Goede communicatie, snelle bevestiging van het bestelde product en vrij vlotte afhandeling, helemaal voor gepersonaliseerde producten. Ik had rekening gehouden met 1,5 a 2 weken maar dit was bij lan... Zobacz więcej
Een aantal jaar geleden werd ik door VillaHip benaderd op Instagram voor een samenwerking. En tot op de dag van vandaag ben ik daar heel blij mee. We hebben regelmatig contact en Desirée maa... Zobacz więcej
Goed verzorgd! Snel bezorgd. En zo leuk een kleine attentie erbij.
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Obsługa przyjęć dla dzieci
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep dla majsterkowiczów
- Sklep z podarunkami
Villa Hip is jouw ‘go to’ voor alle kraam- en decocadeautjes! Want in deze webshop slaag je gegarandeerd. Bijna alle baby- en decoratie items worden hand gemaakt en zijn daardoor uniek. Als kraamcadeau zijn de draadnamen/punniknamen en manden favoriet! Een gepersonaliseerd cadeau valt immers áltijd in de smaak.
Gezina van der Molenlanden 82, 7542VK, Enschede, Holandia
- Info@villahip.nl
- villahip.nl
Prachtige creatie en fijn contact
Toen ik de creaties van Villa Hip voorbij zag komen, wist ik: dit wil ik geven als kraamkado! Het contact verliep super fijn en er kon zelfs overlegd worden over wanneer het kado verzonden werd. Ook het advies over de kleurencombinatie vond ik heel fijn, want ik twijfelde ondanks de foto's op de site toch of de kleuren zouden matchen. Ik kreeg kosteloos een kleurkaart opgestuurd, zodat ik een volgende keer makkelijker kleuren uit kon zoeken.
De foto van het kado werd gemaild. Super leuk om te zien hoe de creatie geworden was. En in het echt was deze zelfs nog mooier! Ik ga deze webwinkel zeker onthouden voor een volgende keer!

Odpowiedź od Villahip
Heel veel keuze
Heel veel keuze in kleurtjes, snelle levering mèt een persoonlijk briefje en goede prijs/kwaliteit verhouding

Odpowiedź od Villahip