VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Præstebakken 18, 4200 Slagelse, Sjælland, DK

Oceniono na 5 z 5

En lørdag var vores lille kat akut syg og vi søgte dyrlægevagten - der var stort set ikke ventetid og vi fik den fineste undersøgelse og behandling af vores dyr. Han blev lidt bedre og begyndte at spi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Selve oplevelsen er der ikke noget at udsætte på syntes bare i er blevet for dyre efter I er kommet med i vet gruppen

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk behandling. Vi kendte ikke dyreklinikken, men blev henvist hertil i weekenden med vores dreng (læs: hund 🫣). Lige fra vi trådte ind af døren følte vi os velkommen. Under konsulta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Luffe som er vores gamle labrador retriever får den bedste behandling hos Gimlinge dyreklinik vi er så taknemmelige og glade for at kunne have Luffe frisk og rørig længe endnu. Tusind Tak for jer. V... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Napisane przez firmę

Hos Gimlinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Gimlinge, Slagelse og Vestsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Præstebakken 18, 4200, Slagelse, Sjælland, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 72% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1943

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det var hurtigt og ubesværet

Det var rart, at I kunne hjælpe hurtigt og uden en masse spørgsmål.

6 lipca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Dejligt at høre du har været tilfresd med besøget Gitte. I må have en skøn sommer.

Fantastisk service,super søde,min…

Fantastisk service,super søde,min søsters hund stod helt stille og roligt. Blev nøje undersøgt. 🥰👍Tak for den gode oplevelse ❤️

10 lipca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for den varme anmeldelse Lone❤️

Oceniono na 5 z 5

Altid god professionel service og…

Altid god professionel service og hjælp. Vil til hver en tid anbefale gimlinge!

4 lipca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Nanna :-) God weekend til jer.

Oceniono na 5 z 5

God og empatisk behandling f.eks

God og empatisk behandling f.eks. ved aflivning af en dejlig gammel hund .
Godt at vi får besøg her på Omø med hjemme behandling 👍

22 czerwca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Rikke. Godt at høre at du har været tilfreds med servicen hos os. Vi sender varme tanker herfra.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god og omsorgsfuld behandling…

Virkelig god og omsorgsfuld behandling af min hund, sød og rolig dyrlæge og sød og venlig veterinærsygeplejerske.

21 czerwca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen, den er vi glade for. I må have en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Er godt tilfreds med dyrlægerne i …

Er godt tilfreds med dyrlægerne i Gimlinge, vi har været kunder her i ca. 60 år.

20 czerwca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Lisbeth. Vi er glade for at du fortsat er glad for samarbejdet, efter så mange år. Vi ønsker jer god sommer fra alle os.

Oceniono na 5 z 5

Vi bliver altid behandlet pænt og med…

Vi bliver altid behandlet pænt og med respekt, vi kommer jævnligt med vores hunde dyrklinikker er en tillidssag, og det er meget værd

11 czerwca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Hej Tage, tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at læse, at du er glad for behandlingen hos os. Vi ønsker jer en god sommer fra alle os.

Oceniono na 5 z 5

Det er altid en god oplevelse at komme…

Det er altid en god oplevelse at komme der. Har brugt dem i mange år.

2 czerwca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tak for anmeldelsen Rene. Det er dejligt at læse, at du fortsat er glad for samarbejdet efter så mange år. Vi ønsker jer god dag herfra.

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan ikke anbefale Gimlinge…Dyreklinik

Jeg kan ikke anbefale Gimlinge Dyreklinik
Vi kom ned med en, hund den havde fået
en Blodprop. og døde på vej til klinikken
Dyrlæge, spurgte om de skulle tage sig af kremeringen.
Vi sagde selvfølgelig ja. Vores følelser var overbelastet i den da/nuværende situation .
Da vi skulle afhente urnen, blev vi præsenteret for en regning på 6.700kr
Vi har undersøgt priserne, forespørgsel hos andre
Dyrekliniker efterfølgende, hund under 10 kg med kremering, glaseret ure , skrift påtrykt. Ca. 3.000kr
En overpris hos Gimlinge Dyreklinik på 3.700kr
for at lægge hunden i en kasse, og at bliver afhente
til kremering og sendt tilbage i en urne
Gimlinge Dyreklinik er det mest utroværdige, firma jeg har kendskab til.
Generelt kan jeg se at andre Dyreklinikker. Oplyser
deres priser, på hjemmesiden . Kan ikke se noget på Gimlinge Dyreklinik hjemmeside. De går mere op i Selvros.
Vi har desværre brugt Gimlinge Dyreklinik i gennem mange år.
Men det er først nu . Efter vores elskede hund bortgang♥️ Vi har forlangt en udspecificeret regning.
Det skulle vi have gjort hver gang. fået en udspecificeret regning.Gennemskuelig pris.
Sætte aldrig mine ben , på deres matrikel mere.
Jan . Slagelse

Besvarelse fra VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Min kommentar til dette.
Vi gjorde indsigelse, på en regning som jeg/vi var blevet præsenteret på, 6700 kr som endte nedskrivning på/til 5000 kr.
Kan vi idag, takke os selv for. Opmærksom på andres priser,
Stadig en overpris på 2000 kr - Aske smykke pris 500kr, Trækker man det fra.
Stadig en overpris på 1500 kr i forhold til andre
Dyreklinikker listepris.
Jeg har nuværende svaret på.
Besvarelse fra VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Der kommer ikke flere kommentare, fra mig herfra.
Jan. Slagelse

13 maja 2025

Hej Jan

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med kommunikationen hos os i forbindelse med urnekremeringen du har bestilt.
For de 5.000,- det endte med at koste, fik du en glaseret urne med skrift, samt et askesmykke. Det er desværre der priserne for disse ting ligger, og vi beklager, hvis du ikke føler vi har informeret dig godt nok herom inden bestilling.

Du er velkommen til at ringe ned til os på klinikken, hvis du gerne vil snakke forløbet igennem med os.

Mvh Gimlinge Dyreklinik

Respektfuld

Respektfuld, empatisk og professionel kundekontakt ❤️

8 maja 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen, og god dag til jer Kurt.

Oceniono na 5 z 5

God service. Glade og søde medarbejdere, der virkelig gode til dyrene

6 maja 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen, den er vi glade for. God dag til jer.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej