Nakon što sam ostavila iskrenu recenziju u kojoj sam navela da kvaliteta proizvoda nije baš na razini očekivanja, javila mi se korisnička podrška. Moram pohvaliti njihovu reakciju – Mirela iz podrš... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
VidaXL supplied us with a greenhouse. The whole process was efficient, although some parts were missing. These arrived fast as well. This is a great company with an extraordinary service but, if... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cliente régulière depuis 2018 je n'avais jusque là jamais eu de soucis avec ce commerçant cela dit je n'avais jamais au besoin d'avoir a contacter le sav pour un produit défectueux. J'ai acheté deux s... Zobacz więcej
Nakon što sam imao primjedbu na kvalitetu proizvoda napisao sam recenziju u očekivanju da ju nitko neće pročitati. Proizvod sam zadržao jer greška nije bila prevelika. Ostao sam ugodno iznenađen kad s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
vidaXL međunarodna je online maloprodajna trgovina gdje možete pronaći sve što vam je potrebno za vaš dom, vrt, garažu i projekte "uradi sam". Naš koncept temelji se na ponudi širokog spektra proizvoda koji omogućuju ljudima da “žive bolje i troše manje”. Koristeći se jednostavnim rješenjima za smanjenje troškova koja ne utječu negativno na kvalitetu proizvoda, možemo učiniti svoje proizvode dostupnima što većem broju ljudi. Svi procesi od razvoja proizvoda i nabave, marketinga i prodaje, logistike i službe za korisnike u našim su rukama. Tako imamo potpunu kontrolu nad funkcionalnošću, kvalitetom i cijenom svojih proizvoda.
Holandia
Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Website is awfull, packages are usually broken.
Imagine that: you have to assembly 2.2 meter sofa by yourself. It comes in 60x40 cm box. That wasn't explained on web.
Now imagine the quallity of it.

Odpowiedź od vidaXL
Delivery vas fast. I bought rise bends snd I am wery satisfaed with them

Odpowiedź od vidaXL
Dostava nije u navedenim rokovima !
Ako trazite nesto na tocno vrijeme dostave onda u svakom slucaju zaobilazite ili ne ocekujte njihovu tocnost !!!!

Odpowiedź od vidaXL
I orderd outside blok sofa and i was desapointed. It is poir quality, small for narmal people, so lower that is almost on the floor. I should see, why is price ok!

Odpowiedź od vidaXL
Cijena na web stranici razlicita od one u kosarici. Rok dostave na webu 2-4 dana, u emailu veci, a u stvarnosti jos veci. Ne nasjedajte. Uz to proizvod dosao ostecen.

Odpowiedź od vidaXL
They,re selling quality stuff.
Delivery was on time.

Odpowiedź od vidaXL
Proizvod nije onakav kakvim ga opisuju. Dakle,lažu. Niti je od baršuna, niti ima drvene nogice nego ružne žute plastične. Žnj kvaliteta svega. Letvice pucaju prilikom ušarafljivanja. Nisam ga ni sastavila do kraja jer razmišljam da ga zafitiljim na smeće. Nikad više neću kupiti ništana Vida XL. Ocjena 1. Lopovi i lažovi.

Odpowiedź od vidaXL
Sve je bilo u redu,od početka,proizvod je dobar,isti kao na slici

Odpowiedź od vidaXL
Fast delivery. Package arrived in great condition. Everything went smoothly.

Odpowiedź od vidaXL
Excellent and fast service. All items came as described on the webpage.

Odpowiedź od vidaXL
Zahvaljujem Mireli na pravovremenoj korisničkoj podršci i pomoći oko rješavanja zahtjeva za povrat novca glede neisporučenih artikala.

Odpowiedź od vidaXL
Što god sam naručila dostavljeno je u roku !Sve pohvale i toplo preporučujem!!

Odpowiedź od vidaXL
Dostava je bila u dogovoreno vrijeme, dostavljena roba je dosla u ispravnom stanju.
Kupljeni proizvod je vjerno i detaljno prezentiran na sluzbenoj stranici što mi je znatno pomoglo pri odluci.
Mogu ih preporuciti kao kvalitetnog partnera za trgovinu.

Odpowiedź od vidaXL
Accuracy, precision, information, speed of delivery, polite deliveryman

Odpowiedź od vidaXL
Vrijeme isporuke je bilo ok,ali je proizvod bio iskrivljen.Nismo ga vracali jer nam je sve to prenaporno.Ne znam zasto ne moze doci normalan proizvod....

Odpowiedź od vidaXL
I wasn't very happy with my last order from vidal xl,so i left a review,soon after that a women named Mirela contacted me and tried to solve my problem. I was very happy that she offered me three offers in whitch I could keep my product and get coupon or some money refund.I' m thankfull that she solved that very quickly. So even if you are not completely satisfied with the product they always have solutions to fix it.

Odpowiedź od vidaXL
Puno se zahvaljujem Mireli na pomoći, svakako ću u budućnosti ponovno naručivati sa vaše stranice.
Srdačno,
Hana Miličević

Odpowiedź od vidaXL
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.