VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Frejasvej 5, 3400 Hillerød, Hovedstaden, DK

Oceniono na 5 z 5

Dygtige og empatiske mennesker. Klinikkens dyrlæger og assistenter gjorde en meget svær situation tryg og værdig for min kat og jeg i.f.m. et sygdomsforløb og senere aflivning.

Oceniono na 5 z 5

Min kat Trine fik tre tænder ud i jeres klinik for tre uger siden. Lige fra tidsbestilling til eftersyn efter tandudtrækning er vi blevet behandlet imødekommende og kompetent. Trine kom hurtigt over b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Venlig og kompetent modtagelse i gode lyse lokaler. Vi var lidt spændte på at møde det nye personale-hold. Forstået på den vis at vi igennem mange år -indtil for et par år siden - har brugt kliknikke... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Napisane przez firmę

Hos Trollesminde Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Hillerød og Nordsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Frejasvej 5, 3400, Hillerød, Hovedstaden, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 72% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1909

Napisz recenzję

Ro og omhyggelighed

Den ro og omhyggelighed der er omkring undersøgelsen af min kat

18 lipca 2024

Odpowiedź od VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for din anmeldelse, og god dag til jer Ellen 🐈

Oceniono na 5 z 5

Altid god og professionel rådgivning og…

Altid god og professionel rådgivning og behandling af vores kat 🐈‍⬛
Kan helt sikkert anbefale 👍

20 czerwca 2024

Tusind tak for anmeldelsen Pia :-) Vi ønsker jer en god sommer herfra 🌻

Altid et smil

Har brugt Trollesminde dyreklinik til min 2 katte, det har og er altid dygtig faglighed samt et dejligt sted at komme, hvor jeg gøler mig velkommen

1 czerwca 2024

Odpowiedź od VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen. Vi ønsker jer en god sommer herfra 🌻

Oceniono na 5 z 5

Meget fin klinik til katte

Fik recept til katte flåt medicin sendt til det lokale apotek.
Altid fin behandling ved årlige eftersyn.

7 maja 2024

Odpowiedź od VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for din anmeldelse Torben. I må have en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg skiftede til Trollesminde…

Jeg skiftede til Trollesminde Dyreklinik for 8 år siden, og har brugt dem siden.
God og professionel behandling, og en fremragende dialog.
Venligt og smilende personale, så vi altid føler os velkomne.
Jeg kan trygt anbefale dem 😃

9 maja 2024

Odpowiedź od VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Hej Henrik, tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du er så tilfreds med at bruge os som jeres faste dyrlæge :-) Vi ønsker jer en god dag fra alle os :-)

Oceniono na 5 z 5

Altid god hjælp og behandler dyr i…

Altid god hjælp og behandler dyr i deres tempo og øjnehøjte

28 marca 2024

Odpowiedź od VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tak for anmeldelsen Carolin. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores service på klinikken :-) Vi ønsker jer en god dag herfra

Friendly staff

Friendly staff . Excellent service . Am very impressed

14 marca 2024

Odpowiedź od VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Thank you so much for your review. We truly appreciate it James. Have a great day.

Tryg og professionel behandling

Er kommet der i 15 år med vores hund. Vi har været så glade for deres behandling af vores hunds allergi, så han har haft et godt liv. Vi føler os altid trygge ved at komme på klinikken

16 lutego 2024

Odpowiedź od VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Marice. Den er vi rigtig glade for. Det er dejligt, at du har det godt med at komme hos os. Vi ønsker jer en god dag fra alle os.

Hjertevarmt sted

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men trollesminde dyreklinik fortjener virkelig 5 stjerner. De har taget sig så godt af mine katte og den måde jeg kan mærke de både vil dyrene og kunderne det bedste, betyder alting for mig. Et hjertevarmt sted, med søde og fagligt dygtige ansatte. En særlig stor ros skal der lyde til deres nye dyrlæge Karina, som virkelig har lyttet og hjulpet mig igennem mine kattes operationer, som jeg var bekymrede for.
Så længe jeg har dyr, vil trollesminde dyreklinik være de eneste jeg bruger!

15 września 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for den varme anmeldelse. Det er dejligt at du ville tage dig tid til at skrive den, når du ellers ikke laver anmeldelser :-) Vi er rigtig glade for at du er glad for at komme herude.
I må have en skøn jul når i når dertil 🎄

altid den bedste

jeg bliver gang på gang overrasket over hvor god service de har og rørt over den altid gode behandling af både mine dyr og jeg, samt hvor dygtige de er, der findes ingen dygtige end dem.

14 października 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej