Tusind tak for jeres hjælp, faglighed og imødekommenhed. Jeg ringede til jer om morgenen, og allerede om eftermiddagen stod I hjemme hos mig for at hjælpe mine heste det var en fantastisk opleve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De rykkede rundt på aftaler så min syge men ikke akute hest kunne få en tid dagen efter, desværre kom der mange akutte om formiddagen så min tid kl 10 blev rykket til 14.30 øv jeg tog en hel fridag fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er meget tilfreds med de dygtige dyrlæger og hjælpsomme personale i øvrigt der er på dyreklinikken i Tarm. Særligt vil jeg dog fremhæve Peter Busk som jeg har benyttet som dyrlæge i mange år til a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid dyrlæge til tiden. (Selvom jeg selvfølgelig vil ha forståelse for forsinkelse ) Denne gang vaccination 40 min efter jeg havde ringet. Så kan det vist ikke gøres hurtigere 🥳 Super service og k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos HS Hestepraksis tager vi os af heste i Tarm, Ikast og Midtjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Tanholmvej 3, 6880, Tarm, Midtjylland, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 61% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Overholder aftalte tid.
Arbejdet udført meget tilfredsstillende

Odpowiedź od VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm
Dyrlæge der tog hånd om aflivning af gammel hest og forstod hvor svært det er at sige farvel

Odpowiedź od VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm
En rolig og omhyggelig behandling ved fjernelse af efter byrd og skylning af hoppe.

Odpowiedź od VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm
Vi har brugt HS Hestepraksis igennem mange mange år og får helst Peter ud til os. Men pigerne er også dygtige.

Odpowiedź od VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm
Sophia gjorde et virkelig fint stykke arbejde med handelsundersøgelse og gav en tryg fornemmelse, da vi ikke selv kunne være til stede.

Odpowiedź od VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm
Hurtig hjælp, omsorgsfuld behandling og tid. Dejlig med en fast og velkendt lokal dygtig dyrlæge💪💪💪

Odpowiedź od VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm
Altid professionel og nærværende. Super god service hele vejen rundt. Prisen er altid fair.

Odpowiedź od VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm
Hos Peter Busk dyrlægerne, opleves hver gang, udover professionel faglig behandling, en indlevende respekt for hesten, samt en venlig og tålmodig overbærenhed med ejeren.

Odpowiedź od VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm
Tusind tak for jeres hjælp, faglighed og imødekommenhed.
Jeg ringede til jer om morgenen, og allerede om eftermiddagen stod I hjemme hos mig for at hjælpe mine heste det var en fantastisk oplevelse.
Dyrlægen Simone var utrolig sød både over for mig og hestene. Hun er professionel, ung, teknisk dygtig og viser en stor kærlighed til dyr. Jeg vil anbefale jer til alle mine venner det var simpelthen den bedste service, jeg kunne ønske mig.
Og så har I ovenikøbet rigtig gode priser.
Endnu en gang tusind tak til jer og til Simone.