Viafeet Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag är supernöjd med Viafeet! Deras kompressionsstrumpor är både bekväma och av riktigt hög kvalitet. Jag märkte skillnad direkt – benen känns mycket piggare och mindre trötta efter långa dagar. Mater... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

jag har testat flera såna här strumpor innan men dom har antingen varit för hårda eller typ inte gjort nån skillnad alls men dom här, alltså wow. efter jobbet brukar mina ben vara helt slut men... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Dom är bra, men lite hårda i resåren. Jag kan inte ha dom på hela dagen, får djupa märken under knät. Så tyvärr köper jag inte fler, får leta vidare. MVH MajLis

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans! Stödstrumpor i behaglig kvalitet, sköna mot huden! 🥰 Tyvärr dras betyget ner pga att strumporna skär in i huden strax under knät! ..ger djupa märken och svullnad strax under knät... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż internetowa

Napisane przez firmę

Viafeet är ett svenskt varumärke som grundades med en enkel övertygelse: att stöd och komfort inte ska behöva kompromissas. Våra stödstrumpor är utvecklade för dig som är på språng, vare sig det handlar om långa dagar, träning och resor. Alla beställningar skickas snabbt från vårt lager i Skåne (1–3 dagars leverans) och vår svenska kundservice finns alltid här för att hjälpa dig inom 24 timmar.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 47

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Stasade av under knät.

Nej, de satt åt alldeles för hårt under knät.

Osköna, inget stöd vid vristen, stasade av under knät.

1 maja 2026

Hej Gunnel,

Tack för ditt meddelande.

Tråkigt att höra att de inte passade dig. Din feedback är väldigt unik för oss, vi har inte hört den feedbacken tidigare, så tack att du delar med dig! Våra strumpor är gjorda för vardagligt bruk med ett jämnt, lätt stöd under dagen snarare än hög kompression. Att de åkte ner kan bero på en storleksmismatch.

Hör av dig till oss på info@viafeet.se så ska vi se till att lösa något till dig! :)

Hej Gunnel!

Tack för att du återkommer. Det låter som att strumpan tyvärr inte passar din benform, vilket kan hända med kompressionsstrumpor eftersom passformen varierar mellan personer. Vi är ledsna att det inte fungerade för dig.

Hör av dig till info@viafeet.se så hittar vi en lösning!

Otroligt nöjd med kvaliteten

Otroligt nöjd med kvaliteten! Mjuka och sköna att ha på sig. Inga problem med leverans eller kundservice. Rekommenderar!

6 kwietnia 2026

Hej Nina,

Tack så jättemycket för din feedback!

Vad kul att du gillade våran kvalite på strumporna, något som vi har jobbat mycket med att utveckla.

Önskar dig en toppen vecka,

Mvh,

Oceniono na 5 z 5

jag har testat flera såna här strumpor…

men dom här, alltså wow. efter jobbet brukar mina ben vara helt slut men nu känns det mycket lättare

är också mycket skönare än andra jag testat tidigare.

dethär blir inte mitt sista par.

5 kwietnia 2026

Hej Sigge!

Tack för ditt meddelande.

Wow, det här gjorde vår dag! Det är exakt det vi vill höra, att benen känns lättare efter jobbet och att kompressionen faktiskt märks. Välkommen tillbaka för fler par, vi ses snart! 🧦

magisk upplevelse

allt med hela upplevelsen var bara helt magiskt. rekommenderar VERKLIGEN att köpa 👍🏼

5 kwietnia 2026

Hej Elsa,

Tack för ditt meddelande.

Magiskt, det ordet gillar vi! Tack för rekommendationen, den betyder mer än du tror. Hoppas vi ses igen snart!

Sigge F. // Viafeet

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej