Aeroporto di Alghero, 07041 Alghero, Sardegna, IT
Absolutnie nie polecam!!! Uwaga!!! Wypożyczyłem samochod przez discovercars, na szczęście w pełni ubezpieczyłem. Samochod oddałem w stanie nienaruszonym, przyjmująca bardzo niemiła osoba od razu pode... Zobacz więcej
Bezproblemowe wypożyczenie samochodu w bardzo dobrej cenie. Możliwość zapłacenia kartą debetową. Brak problemów przy zwrocie auta. Kaucja zwrócona po kilku dniach.
Viaggiare Rent è una giovane e dinamica azienda specializzata nel noleggio a breve e lungo termine di auto e veicoli commerciali. Ci rivolgiamo ad aziende, liberi professionisti e privati, offrendo preventivi immediati per ogni tipologia di veicolo ed attraverso canoni personalizzati riusciamo a soddisfare ogni necessità ed esigenza dei clienti.

Aeroporto di Alghero, 07041, Alghero, Sardegna, Włochy
Wszystko w jak najlepszym porządku. Odbiór samochodu sprawny - okienko w terminalu, gdzie po załatwieniu formalności dostaje się kluczyki, parking po drugiej stronie ulicy. Nie wciskano dodatkowego ubezpieczenia, pani poinformowała tylko, że jest taka opcja. Po odbiorze należy nagrać film i najlepiej zrobić kilka fotek. Dostałem prawie nowego Citroena C3 z przebiegiem 11 tys. km i ogólnie w bardzo dobrym stanie. Zwrot również bezproblemowy - kontrola stanu paliwa i stanu samochodu bez wyszukiwania jakichś mikrouszkodzeń. Depozyt wrócił następnego dnia. W pełni polecam i najlepiej rezerwować bezpośrednio na stronie - często są dodatkowe kody rabatowe. Zasłużone 5 gwiazdek!

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Alghero
Jestem bardzo zadowolony z usługi wynajęcia auta oraz profesjonalnej obsługi. Wszystko sprawnie i bez żadnych problemów. Obsługa bardzo miła i pomocna. Auto również sprawne i w dobrej kondycji. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Gorąco polecam firmę i dziękuje ekipie prowadzącej.

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Alghero
Good service in Alghero, almost brand new vehicle. Easy return _ key into the box. Rally fast refund of depozyt.

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Alghero
Absolutnie nie polecam!!! Uwaga!!!
Wypożyczyłem samochod przez discovercars, na szczęście w pełni ubezpieczyłem. Samochod oddałem w stanie nienaruszonym, przyjmująca bardzo niemiła osoba od razu podeszła do zamka i stwierdziła uszkodzenie. nie oglądała niczego więcej. Zamek normalnie działał zarwowno pilotem jak i kluczykiem. Naliczyli opłatę za wymianę zamka 800 Euro. Omijajcie z daleka.