Jeg købte en Ford kuga st x line Hos via biler De skrev at bilen havde alle kryser Der var ikke varme i rettet og ikke opladning Til telefon bilen var ikke gået igennem for Fejl og mangl... Zobacz więcej
Vi var ude og købe en Peugeot e-2008 med stelnummeret VR3UKZKXZPJ678424. Her blev vi lovet en ajourført servicebog på slutsedlen. Vi tilkøbte endda en garanti fra fragus da det er en brugtvognsimport... Zobacz więcej
Nok den hurtigste handel incl levering vi nogensinde har oplevet ! Vi blev mødt af Dergin Arpac hos Via Biler i Tilst/Århus. Han er på alle måder en troværdig og tillidsvækkende sælger, hvor man føler... Zobacz więcej
Steffen fra Suzuki Via Biler Silkeborg, får de bedste anbefalinger herfra. Vi kom til butikken for at kigge på de forskellige S-Cross modeller og Steffen fandt i en fart den model vi eftersøgte hos... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Via Biler. Ford-forhandler med salg af nye og brugte biler, service, reservedele og tilbehør.
Christian X's Vej 203, 8270, Højbjerg, Dania
- viabiler-ford.dk
Fuldstændig fantastisk service
Fuldstændig fantastisk service de giver i Via biler! 5 store stjerner herfra. Har efterhånden købt og solgt flere biler igennem dem og det går hurtigt og nemt. Samtidigt er det et yderst serviceminded og meget venligt personale!
jeg er super glade for jer hurtige og…
jeg er super glade for jer hurtige og holder jeres aftaler
Via Biler Valby
Via biler Valby
Som altid eminent god behandling ved service på min Yaris hybrid.
Mekanikkere og skranken er smilende, servicemindet, venlige og høflige.
Meget tilfreds i mange år med dette værksted. Har også leaset og købt mine sidste to biler i Via biler Valby med vild god service.
Værkstedet på Amager har elendig service
Værkstedet på Amager har rigtig dårlig service. Jeg har gentagne gange været inde med min bil, fordi kilometertælleren oplyser det forkerte antal km i forhold til den benzin der er i tanken. Hver gang får jeg at vide, at systemet er blevet opdateret, men den viser stadig forkert. Den værste service var dog i forbindelse med at døre i passergersiden ikke kunne åbnes udefra medmindre man bippede 2 gange nøglen. Første gang jeg var inde med bilen, kunne de ikke finde fejlen, men jeg fik at vide, at hvis den blve ved med at drille, så skulle jeg ringe ind, og de ville bestille en låsedut til den. Dette sker så, og da jeg har bilen inde 2. gang, venter jeg i 3 timer, og da jeg endelig går hen for at høre hvad status er, så får jeg at vide, at låsedutten ikke kommet hjem, og den er på restordre, så de har slet ikke rørt bilen! Hvorfor sagde i ikke det til at starte med? Hvorfor skulle jeg sidde og vente i 3 timer og selv henvende mig? Nå, men duften bliver bestilt hjem, og 3. gang spørger jeg, hvor lang tid det vil tage, og får at vide, at der er sat 1 time af. Endnu gang hører jeg intet og efter 2 timer, da jeg selv spørger om status på bilen, får jeg at vide, jamen bilen kan ikke nå at blive færdig, så jeg får en lånebil med hjem, og så ringer de når bilen er klar. Endnu engang tænker jeg, hvorfor fortæller i ikke dette efter en time, hvorfor skal sidde og spilde min tid forgæves?? Nå, men der bliver ringet til mig en fredag eftermiddag og bilen er klar. Jeg kan ikke nå derud, så jeg aftaler, at jeg henter bilen lørdag. Da jeg kører derud og afleverer bilen, så kan salgsteamet ikke finde min bilnøgle, fordi de ikke ved, hvor dem fra værkstedsteamet har lagt den? Efter at de ledte i 20 min., aftaler vi, at de selv afleverer nøglen om søndagen. Jeg får min bilnøgle om mandagen. Jeg skal ikke bruge det værksted igen!
Fremragende service og kan varme…
Fremragende service og kan varme anbefalede Cim fra ford Valby.
God service, men regningen
Ford Århus V: God oplevelse i butikken og service på bilen, men dyr oplevelse og regningen var meget svær at gennemskue mht arbejdsløn/tid. Da jeg snakkede med dem kunne de ikke uddybe det mere end: "Sådan er priserne bare". Kunne ikke få oplyst hvor meget tid de havde brugt på min bil, da jeg syntes det var en meget høj pris for de timer som det fra mit perspektiv ville tage.
En utroværdig oplevelse...
Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse i forbindelse med service af min 5 år gamle Ford Fiesta hos ViaBiler i Skanderborg. Det burde være en simpel opgave, specielt når bilens service har været overholdt til dato og bilen alene kører ca. 5.000 km/år.
Det startede med, at den første pris jeg blev oplyst for service var noget højere end tilsvarende service. Ok, vi endte med at aftale rabat på ca 20%, selvom forskellen var ca 40%. Trods alt originalt værksted og der medfølger “Falck-lignende” ordning. Dette efterlod mig med en oplevelse af en “halvsur” medarbejder. Jeg forstår omvendt ikke, hvorfor der skal presses på for at opnå den rigtige pris.
Så kom dagen, hvor bilen skulle til service. Her bliver jeg ringet op med forslag til ekstra ydelser, der samlet ville beløbe sig til over 6.000 kr. Da jeg afslår dette, bliver jeg igen efterladt af en “halvsur” medarbejder, der fortæller mig, at det må jeg jo så selv om. Vedkommende var noget uforstående overfor mit valg, selvom jeg argumenterede for, at bilen kun kører ca 5.000 km/år og at godt 6.000 kr for ekstra ydelser, der ikke er en del af servicebogens krav, synes jeg er mange penge, når vi sammenligner med bilens værdi. Det var medarbejderen uforstående overfor.
Ved afleveringen blev det desuden aftalt, at jeg ville blive hentet hjemme, når bilen var klar. Jeg fik blot en sms, og måtte selv transportere mig. Anyway, det kunne være en forglemmelse og ikke have noget med sagen at gøre.
Og for at sætte prikken over i’et viser den endelige regning sig ca 10% over det aftalte...
Det virker desværre for mig, til at ViaBiler ikke har som mål at have tilfredse kunder, der får en troværdig oplevelse. Lidt ærgerligt, da jeg dels nu skifter til et andet værksted og helt sikkert ikke køber min næste bil hos Via (et bilkøb, der står for døren indenfor de kommende måneder)
Toppen af poppen
Vi er lige blevet ejere af en Ford Focus 2020. Det var vores første bilkøb og vi kunne ikke have forestillet os en bedre oplevelse. Vladimir S. gjorde at vi følte os i enormt trygge hænder og var både imødekommende, venlig, professionel og bare helt og igennem fantastisk. Kan kun give varme anbefalinger herfra😁
Har aldrig oplevet lignende
Har aldrig oplevet lignende!
Skal købe servicedele, bremsedele mm .
Til 4 varevogne.
Taler med lagermanden som jeg har fået anbefalet af mekanikeren som jeg kender, som arbejder derinde. Vi for talt om at jeg kan få 20 % i rabat, da jeg både kender en som Arb der og jeg selv er selvstændig mekaniker.
Henter service dele til 2 af bilerne samt 20L olie a 250kr L .
Beder om en faktura, men dem vil de sende.. da jeg ikke modtager nogen mail, tager jeg derud efter jul for at hente resten af delene til bilerne, samt de manglende faktura. Efter lang tid! for jeg fakturaerne men uden rabatten!!
For så a vide at det kan Lagermanden ikke give mig Alligevel, da GLEN (Værkføren) Ikke giver rabatter!
Tænker hvorfor har jeg så spildt min tid der, ik nok med lagermanden ik havde styr på tingene = snart udlært. Og så vil rest delene komme mandag, selvom jeg havde sagt bilerne SKULLE køre fredag!
Så totalt til grin service.
Heldigvis kunne Andersen biler (Ford) hjælpe mig i Ballerup, da de havde det hele på lager og godt kunne give mig 15% i rabat.
Nu via bilers bedste mekaniker stoppet På Ford side, Som jeg kender.
Så vil fraråde alle at handle der, da de ikke hr expertisen, eller kan holde en aftale !
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Reklame for udlevering af Tinka nissehue og børnene sat helt op til det, men øv øv, helt forgæves og Ford nu associeret med en absolut negativ oplevelse
Via Biler Aarhus V
Ford, Via Biler Aarhus V kan jeg anbefale. Dygtige mekanikere og altid god service. Man bliver altid modtaget med godt humør og professionalisme.
Virkelig dårlig service fra…
Virkelig dårlig service fra indskrivning, og ikke nogen forståelse for problemet med bilen, alt for mange fejl, overholdte ikke tiden, holdte ikke aftalen med at kontakte mig når bilen var færdig, nu hvor jeg er afhængig af min service bil. Hvor jeg selv måtte køre på værkstedet og finde ud af min bil var færdig..! Bilen går i stykker konstant, de vil ikke betale for lånebiler, selvom det er erhverv.. generelt bare mega dårlig service og skuffet over den. Behandling de giver..
Jeg har fået repareret min bil
Jeg har fået repareret min bil, uden bøvl eller ekstra regninger. Tak for en god service.
Køb IKKE den nye Focus
Fik anbefalet den nye Focus af sælger i Skanderborg. Efterfølgende har det vist sig, at de nye benzinmotorer har et problem, hvor de får bilen til at ryste ved kørsel i lave omdrejninger. Især med fartpilot på motorvejen er dette ekstremt ubehageligt. Ved besøg på deres værksted bekræftede mekanikerne at de kendte fejlen. Dårlig rådgivning til en pendlerbil. Køb IKKE den nye Focus!
Har købt ny bil hos Via Biler i Valby…
Har købt ny bil hos Via Biler i Valby og har fået den absolut bedste og mest professionelle håndtering af hele købsprocessen af Cim og Claus. Altid venlige og imødekommende og aftaler og tidsfrister overholdes 100%. Kan kun anbefale køb af bil hos Via Biler og spørg efter Cim eller Claus - så er du sikker på at få den mest optimale betjening/service.
Det var en klar fejl at lease min…
Det var en klar fejl at lease min Renault Clio gennem via biler. Kort tid efter bilen havde rullet over kantstenen, brokkede GPS`en sig, og bad om en opdatering. Adspurgt lød svaret at det ville tage 1 time til halvanden at opdatere. Det er jeg faktisk ret utilfreds med, for jeg havde regnet med at bilen var opdateret i alle ender og kanter når jeg fik en ny bil. Nu skal jeg bruge min arbejdstid og selvfølgelig arbejder jeg jo gratis ligesom alle andre (NOT) så det er jeg egentlig også lidt muggen over.
Nå, men bilen blev afhentet d. 3/6, og for nylig kom så første afdrag på leasing ydelse ind ad døren lydende på 8.800,-.... Jeg mindes ikke at have underskrevet en kontrakt der gav firmaet lov til at sylte min betaling på leasing ydelsen og sende en kvartalsvis regning ud, for i modsat fald ville det være en klar misligholdelse af leasing aftalen.
Hos Via biler er man ligeglad, og der er ingen kompensation i udsigt andet end et “det beklager vi meget”. Øv øv øv.
Via biler Silkeborg
Via biler Silkeborg. Var ude efter en brugt bil som var nedsat 15000 kr som weekendtilbud. Der jeg kom, var det lige pludselig kun 10000 nedsat og sælgeren frank sagde at de aldrig tager 15000 ned, det skulle være min fejl. Bilen var desværre også ikke i orden og sælgeren fortælte også helt forkerte ting, pressede ret godt på at jeg skulle beslutte mig nu. Jeg takkede nej og lige i dag er bilen igen (!) 15000 ned... fik lige besked via bilbasen. Dårlig stil synes jeg. Bare fordi man er kvinde,... kan man godt har forstand på biler ...
Via biler Valby
Købte idag en ny bil hos Viabiler. Blev rådgivet og vejledet af Alexander Monk , hvilket klart kan anbefales til andre. Super professionel , og forstår en kundes behov. Hurtig svar tid på mail , og var grundig hele vejen igennem. Stor fornøjelse!
Via biler kastrup har været super
Via biler kastrup har været super. Vi handlede uden at sælge vores gamle VW camper hos forhandleren. Netop fordi at markedet var bedre på dba. Fra start til slut blev vi ekspederet af Andreas som var meget høflig og reel. Dagen vi skulle afhente bilen, var IT på motorkontoret hos Skat brækket ned. Vi var lige ved at tude, men Andreas forlængede sin arbejdsdag og reddede dagen. Hvis jeg siden har haft spørgsmål eller været i tvivl om noget har Andreas altid svaret tilbage, selvom handlen er overstået og han princippet ikke er forpligtet til at bruge sin tid på det. Super kundeservice fra hans side. Vil klart anbefale via biler i kastrup
Skide dårlig oplevelse i kastrup via…
Skide dårlig oplevelse i kastrup via biler!! 😓😈😠😠😠
Fusk og fusk og atter fusk!
For 2 dage siden havde jeg en stærk aftale med en der hedder Andreas der er sælger der om en pris på min Kia piconto 2013 i bytte med en renout cloe. Han ville give mig 37000 i bytte. Og har det hele på sms.
Vi kommer så derhen med en 6.mdr baby fra ringsted til kastrup og han var så ik der selvom han sagde kom imorgen søndag den 12 /05 19. Nr 1.han var der ik 2 der var en. Anden abe. Han ringede til andreas påstod han og sagde han aldrig havde sagt 37000 kr men 27000!!!
Fusk fusk fusk
Spild af vores tid og resurcer..har IKKE oplevet så noget nedladende for en BIL FORhandler før!!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.