Fik installeret Verisec i forbindelse med køb af camper van. Har fungeret upåklageligt uden dramatik. Kan ikke udtale mig om hvorledes Verisec fungerer hvis "skaden" sker.
Heldigvis ikke haft brug for at finde stjålet vogn men er glad for at kunne “dokumentere” ens ferieture via kortet på appen. Alt virker godt og sikkert.
Det er en god redskab som dokumentation for kørsel og diæter. Den kan desværre være lidt tung at arbejde med.
Napisane przez firmę
Vevisec er en kvalitetsbevidst leverandør af flådestyrings- og tyverisikringsløsninger til private og erhvervskunder. Derudover tilbyder vi forsikringsgodkendte GPS trackere, godkendt af F&P. Vi bestræber os på at levere markedets billigste løsning, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeres biler, maskiner og andre ting kan følges, eller genfindes i en brugervenlig portal, eller direkte på en app på mobilen. Der tilbydes montering hos kunden, eller en af vores mange forhandlere i DK. Få fuldt overblik over din virksomhed med en flådestyringsløsning, der gør hverdagen lettere.
Odin Havnepark, Lumbyvej 11, Indgang B, st. th. , 5000, Odense C, Dania
- salg@vevisec.dk
- vevisec.dk
System der virker og god tilbagemelding…
System der virker og god tilbagemelding på spørgsmål
Giver et godt overblik over ruten og…
Giver et godt overblik over ruten og tidspunkt man har kørt.
For mere end et år siden kontaktede jeg…
For mere end et år siden kontaktede jeg mit forsikringselskab for at få oplyst hvilke der er forsikrings godkendte. Fik en liste og kontaktede ALLE og gennemgik dem alle. Vevisec ud som vinderen, de var responssive og service mindede. Nu mere end et år efter kan jeg kun sige at jeg er rigtig glad for mit valg og har flere gange henvendt mig fordi jeg havde spørgsmål og hver eneste gang har jeg fået et hurtigt svar.
Derfor 5/5 stjerner herfra.
Super kompetent rådgivning
Super kompetent rådgivning
Produkter er nemme at betjene via app.
Er super godt tilfreds
Ingen ligegyldige reklamer
Ingen ligegyldige reklamer, eller unødvendige henvendelser. Har indtil videre fungeret.
Rart sted og komme med venlige mennesker og god og hurtig service og super forklaring om produktet.
Det virker fint
Når du vil have tryghed hvis dine ting forsvinder så Vevisec
Jeg kan anbefale Vevisec til alle der har brug for tryghed og på forkant med hvad der sker omkring
ens ejendele bare et godt produkt der virker
Johnny Huber
Alt fungerer fint
Nem at komme i kontakt med og opgave…
Nem at komme i kontakt med og opgave løst straks
Solidt og overskueligt system
Super og hurtig service.
Super og hurtig service.
Stor anbefaling herfra.
Fungerer fint til den rigtige pris 🤙
My experience is very good because I order gps tracker and my tracker is come very fastly and the service is very good I call the guy he is coming very fastly and install me gps tracker very quick
My experience is very good because
Super god service aktid
Gode muligheder for rute og…
Gode muligheder for rute og pausevisning med brugerdefinerede pauselængder.
Hurtig hjælp
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.