Wij willen, via deze weg, graag laten weten dat we zéér tevreden zijn, over het uitgevoerde werk, namelijk het plafond schilderen . En de verzorging er omheen zoals het afplakken van vloeren, mu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zo wat een malafide praktijken schilder langs geweest wat een slecht werk drie ramen beschadigd overal druipers zakkers, verf op de muren geen klim materialen bij zich constant afspraken niet nakome... Zobacz więcej
Kwaliteit geweldig. De aanvraag is netjes en snel. Beantwoord Tijd en datum. Geweldig Schilders netjes werk afgeleverd. Waarbij de temperatuur boven de 30 geraden was. Netjes alls op geru... Zobacz więcej
Op het moment dat ik een aanvraag had gedaan bij VGO Garant BV, werd alles netjes en snel besproken wat mijn wensen waren en werd alles op de mail gezet in een offerte. De schilder die hier is gewee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Specialist op het gebied van alle soorten schilderwerk en meerjaren plannen.
Dane kontaktowe
Holandia
- vgo-garant.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 35% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snel en deskundig buitenschilderwerk
Een uitgebreide buitenschilderklus in twee dagen uitgevoerd, inclusief herstelwerk. En dat tegen een heel scherpe prijs. Aanrader!
heel tevreden
Ik ben heel tevreden over het geleverde werk. Alles ziet er prima uit. De gevels en de kozijnen van de bovenverdieping zijn geschilderd.
Wat schilder Denis betreft, voortreffelijk. Prima contact, hij kwam steeds op afgesproken tijd, is een heel aardige jongen en ook erg netjes. Hij heeft tot en met de kleinste rommeltjes uit het gras gevist.
Alles met elkaar erg blij.
Ook jullie bedankt.
Aanrader!
Prima stel jongens die hard en netjes werken! De communicatie kan voor sommige een probleem zijn omdat die in het Engels gaat.
Verder niets dan lof!
Super prijs/kwaliteit
Super prijs/kwaliteit. Goede en fijne communicatie tijdens offerte traject maar ook tijdens het werk en nazorg.
Mooi werk opgeleverd en ook kleine puntjes nazorg super opgepakt.
Al met al dikke aanrader.
Wat een TOP BEDRIJF
Wat een TOP BEDRIJF. Reuze vriendelijke mensen en werken erg netjes. Ik heb mijn hele woning laten sauzen en schilderen en het resultaat is geweldig. Zeker een aanrader. Dikke pluim voor de schilders.
Keurige vriendelijke man.werkt netjes
Keurige vriendelijke man.werkt netjes. Wij zijn tevreden met resultaat. Zullen zeker dit bedrijf aan prijzen bij vrienden en familie..Top geregeld.
Vg Anna heineke
Mooi werk afgeleverd
Mooi werk afgeleverd. Ze werkten heel zorgvuldig en waren heel behulpzaam
De schilder van VGO Garant BV heeft goed gecommuniceerd en mooi werk afgeleverd
De schilder van VGO Garant BV heeft mijn pas gestucte plafond op 17 maart voorgestreken en de dag erna gewit met RAL 9016 en het resultaat is prachtig.
En oh ja vooraf heeft hij mij gebeld, de datails met me doorgenomen en dat gaf mij het volste vertrouwen dat ik op hem kon rekenen tijdens onze verbouwing, en dat heb ik als zeer prettig ervaren!
Bert Nieudorp
Zeer goed gewerkt door de twee…
Zeer goed gewerkt door de twee schilders, alles werd afgeplakt.
Alles tegen een zeer redelijke prijs en dat met de heel dure Sikkens latex. Wij zijn zeer blij.
Snel en goed
Communicatie uitstekend, binnen paar dagen een planning en binnen week stonden schilders al op de stoep. Prima werk afgeleverd!
Goede ervaring mee
Ik had VGO ingeschakeld voor wat buitenschilderwerk en reparatie houtrot. De schilder kon erg snel al aan de slag en ze leverden goed werk op met oog voor detail.
VGO vroeg wel om een aanbetaling van 30%, maar ze waren hier coulant in toen ik vroeg of dit met ingang van het schilderwerk betaald kon worden (een andere schilder had mij hier voorheen mee gescammed).
Al met al zeer blij met het werk, de kwaliteit en de snelle oplevering!
Top schilder!!
VGO stuurde een schilder, die heel precies en netjes werkte, niet de kantjes eraf liep en een dag langer bleef om de klus af te maken.
Petje af!
We had a good experience
We had a good experience. Work was done on time. On day 1 some paint on the window frame got damaged due to rain however painters were kind to fix it quickly the next days. Just one remark: If the painters could also cleanup the paint marks on the floor, window, after they finish, it would be very much appreciated
Keurig werk
De schilders waren harde en nette werkers. Geen muziek of harde stemmen. Dat vond ik erg fijn. Ze straalden een rust uit maar werkten wel door. Alles werd netjes afgedekt en het ziet er allemaal prachtig uit. Ik ben heel tevreden en deze schilders krijgen van mij een tien
Schilder werk erg netjes gedaan - Vrolijke en vriendelijke schilder
Schilder werk erg netjes gedaan.
Goede afspraken kunnen maken.
Vrolijk en vriendelijk.
Zou VGO en de schilder Omoro zeker aanbevelen.
Goede en snelle communicatie met…
Goede en snelle communicatie met kantoor gehad en ook tevreden over de schilder die kwam werken. Ik raad het aan 👍🏻
Professioneel schilderwerk.
Professioneel schilderwerk en topafwerking. De schilders werkten netjes, precies en leverden echt kwaliteit. Ook in de omgang waren ze vriendelijk en prettig.
Enige verbeterpunt: de communicatie in het begin. Door de digitalisering liep het contact wat door elkaar (meerdere e-mails van verschillende personen) en was telefonisch bereiken soms lastig. Zodra het project eenmaal liep, ging alles soepel.
Al met al: aanrader vanwege de professionaliteit en het eindresultaat.
We were very happy with the level of…
We were very happy with the level of professionalism VGO provided. From request, 1 day later we had a visit, a good quote and 1 week later the job started. Very nice gentleman Andrew worked 4 days and we were satisfied with his work. Thank you very much for a job well done.
I can highly recommend working with this company.
Zeer netjes
Zeer netjes. Leuk en behulpzame schiders.ben heel tevreden een echte aanrader
Zeer slechte schilders waardeloos…
Wegens goede reviews dit bedrijf ingehuurd. Echter,
1e schilder heeft deuren compleet verprutst.
Geen spullen 1e dag bij want bus in garage. Naar praxis rijden dus weer tijd verspild.Te grof geschuurd, butsen niet geplamuurd, geen primer gebruikt, over stof heen geverfd. Drama. Contact met vgo opgenomen. Er komt nieuwe schilder om op te lossen. Die begint er gewoon overheen te rollen zonder voorbereiden. Op aangesproken. Dacht dat hij alleen hoefde af te lakken. Ook niet juiste spullen bij want auto in garage...mmm standaard smoes.
En komt dag 2 niet eens meer opdagen.
Veel gebeld met VGO. Dame aan de lijn heeft echt d'r best gedaan en uiteindelijk ook onze aanbetaling terug gekregen.chapeau voor die dame maar waardeloze schilders.
Nu maar ander bedrijf ingehuurd. Die schrokken hoe t er uit zag. Gaat me nu extra kosten vanwege wat er nu op zit maar neem ik voor lief. Maat ik ga nooit meer in zee met dit bedrijf.

Odpowiedź od VGO Garant BV
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.