Vi har været kunde hos Galten dyreklinik i mange år og kunne aldrig finde på at bruge andre. Altid god behandling og service fra hele personalet
Reakcja na opinię
Jeg er meget glad for at bruge Galten Dyreklinik VetGruppen. De leverer en meget høj grad af service, og man bliver altid mødt med stor venlighed og imødekommenhed. Personalet er professionelle og t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vores hund havde spist myregift og vi kontaktede dyrlæge klinikken, som straks videre stillede til en dyrlæge. Kompetent og fagligt proffesionel tilgang til problematikken. Vi følte os helt igennem ly... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Galten & Ry Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Galten & Ry. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Søndergade 24, 8464, Galten, Midtjylland, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 62% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
Ryan er min yndlings dyrlæge 🥰
Men det koster mange penge 💸

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
Har brugt Galten/Ry dyreklinik siden 2003. Altid været tilfredse. Forsætter nu med nr 4 hund. Bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
Jeg kan ikke sige det for mange gange: vi er meget tilfredse med Baileys dyrlæge Turi. Altid smilende og kompetent.

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
Vores hund blev næsten lam i bagpartiet, kom til dyrlægen men blev sendt hjem igen med smertestillende. Blev ikke undersøgt, hvis det var en prolaps skulle man handle omgående!Det blev der ikke. Se tiden an, blev der bare sagt. Dette blev for meget at se på dagen efter at hunden overhovedet ikke kunne støtte med bagbenene. Endte med aflivning 😭 Lige for inden fik hunden fjernet nogen tænder for 6.000 kr. Så forlangte de ydermere for behandling med tabletter og aflivning. Hvordan kan en dyrlæge være så ligeglad for dyret og kun tænke på penge!

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
personale der tager godt i mod menneske som dyr.
har brugt Galten Dyreklinik en del år.
Jeger godt tilfreds.

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
Vi føler os godt behandlet . Taurus er altid rolig hos jer . Derfor .

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
Personalet er professionelle og tager sig god tid til både dyr og ejer, hvilket skaber en tryg oplevelse hver gang. Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og virkelig brænder for dyrenes trivsel.
Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der ønsker kompetent behandling og en rigtig god serviceoplevelse. ⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
God betjening rådgivning og dygtige imødekommende dyrlæger.

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
Der blev givet god tid til undersøgelse og snak om hunden.

Professionel ydelse.
Venlig og imødekommende.
God behandling, hvor både menneske og dyr ses.
(Valgt dem til i over 20 år.)

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
man føler altid, at man får den bedste behandling og er i trygge hænder og det gælder alle på klinikken

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
Jeg har brugt Galten Dyreklinik i en hel del år og har altid følt at mine hunde har været i trygge hænder. Personalet er meget venlige og imødekommende. Hvis jeg bliver usikker på noget er de der til at berolige mig. Jeg kan varmt anbefale Galten Dyreklinik og Vetprogrammet.

Odpowiedź od VetGruppen - Galten Dyreklinik
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.