DHL har felsorterat försändelsen och inte viste när skulle kunna leverera den och efter att jag kontaktat säljaren då skickade han omgående en ny försändelse så att jag inte behövde vänta för... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hittade vad jag behövde för däckreparation och montage i lagom stora förpackningar för "avancerat" hobbybruk. Här finns det mesta som kan behövas i den mindre bilverkstaden som lägger på däck och laga... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra produkter men frakten som dhl tillhandahåller är urusel, tror att dom kör ut paketen med ren när det tar så lång tid. Önskar att det skulle ha gått att välja fraktbolag när man beställer från er.
Reakcja na opinię
Helt suverän kundservice, ringde personligen upp för att meddela att de hade restnoterat en grej (förstår det i dessa tider med underleverantörer och fraktbolag som inte får fram varor pga världsläge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Här finner Ni hög kvalitet till låga priser, snabba leveranser och alltid tillgänglig support. I vårt sortiment finns det mesta som behövs för en däckverkstad. Det finns t ex många olika sorter balanseringsvikter, däckreparations produkter, Rema Tip Top kemikalier, däckpasta, trycklufts verktyg och annat tillbehör. Viktab AB riktar sig till små som stora kunder, företag och privat personer.
Sandliden 2, 44534, Bohus, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jättefin kundservice, tack för upplysningen när man klantade till det.

Odpowiedź od Viktab AB
Lätt att göra en beställning och en jätte snabb leverans +++++++

Odpowiedź od Viktab AB
Pga av en miss från en extern transportör så höll jag på att påföras en felaktig kostnad men ansvarig på Viktab löste det på allra bästa sätt så jag slapp onidig kostnad.
All heder till Viktab! *****
Jörgen Persson

Odpowiedź od Viktab AB
De passade inte och sen när jag ville skicka tillbaka så ska ni ha 125kr de e riktigt dåligt och jag vill ha tillbaka 235 kronor!!!!

Odpowiedź od Viktab AB
Är väldigt bra bemötande Hjälpsamma Har handlat innan och ska fortsätta

Odpowiedź od Viktab AB
Jag valde företaget just pga deras höga poäng på Trustpilot och jag blev inte besviken.. snabb leverans, bra paketerat och hög kvalitet på dom beställda varorna.. stället rekommenderas varmt!

Odpowiedź od Viktab AB
Skickar varorna ganska snabbt, tyvärr kan man inte välja mellan olika leverantörer, för mig är postnord snabbast på att leverera och DHL absolut sämst.

Odpowiedź od Viktab AB
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.