VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Viborgvej 86, 7400 Herning, Midtjylland, DK

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Allerede ved telefonsamtalen( tidsbestilling ) følte jeg mig velkommen. Det samme skete da vi ankom, både hvalp og jeg blev mødt med hilsen og snak. Undersøgelsen og vaccinationen forgik også stil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en super go oplevelse, med dyrlægen, og var enorme glad for at de kunne presse mig ind da jeg skulle have taget en blodprøve for at estimere et parringstidspunkt som skulle foregå i Finland... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Napisane przez firmę

Hos Dyrlæge Mikkelsen tager vi os af familiens dyr i Herning. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 69% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1847

Napisz recenzję

Højt fagligt niveau,godt humør

Højt fagligt niveau,godt humør, skaber tryghed. Altid venligt bemødende Kan virkelig anbfales

31 sierpnia 2026

Kære Eva

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Det venlige personale

Super venligt personale og gode forklaringer både undervejs i forløbet, men også bagefter.

22 sierpnia 2026

Kære Anette

Tak for din positive anmeldelse og for de pæne ord – vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet.

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem god oplevelse og…

Helt igennem god oplevelse og behandling i forbindelse med sygdom ved vores hund

14 sierpnia 2026

Kære Janni

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Oceniono na 5 z 5

God tid-gode forklaringer og grundig.

God tid-gode forklaringer og grundig.
Smilende og god ved vores hund

11 sierpnia 2026

Kære mette

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Super venlige og hjælpsomme

Super venlige og hjælpsomme. Undersøgelsen og diagnosen var ikke nemme, da vores hund havde stærke smerter (forstuvet tå). Alligevel blev han undersøgt meget grundigt og med stor indlevelse. Malene har virkelig gjort et godt stykke arbejde.

4 sierpnia 2026

Hej Guest

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Oceniono na 5 z 5

Altid god og professionel behandling og…

Altid god og professionel behandling og dialog med fokus på dyret

27 czerwca 2026

Kære Mette

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

De er altid velkomne

De er altid velkomne, professionelle og super dygtige. Vil aldrig tage mine hunde et andet sted end Dyrlæge Mikkelsen.

14 czerwca 2026

Hej Diana

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi værdsætter din tilbagemelding.

Oceniono na 4 z 5

Friendly staff

Friendly staff who look after Lucy’s interests as though she is their own dog.

11 czerwca 2026

Kære Gary

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Oceniono na 4 z 5

Søde dyrelære

Søde dyrelære, rigtig dygtige piger.

15 czerwca 2026

Hej Christian

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Oceniono na 5 z 5

Professional and kind staff.

Professional and kind staff.

6 maja 2026

Hej Andrei

Vi bliver altid glade, når vores indsats bliver værdsat.
Tak for anbefalingen og for din tid.

God servic og god info

God servic og god info

10 czerwca 2026

Hej Lene

Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været positiv. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Oceniono na 5 z 5

Jeg/vi er aldrig blevet mødt med andet…

Jeg/vi er aldrig blevet mødt med andet end professionalisme, varme, omsorg og en helt igennem fantastisk dyrlæge hos Dyrlæge Mikkelsen. Det gælder for alle dem der arbejder der. Der er altid gode råd at hente hos jer, og er man i tvivl om noget, så skal man bare ringe. Det giver en kæmpe ro I sindet. Vil til enhver tid anbefale Dyrlæge Mikkelsen til alle der spørger.

12 czerwca 2026
Opinia niezależna

Kære Diana

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det giver os energi til at fortsætte det gode arbejde.

Oceniono na 5 z 5

God service og meget venlig personale

Meget venlig personale og professionel service.

27 maja 2026

Kære Brian

Oceniono na 5 z 5

Vi er så glade for vores dyrelæge

Vi er så glade for vores dyrelæge. Hun er så go til vores lille pige (kat). Hun er grundig, omsorgsfuld og dygtigt.

22 maja 2026

Hej Kristensen

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

en rigtig god service

en rigtig god service. havde problem med vores egen dyrlæge, derfor blev vi anbefalet at finde en anden dyrlæge. og vi har ikke fortrudt at det blev Mikkelsen der overtager vores hund, sikke en service man får der.

13 maja 2026

Kære Vadh.Mona

Kære Svetlana

Tak for de pæne ord og din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Særdeles professionelle og samtidig empatiske

Vores hund var i trygge hænder, lige fra vi trådte ind ad døren og til vi hentede hende igen. Meget professionelle, men samtidig empatiske.

7 maja 2026
Opinia niezależna

Hej Henriette

Vi bliver altid glade, når vores indsats bliver værdsat.
Tak for anbefalingen og for din tid.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej