ostrzegam kazdego przed vextotradegroup
ostrzegam kazdego przed vextotradegroup bo to zwykłe oszustwo zrobione po to zeby wyłudzić ostatni grosz. natrafiłem na nich w necie i zarejestrowałem konto myśląc że to uczciwa giełda. zaraz po tym zadzwonił doradca który opowiadał bajki o gwarantowanych zyskach i bezpiecznym inwestowaniu. wpłaciłem na start kilkaset złotych i na koncie od razu robili sztuczne wykresy ze niby zarabiam. zachęcony tym dałem się namówić na kolejne przelewy na kilkanaście tysięcy. koszmar zaczął się gdy chciałem wypłacić zarobione środki. nagle wymyślili jakieś opłaty za przewalutowania w bankach za granicą i zmyślone podatki. jak odmówiłem wpłacania kolejnych kwot kontakt natychmiast zniknął a profil zablokowali. policja oczywiście umorzyła sprawę ze względu na brak możliwości wykrycia sprawców. byłem załamany bo straciłem oszczędności życia. na szczęście trafiłem na pomoc od specjalistów którzy na co dzień zajmują się sprawami takich fałszywych brokerów. przejęli sprawę i dzięki nim udałosię odzyskać moje pieniądze. numer ktory mnie uratowal to7/8/3robię odstęp2/9/9bo usuwają opinie6/7/0 dzwońcie natychmiast i walczcie o swoje.