1. Agencja marketingowa
  2. Agencja marketingu internetowego
  3. Projektant webowy

Napisane przez firmę

Vi hjælper lokale virksomheder med at skaffe kunder uden betalt annoncering, men gennem organisk trafik, så de kan opnå stabil og forudsigelig vækst.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Varm anbefaling til Vexet herfra.

Varm anbefaling til Vexet herfra.
Det er forfriskende at arbejde med et marketingbureau, der ikke forsøger at binde dig på hænder og fødder med lange kontrakter..
De er ærlige, pålidelige, og går altid lige til stregen for at få de bedste resultater.
Helt klart en anbefaling værd.

10 marca 2025
Oceniono na 4 z 5

Ærlighed og ordentlighed

Jeg har i en tid prøvet Vexet og gik ind i det med skepsis men Isaac har været en rigtig god sparring og ærlig hele vejen. Da jeg ønskede at stoppe for at overveje om jeg havde behov så returnerede han den sidste betaling efter aftale...det er god stil. Det giver tryghed og et evt comeback fra min side mulig med den gode behandling.

21 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

10 af 5 stjerner her fra!

Vexet får 10/5 her fra.

Dygtig, kompetent og imødekommende fyr - der krydser bjerge, kontinenter og planeter for kunder.

Vi har fået hjælp af Vexet til flere forskellige ting, og hver eneste gang har vi fået mere værdi, end vi har betalt for.

Varmeste anbefalinger her fra.

14 maja 2023

Fantastiske råd og resultater

Jeg havde godt nok min tvivl men... Men jeg har virkelig fået nogle fantastiske råd og resultater fra Vexet, og det har virkelig givet mig en helt anden forståelse af, hvordan lokal marketing fungerer. Derudover synes jeg, at det er så fedt, at I kører med en kontrakt, som ikke binder kunderne, ligesom mange af jeres konkurrenter.
Kan klars anbefales!

27 lutego 2024

God gennemsigtighed

Jeg har fået virkelig god hjælp, og jeg sætter virkelig pris på jeres gennemsigtighed og ærlighed. Endelig en virksomhed, der ikke binder en i flere år, men rent faktisk kan levere resultater og endda garantere dem. Tusind tak for al jeres hjælp :-)

1 kwietnia 2024

Kan varmt anbefales

Sajad lavede min hjemmeside i 2021.
Jeg er selv programmør, men da Sajad gav mig et godt tilbud slog jeg til, da jeg ikke selv havde tid til at lave den.

Han var ekstrem hurtig til at lave min hjemmeside, og meget struktureret i forhold til mine ønsker og den måde han byggede siden op på ud fra mine behov.

Vi havde korte konstruktive møder, hvor han var meget let at forstå og gjorde sit bedste for at imødekomme mine ønsker i den udstrækning det kunne lade sig gøre.

Jeg har været meget tilfreds med min hjemmeside efterfølgende, og Sajad var meget behjælpelig og serviceminded i tiden lige efter, hvor jeg skulle sætte mig ind i hvad han havde lavet, så jeg selv kunne vedligeholde den.

Selv flere år efter kan jeg altid få hurtig svar på spørgsmål, hvis jeg kommer i tvivl om noget.

Sajad har altid været let at komme i kontakt med, hurtig til at handle på mine ønsker, og altid fair i forhandlinger.

Jeg kan varmt anbefale Sajad, som et menneske med hjertet på rettet sted.
❤️🙏

19 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg har modtaget fremragende hjælp fra…

Jeg har modtaget fremragende hjælp fra Sabor. Hele den tekniske opsætning og optimering, som jeg selv har haft svært ved, har han stået med mig med hele vejen igennem. Derudover fortjener de også en stor tak for den øgede mængde af henvendelser, jeg har modtaget. Kan varmt anbefale dem.

31 marca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej