Altid søde og rart personale som er hjælpsomme og altid smilende!! Kan varmt anbefale dem!!
Som sædvanligt fik vi rigtig god vejledning. En fremmed kat gik hele tiden ind af vores 20 år gamle kattelem. - Efter to dage havde vi ny kattelem (chip) og to chippede katte, som heldigvis straks tog... Zobacz więcej
altid klar til at hjælpe og vejlede. Tager sig virkelig så dejlig af vores firbenede når det er almindelig konsultation men også når det handler m at den firbenede skal herfra,
Sundhedstjek og vaccine af hund. Hurtig og effektiv. Kom ind til tiden. Venligt personale. Nemt at parkere lige udenfor.
Hos Ry Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Ry & Galten. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Skanderborgvej 22 A, 8680, Ry, Midtjylland, Dania
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jeg skulle have aflivet min hund, som ikke er en god oplevelse, men den måde I tog jer af hunden og mig var til UG

Odpowiedź od VetGruppen - Ry Dyreklinik
Nemt at få tid, god behandling og god kontakt med både ejer og dyr.

Odpowiedź od VetGruppen - Ry Dyreklinik
meget venlig, omsorgsfuld, trygge rammer, kompetent behandling

Odpowiedź od VetGruppen - Ry Dyreklinik
Et personale som har et super “tag” på vores kæledyr

Glad hund
Professionelt høfligt personale på klinikken! Vores hund var glad efter at have besøgt den😊

Odpowiedź od VetGruppen - Ry Dyreklinik
Ry dyreklinik behandler både os og vores hund nøjagtig som vi forventer.

Odpowiedź od VetGruppen - Ry Dyreklinik
For mig er det vigtigt at min dyrlæge forstår min erfaring og sparrer med mig vedr mine hunde, og det føler jeg inger trier gør. Udover det er hun en rutineret dygtig dyrlæge

Odpowiedź od VetGruppen - Ry Dyreklinik
Super hurtig og god behandling af hund og ejer.

Odpowiedź od VetGruppen - Ry Dyreklinik
Fik rigtig god hjælp til behandling af min hund. Sød og venligt personale.