpanelen. Fijn contact, snelle levering en mooie kwaliteit.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.