Jeg er utrolig tilfreds med Vipholm. De har et stort udvalg af flotte smykker, hurtig levering og en rigtig god kundeservice. Som en ekstra overraskelse modtog jeg også en fin fødselsdagsgave, hvilket... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
7/12-Allt fixat efter samtal med kundtjänst Linnea som löste alla problem. Fokus på lösning av problemet och med nöjd kund som resultat!! Bra jobbat! Trots löfte från Er danska kundsupport om att... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lurades att tro ni var återförsäljare av G Jensens Daisy, trodde inte man fick sälja kopior i Danmark, får skylla mig själv då jag läste för slarvigt, hade inte köpt detta, ville ha ett orginal men i... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Sindalsvej 34, 8240, Risskov, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Har bestilt vare d 1/12 .
Det den 3 /12 i dag pengene er trukket pakke info siger modtaget hos gls trækker man virkeligt pengene før varen er lev ?
Og hvorfor for man ikke en medelse om at de ikke kan klare at lev på grund af blak fredag .det sku for dårligt
Alltid snabba leveranser.Snygga eleganta berlocker.Bra priser
Berlocken var mycket snyggare i er annons. De blå stenarna var nästan obefintliga i verkligheten.
Fick ett guldplaterat armband i present. Är en silvertjej så skickade mejl till deras kundservice om jag fick byta till silver. Fick då en rabattkod så jag kunde beställa silverarmbandet gratis. Ville sedan behålla båda och mejlade om eventuell betalning men fick behålla armbandet gratis.
Smycken man beställt kommer otroligt fint inpackat med katalog, retursedeln och gratis presentpåse. Otrolig kvalite på smyckena och en väldigt fin kundservice med gott bemötande och serviceminded.
Som svensk kund ställer jag mig väldigt positiv till detta danska företag. Tack!
Jag mailade och fick svar hur mycket är nr 2,3,4,5 i cm
på ett armband ,borde stå i annonsen
Jättefina presentförpackningar medföljde och smyckena motsvarade mina förväntningar!
Jag är helnöjd med behandlingen av min order och avbeställning
Snabb service och jättefint packat i paketet! Supernöjd!
Min datter skulle have huller i ørene, (Vibholm Vejle) jeg ringede i mandags (D. 30/10-24) for at hører mht. en tid til dette. Var blevet anbefalet Vibholm af en ven. Derfor kørte vi til den.
Hende jeg snakkede med var meget sød og sagde at det skal man ikke have tid til, da man bare skal komme og stå i kø hvis der er en.
Dagene gik og vi kom til lørdag, dagen efter min datters fødselsdag. NU skulle overraskelsen ske, som hun havde snakket om og ønsket sig i to år. Vi tager afsted fra Middelfart til Vejle.
Da vi står foran butikken fortæller jeg det selvfølgelig til min datter, som blev meget glad…! Vi går ind og står pænt i kø. Hører ikke hvad kvinden sagde til de andre forældre med børn, da vi snakkede med min datter om de øreringe hun nu skulle have-meget glædeligt, MEN da vi kommer til vores tur får vi af vide, at de desværre ikke kan lave dem idag, da der er et par som er igang med at lave noget med vielsesringe og det kan åbenbart tage meget tid?? Hun må ikke lave dem da hun ikke var lært helt op til dette. Fair nok, MEN så burde Vibholm få lavet det sådan at man kan få en tid til enten huller i ørene eller de burde lave så de kan se at der er booket tid til vielsesringe-møde, da MANGE går forgæves med sine børn.
Min datter blev selvfølgelig meget ked af det og jeg skulle stå og forklarer hende det. Vi valgte så at ringe til et andet sted og fortalte som det var hvorpå vi tog derover i stedet og min datter kunne få hullerne i ørene og vi fik en god dag ud af det-som planlagt.
Men ærgerligt at man får at vide man bare skal komme og når man så står der, så bliver man afvist (på en pæn måde), og ens barn er meget ked af det.
Håber at de ændre dette og får lavet et system hvorpå man skal bestille en tid til enten det ene eller andet-måske begge dele.
De kan faktisk miste en hel del kunder på den måde. Derpå også miste en øget indtægt.
Håber at det bliver ændret-for andres skyld som ville glæde eller overraske sine børn.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.