Witam serdecznie W zeszłą niedzielę miałam tam rezerwację ale niestety została anulowana po tym jak mój samolot z Holandii został opóźniony . Naprawdę kiepska postawa tego biura ponieważ nie d... Zobacz więcej
Nie polecam. Brak możliwości wpłacenia depozytu kartą debetową( w takim przypadku trzeba wykupić dodatkowe, obowiązkowe ubezpieczenie, o czym nie informują wcześniej). Auto nie miało pełnego baku p... Zobacz więcej
Viaggiare Rent è una giovane e dinamica azienda specializzata nel noleggio a breve e lungo termine di auto e veicoli commerciali. Ci rivolgiamo ad aziende, liberi professionisti e privati, offrendo preventivi immediati per ogni tipologia di veicolo ed attraverso canoni personalizzati riusciamo a soddisfare ogni necessità ed esigenza dei clienti.

Żwirki i Wigury 1, 02-143, Warszawa, Włochy, Polska
Oszuści i złodzieje! najgorsza wypożyczalnia na świecie, nie zasługują nawet na 1 gwiazdkę! po ponad pół roku od wypożyczenia auta, rozliczenia się z firmą, nadal pobierane są środki z mojej karty bez podania żadnego powodu, poprostu sobie kradną pieniądze z kont klientów. Jeśli ktoś miał do czynienia z tymi złodziejami, blokujcie swoje karty!

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Varsavia Aeroporto
Proszę uważać, od ponad miesiąca nie mogę odzyskać kaucji która została pobrana. Pracownik oddziału w Warszawie powiedział że wszystko jest ok, ale pieniędzy nie ma, a pracownicy mnie ciagle zbywaja a nawet nie odbieraja telefonu.

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Varsavia Aeroporto
Niestety auto było nieprzygotowane do odbioru o ustalonym czasie-podczas podpisywania dokumentow ktos pojechal je umyć - czekaliśmy 40minut..Pan zapomniał też dać biletu z parkingu i nie mogliśmy wyjechać- nie polecam!!

Z DALA OD TEJ WYPOŻYCZALNI - Warszawa
Wszystko pięknie i ładnie wygląda kiedy czytasz na stronie o wypożyczalni. Tanio i bezproblemowo. Problemy się zaczynają, kiedy dochodzi do odbioru samochodu. Biuro jest na lotnisku w Warszawie, ale parking, gdzie odbierasz auto to jest około 1 km. dalej. Czego nie piszą na stronie internetowej. Samochód nawet czysty, ale w czasie jazdy zauważasz, że nie działają spryskiwacze szyb. Samochód oddawałem rano 4.30, kluczyki miałem wrzucić do skrzynki, jaka jest koło biura w holu lotniska. I tak zrobiłem. Później czekałem 3 dni, aby otrzymać protokół odbioru samochodu. Musiałem aż 3 razy dzwonić i dopominać się o protokół odbioru samochodu. Aż w końcu po trzecim telefonie otrzymałem to mailowo. Miałem wykupione pełne ubezpieczenie auta, ale mimo to była pobrana pełna kaucja i zablokowano pieniądze na karcie. I dopiero przy odbiorze auta dowiaduję się, że pieniądze zablokowane na karcie jako depozyt, mogą być aż do miesiąca czasu. Przecież to jest jawne oszustwo, kiedy wszystko z autem jest ok. i mam pełne ubezpieczenie to więc dlaczego nie zwalniają blokadę karty? Tak że nikomu nie polecam tej wypożyczalni. Obsługa to młodzi chłopcy, którzy jak się dzwoni to wszystko wysłuchają i nic nie mogą więcej. Najgorsza wypożyczalnia z jakiej do tych czas korzystałem.

Nie polecam.
Auto nie miało pełnego baku paliwa. I było porysowane, co nie było zaznaczone w protokole.
Na zwrot kaucji można czekać nawet do 1 miesiąca. Nieporozumienie.

Witam serdecznie
Naprawdę kiepska postawa tego biura ponieważ nie dostałam od nich żadnej informacji. Ja zadzwoniłam i dopiero się dowiedziałam od pana . Mieli mój numer lotu i nie sprawdzili .
Warszawa Okęcie .

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Varsavia Aeroporto
Firma nieodpowiedzialna i bez poszanowania dla klienta. Wypożyczyłam samochód 21 grudnia z całym zaufaniem do firmy. Nie pytałam czy samochód posiada opony zimowe czy na każdą porę roku, uważałam, że skoro wynajmuje samochód w okresie zimowym to jest to logiczne a przede wszystkim obowiązkiem tej firmy jest satysfakcja klienta i pełne bezpieczeństwo. Niestety okazało się inaczej!!!!!
Wróciłam na drugi dzień do firmy, kiedy pogoda się pogorszyła i prawie 2 razy wylądowałabym w rowie, ponieważ po telefonie do firmy Viaggiare rent okazało się że mam LETNIE OPONY!!!!!! I ONI NIE MAJĄ ŻADNEGO OBOWIĄZKU MNIE O TYM ANI UPRZEDZIĆ ANI ICH ZMIENIĆ!!!!!! To ja się Państwa pytam! W jakim kraju my żyjemy, że Pod za okresu zimowego firma wypozyczajaca samochód nie ma obowiązku zadbać o bezpieczeństwo klienta. SKANDAL I SKANDALICZNE ZACHOWANIE!!!!! Wynajęłam samochód na tydzień, oddałam na drugi dzień - nie została mi zwrócona kwota pieniężna około 1000zl!!!!! Oczywiście napisałam reklamację, po czym została odrzucona, znaleźli malutki kruczek w kwestii że przy wynajmie samochodu podpisałam dokument o tym, że oni nie mają żadnego obowiązku zmienić opon - serio.
Oszuści z całą tego czynu świadomością!
Powiem Państwu jedno, nie z wróciliście mi pieniędzy..... Ale karma istnieje i nie będę życzyć nikomu źle.... Ale życzę powodzenia co do przyszłych klientów.
Nigdy więcej.
Pierwszy raz spotkałam się z taką firma.

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Varsavia Aeroporto
Najgorsze doswiadczenie z wypozyczalnia Jakie mialem Oni nice zarabisja na wynajmie tylko na uszkodzeniach samochodow ktore sa niewidoczne w momencie kiedy bierzecie auto. Moga dzialac tez pod nazwa NU I Maja tylko kartke w szybie . Znajduja sie na odlotach na antresoli na lotnisku Chopin . Omijajcie ich szerokim lukiem taniej wyjdzie taxi albo uber